Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-25-12, 09:26 PM   #76
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
路過,概然唔知自己想點不如拋銀仔決定,反正上網問人我覺得同拋銀仔無分別。
不要太認真吧,樓主都係想伸下,想我地同佢散下心
始終結婚是人生大事之一呢
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-12, 06:48 PM   #77
raidou
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
反而我覺得,樓主其實已經傾向結o個邊
因為擔心無下次呢個point係好多女人/仔o既死穴

不過,學上面咁多位所講
同你結婚o個個未必係你鍾意o個個(或者type)
身邊太多朋友都係呢個情況
理想與現實就係咁

樓主,結婚記得報喜啊XD
raidou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-12, 11:08 PM   #78
Chris B
大壞蛋

註冊日期: Aug 2003
一齊試下先囉, 今時今日邊度有迫婚架, 你唔肯結住佢都吹你唔漲啦~

舊 10-28-12, 11:37 PM   #79
沙律菜絲

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagGAForum shop
记得派糖呀~

舊 10-28-12, 11:43 PM   #80
lancersea

註冊日期: Oct 2011
引用:
作者: raidou 查看文章
反而我覺得,樓主其實已經傾向結o個邊
因為擔心無下次呢個point係好多女人/仔o既死穴

不過,學上面咁多位所講
同你結婚o個個未必係你鍾意o個個(或者type)
身邊太多朋友都係呢個情況
理想與現實就係咁

樓主,結婚記得報喜啊XD
我都覺!!!
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-12, 07:06 PM   #81
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
有咩哂命唔哂命,人地有感情事想搵人傾
如果睇完唔like咪唔好回lor
唔通以後有車有樓果d有感情煩惱上來傾都係哂命咩

我反而想問樓主,如果家下出現在有feel又岩key
又同你同年,但月入一萬多D住公屋既男仔
咁如果呢個男仔同果個國內男仔想同你拍拖你揀邊個?
另外如果呢個男仔同果個國內男仔同你求婚你又揀邊個?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-12, 09:40 PM   #82
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Fean 查看文章
圖都冇張,你話樓主係Angelababy都得架啦!
堅認真,樓主係堅靚女
我係女的都咁覺得

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-12, 05:23 PM   #83
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
最後點? 嫁左末?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-12, 06:21 PM   #84
siuterry

註冊日期: May 2007
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
有咩哂命唔哂命,人地有感情事想搵人傾
如果睇完唔like咪唔好回lor
唔通以後有車有樓果d有感情煩惱上來傾都係哂命咩

我反而想問樓主,如果家下出現在有feel又岩key
又同你同年,但月入一萬多D住公屋既男仔
咁如果呢個男仔同果個國內男仔想同你拍拖你揀邊個?
另外如果呢個男仔同果個國內男仔同你求婚你又揀邊個?
+1
上網串兩句,
唔洗負責任,
所以咪多左呢D人

舊 03-10-13, 06:38 PM   #85
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
最後點? 嫁左末?
無嫁到...
情人節果晚佢發我老脾提出分手, 咁分就分啦
過左一段時間, 佢阿媽打黎話佢冚家都無怪我
你個仔飛我, 你地冚家都唔怪我, 我係咪應該要好開心呢?

又過左幾日, 佢個FD打俾我
我同佢個FD唔熟, 所以肯定佢叫佢個FD打黎
問我同佢仲有無可能復合, 又話佢仲好鐘意我
咁就梗係無可能

前日佢阿媽又打黎講D說話我聽
話成日有人介紹女仔俾佢個仔識, 佢個仔都唔受
又話佢個仔真係好鐘意我, 仲等緊我
WFC ?
真係咁鐘意, 又唔見佢打電話俾我?
一日到黑叫D外人打黎套料
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 08:19 PM   #86
available
Crazy Gamer
化可能の人

註冊日期: Jan 2005
我唔係抽水,只係冇想過今日居然有Follow-up

完咗就算啦,你御姐性格 ,佢又咁膽小 ,終歸有日你會頂唔順

為 "錢" 途努力
available 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 09:24 PM   #87
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: available 查看文章
我唔係抽水,只係冇想過今日居然有Follow-up

完咗就算啦,你御姐性格 ,佢又咁膽小 ,終歸有日你會頂唔順
咁如果只係嘈下交, 我點都忍到佢
不過佢條友講到「祝你搵到你既真愛」「保重,再見」
咁又真係無必要忍佢, 費事搞到大家唔開心

佢仲要同屋企人講話係我飛左佢
真係講起我就扯火
舊 03-10-13, 10:46 PM   #88
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Ringo 查看文章
咁如果只係嘈下交, 我點都忍到佢
不過佢條友講到「祝你搵到你既真愛」「保重,再見」
咁又真係無必要忍佢, 費事搞到大家唔開心

佢仲要同屋企人講話係我飛左佢
真係講起我就扯火
呢d都係藉口黎既姐,恭喜你終於搵到位脫身

ps:
麻煩你唔要人唔該絕d,叫埋佢唔駛等你你永遠無機會
咁就一天都光晒

此篇文章於 03-10-13 10:48 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 11:26 PM   #89
JMi

註冊日期: Feb 2011
D大陸仔構造唔同 特別要面
一般有點點獨立思想的港女又點頂得住丫

此篇文章於 03-10-13 11:28 PM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 11:32 PM   #90
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 某F 查看文章
呢d都係藉口黎既姐,恭喜你終於搵到位脫身

ps:
麻煩你唔要人唔該絕d,叫埋佢唔駛等你你永遠無機會
咁就一天都光晒
嗱嗱嗱, 佢飛左我, 之後又話等我, 呢D根本唔符合邏輯, 我都費事理佢
搞到咁地步就預左無機會架啦
佢仲借頭借路叫人打黎問有無機會, 真係hi auntie咩
舊 03-10-13, 11:49 PM   #91
JMi

引用:
嗱嗱嗱, 佢飛左我, 之後又話等我, 呢D根本唔符合邏輯, 我都費事理佢
佢原本諗住你會過幾日死死返去求佢復合掛 哈哈
知道無呢回事 要面要同媒人交待之下就同人講係你飛佢
自己亦要面到唔會親自搵你復合的 咪洗其他人搵你話等你囉
舊 03-11-13, 02:45 AM   #92
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
就算彩比你攞晒,你咪一樣照飛佢v

舊 03-11-13, 12:37 PM   #93
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: JMi 查看文章
D大陸仔構造唔同 特別要面
一般有點點獨立思想的港女又點頂得住丫
OT一下
唔好講大陸男人
香港男人一樣咁要面
大大聲話係條女出去攪三攪四又唔想下自己做過d乜

呢d男人講到明都無用
到時可能重洗橫手迫你同佢複合添
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 12:47 PM   #94
JMi

引用:
作者: YALIU 查看文章
OT一下
唔好講大陸男人
香港男人一樣咁要面
大大聲話係條女出去攪三攪四又唔想下自己做過d乜

呢d男人講到明都無用
到時可能重洗橫手迫你同佢複合添
次元唔同的
你有無聽過大陸生日係要請晒全世界食飯
D人係要面到 問人借錢都要擺幾圍咁
舊 03-11-13, 03:43 PM   #95
夏諾諾
平民

註冊日期: Aug 2008
我覺得大陸男人接受既教育唔同.........
同香港女人好難溝通

除非真係互相遷就得好好啦
夏諾諾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 06:30 PM   #96
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
樓主好煩, 又係度釣魚
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 07:01 PM   #97
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
個男仔分左手都攪咁多野... 咁得意...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 07:33 PM   #98
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
場戲應該係做比個男仔父母睇,証明盡咗力cool煲不過失敗,方便抽身

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
個男仔分左手都攪咁多野... 咁得意...

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 07:37 PM   #99
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 某F 查看文章
就算彩比你攞晒,你咪一樣照飛佢v
世事都被你看透了\/
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章