Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-18-12, 05:32 PM   #26
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
個男仔咁好背景都沒女走上門? 咁得意? 1定有陰某... XD
好簡單姐
因為樓主仲高質素
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 05:35 PM   #27
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
看完你的簽名...可能你和那強男未有真正去觸電姐

舊 10-18-12, 07:22 PM   #28
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: sgouki 查看文章
層樓最緊要係自己名.

張保單要寫自己個名

舊 10-18-12, 08:40 PM   #29
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
樓主冇觸電感覺既原因可能係因為佢係膠造既....絕緣.....

舊 10-18-12, 09:21 PM   #30
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
未正式開始但係就雙方家長都幾鐘意再加上對方家長見下都講結婚送車送樓,都幾好!!!
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 09:23 PM   #31
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
有食唔食,罪大惡極

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 09:49 PM   #32
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

佢父母鐘意我,主要係貪我第日幫到佢地手(事業上)
結婚已經係一場交易

至於個男仔,我feel到佢係鐘意我既
但細我6年呀,激發我母性本能就有既

如果推左佢,第日都唔知仲有無呢個機會
始終我都係女既,再大多幾歲就更難有人要
就算第日風韻猶存,都未必有人要

但而加蒙蒙查查就俾人安排哂d結婚細節
好似唔駛拍拖,直接結婚咁
真係好矛盾...
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 10:39 PM   #33
圖騰製作中

結左婚再拍拖/離左婚再拍拖/一面結婚一面拍拖

舊 10-18-12, 11:14 PM   #34
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
吾鍾意有錢都無咩用, 除非你好等錢使, 幻想下日日對住個自己無FEEL既人, 真係.....

真係鍾意,又夾倒又吾使介意大6年呢D野既, 只要我鍾意, 什麼都可以嘛

對方條件好咪試下咯, 無壞

舊 10-18-12, 11:34 PM   #35
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
我真係唔敢講咩唔鐘意就米諗啦之類
萬一真係過多幾年你冇著落返泥尋仇我擔當唔起

咁啦~傳統D,擲公字決定
將來有D咩,你就對付個銀仔
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-12, 11:42 PM   #36
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
睇黎你腦內重留有一絲童真幻想
同時相信都有唔少女仔見到你尼個處境已經狗衝左
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 09:42 AM   #37
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
如果有你有個有感覺既目標就話姐
試下又冇壞,唔試你咪又係係到等運到

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 09:55 AM   #38
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
盲婚啞嫁 不是罪

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 10:06 AM   #39
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
唔食過又點知唔鐘意
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 01:18 PM   #40
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
個男仔咁好背景都沒女走上門? 咁得意? 1定有陰某... XD
有陰某

此篇文章於 10-19-12 01:21 PM 被 emoil 編輯。 原因: 11
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 02:19 PM   #41
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
想嫁俾錢就去馬啦, 只要確保真係有錢同離婚有身家分就可以!

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 02:24 PM   #42
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
而且對方父母都幾鐘意我
講哂到時結婚送車送樓果d

證實到呢d 是真, 同可順利過渡先好
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 02:39 PM   #43
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
嘩!,好彩

引用:
他們說一般離婚個案,法官較會偏向同情女方,男方通常會被判一半財產給女方。
http://forum42.man169.com/phpBB3/vie...p?f=2&t=179591

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 03:44 PM   #44
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

講明先,我無貪佢d家底
樓同車我而加都有,雖然唔貴價野

之前我拒絕過佢架
但佢阿媽係咁電話轟炸我阿媽
而我阿媽就係咁轟炸返我
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 04:00 PM   #45
圖騰製作中

引用:
作者: Ringo 查看文章
是咁的
因為年紀唔細,屋企人成日催我拍拖結婚
但因為工作關係,長期唔起香港,識唔到港男
最近有個男仔追我(國內的)
條件係唔錯,屋企有錢,但細我好幾年

我屋企人都幾鐘意個男仔
我無話鐘唔鐘意既,只係無觸電既感覺
但如果我再揀落去,分分鐘連尾班車都搭唔到

而且對方父母都幾鐘意我
講哂到時結婚送車送樓果d
但我未正式同佢開始,咁早講d咁既野唔知做乜

想問下我應該點做?
去到咁地步,拒絕又唔系,唔拒絕又唔系
你都明言厭惡到曾經拒絕佢既地步
然後就發帖同人講同佢結婚有車有樓,然後又話唔想要佢d樓同車

你究竟係想點?晒命?

舊 10-19-12, 04:05 PM   #46
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
最緊要係唔好婚前性為...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 06:37 PM   #47
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 過客 查看文章
最緊要係唔好婚前性為...
有可能嗎?

引用:
作者: Ringo 查看文章
講明先,我無貪佢d家底
樓同車我而加都有,雖然唔貴價野

之前我拒絕過佢架
但佢阿媽係咁電話轟炸我阿媽
而我阿媽就係咁轟炸返我
禁同迫婚一樣
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 06:53 PM   #48
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 查看文章
你都明言厭惡到曾經拒絕佢既地步
然後就發帖同人講同佢結婚有車有樓,然後又話唔想要佢d樓同車

你究竟係想點?晒命?
覺得樓主己經做左決定
咁POST上黎係咪想大家支持飛左佢

點都好,唔好後悔就得

舊 10-19-12, 11:42 PM   #49
二伍

又食又拎不是更好嗎?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-12, 12:07 AM   #50
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
其實你了解佢幾多呀?
我覺得唔好因覺得就快老而是但搵個...
話哂同你過人世.....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:28 PM

手機版 | APP版