Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-07-08, 12:40 AM   #51
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
如果食飯有位就預我參一腳吧...

舊 11-09-08, 09:50 PM   #52
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
我想問一問e+仲有冇後補名單?因為我22/11果日又可能黎到 (A+B)
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 12:03 AM   #53
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
下雪 我幫你後補左

喂我今日享旺角行人專用區見到有3名女僕派傳單 其中一個眼鏡娘
女僕張傳單係講女僕cafe 就快試業開張
依家留左言比佢間野 到時佢覆電話我會即刻問問菜單價錢同細節 大家可能有得去女僕cafe!!!

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 01:17 AM   #54
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
下雪 我幫你後補左

喂我今日享旺角行人專用區見到有3名女僕派傳單 其中一個眼鏡娘
依家留左言比佢間野 到時佢覆電話我會即刻問問菜單價錢同細節 大家可能有得去女僕cafe!!!
好貴架wo

正正常常既cafe唔好咩

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 01:30 AM   #55
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
下雪 我幫你後補左

應該係maiderland
正ga

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-08, 03:25 AM   #56
牛仔‧骨
Game Master

咁我個位留比下雪吧...

舊 11-10-08, 04:31 PM   #57
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我見大家咁踴躍
我都唔報了
有機會先

舊 11-10-08, 09:34 PM   #58
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 真仔 查看文章
好貴架wo

正正常常既cafe唔好咩
Maiderland唔太貴je..

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-10-08, 10:13 PM   #59
cathy420
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
請問晚飯還有位嗎?

舊 11-10-08, 10:32 PM   #60
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: cathy420 查看文章
請問晚飯還有位嗎?
你要黎 我唔去都留返個位比你

另外, 的確係maiderland享彌敦道開新分店
我去佢地網址睇過似乎80蚊左右一個人
太貴我都唔去啦 你地知我幾窮架啦
但係我打去book位到依家都未有人覆我law!!!!!!

舊 11-10-08, 10:38 PM   #61
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
咁我個位留比下雪吧...
但下雪仲未confirm去唔去喎

引用:
作者: lauchai 查看文章
我見大家咁踴躍
我都唔報了
有機會先
有位呀

唔知自己去唔去果d人唔該快d表白呀 唔好享度15 16
再唔表白就食白果呀

舊 11-10-08, 10:56 PM   #62
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:

有位呀

再唔表白就食白果呀
溝女咩

舊 11-10-08, 11:39 PM   #63
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:

唔係分店, 係直頭搬
佢地通常2~3日先覆的

舊 11-11-08, 12:50 AM   #64
下雪邊界

[如果真係有位的話,咁我可以即刻confirm:去!~

藍妹講得o岩
做左而後悔,點都好過唔做而後悔
舊 11-11-08, 12:57 AM   #65
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
女僕咁正
咁d集中力咪分開晒.......XD

舊 11-11-08, 01:33 AM   #66
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:

不如去viva 啦......
食個蛋包飯連個野飲都係七十蚊有找

如果食埋cake都係八十上下

有得諗架, 有買趁手啦

岩駛我就拿拿聲同老細單聲
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 01:48 AM   #67
牛仔‧骨
Game Master

引用:

有位呀

再唔表白就食白果呀
我而家就係煩緊追女事宜,仲要得番最後18小時決定送咩生日禮物比人
同度期約佢出街

舊 11-11-08, 02:16 AM   #68
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
報名人數或會再增,
詳情請睇頭post

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 11:15 AM   #69
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
不如去viva 啦......
食個蛋包飯連個野飲都係七十蚊有找

如果食埋cake都係八十上下

有得諗架, 有買趁手啦

岩駛我就拿拿聲同老細單聲
都係差十蚊o者.

我要女僕...我要女僕...我要女僕...我要女僕...我要女僕...

舊 11-11-08, 10:07 PM   #70
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

有得去maiderland梗係要貪新鮮去下啦

大家又知道女仔已經唔係多 舖頭多女仔都叫做有d氣氛丫嘛
而且入得gaf實多動漫迷 係唔係咁話先?

咩鬼viva呀 享邊度架 多唔多靚女架 有咩好餸食呀 有咩玩呀
米講d唔講d先得架

舊 11-11-08, 10:11 PM   #71
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

bowling 銷情慘淡..........可能都係搞唔成

舊 11-11-08, 10:15 PM   #72
下雪邊界

引用:
bowling 銷情慘淡..........可能都係搞唔成
幾多人成團?
舊 11-11-08, 10:24 PM   #73
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
我而家就係煩緊追女事宜,仲要得番最後18小時決定送咩生日禮物比人同度期約佢出街
除o左le樣之外情況一樣~~ (我送o左喇XD)

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 10:26 PM   #74
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
壞消息
果日可能同表姐請飲撞左.....
我confirm 左再contact返2位版主大大去唔去到
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-08, 10:31 PM   #75
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
有得去maiderland梗係要貪新鮮去下啦

大家又知道女仔已經唔係多 舖頭多女仔都叫做有d氣氛丫嘛
而且入得gaf實多動漫迷 係唔係咁話先?

咩鬼viva呀 享邊度架 多唔多靚女架 有咩好餸食呀 有咩玩呀
米講d唔講d先得架
藍妹好惡.....

supa viva呀
先達樓上個間
靚女呢家野見仁見智咋喎
野食嘛....我喜歡蛋包飯囉 (不過食物款式不太多就是了)
有wii 360 同埋一般table games咁囉

如果有需要就幫你問問吧... 已經口頭通傳左可能會上去
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:34 PM

手機版 | APP版