Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-23-08, 08:38 PM   #276
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
話時話....個板聚拍板未...?
要問問d版大了

舊 07-23-08, 08:41 PM   #277
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: lauchai 查看文章
要問問d版大了
版大浮游中

舊 07-23-08, 09:32 PM   #278
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
你真係多心喇,我真係好奇咋
我完全無鞕屍既意思,不過果次聽你咁講,即係應該唔止一個人/一件事令你覺得自己無募兵能力遮

我從來唔係唱家班,K聚搞手唔代表唱得好
講好聽的話,藍妹唱得唔錯ga

要增進感情的話,不如扲副啤牌出黎玩 皇帝遊戲 啦

藍妹出黎咁咪唔係全男班lor
得我一個女仔出黎有鬼用咩 嗱 米又放我上台呀 咩唱得唔錯遮.....
皇帝遊戲...........如果係玩呢個, 真的有女仔肯出黎嗎
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
鋤dee得唔得
每場輸最多要罰飲野

全男班既話我唔來了雖然無人會介意
認真
又唔係踢波打機...
罰飲乜野? cafe有酒架咩? 咁飲法好貴架喎...........
係米搞踢波打機你地就全男班都有興趣出黎先?

引用:
作者: DREAMER.bo 查看文章
唉~
呢個版本身比較少女仔上...比例唔多夠呀...
再加上大家都係比較識得少d
不過~有人睇左個4個字之後~又會自己暗笑...
但係多數呢d人都會比較自私功利....唔肯叫女性朋友出黎...
o係呢d咁既情況下~試問又點會唔男多女少呢??
想玩得 ,聚得 ~大家都要出d力先得架~
邊4個字? 唔明你講乜??
我想問 如果我想搞個meeting, 係每個出席的member
(不論佢係男定女)必須帶一位異性fd出席
大家會唔會肯呢

引用:
作者: 4548 查看文章
搵隻紅酒杯溝黎飲\/
溝杯比藍妹飲,等佢醉醉地亂UP野
想我入廠你就比酒我飲啦

引用:
話時話....個板聚拍板未...?
未, 因為你地都未傾掂想去邊同玩咩
我同middle諗緊點樣吸引多d女member出黎平衡下個男女比例
第一次搞應該搞d大家比較有興趣的活動?
仲有時間地點的問題

不如大家講下想budget幾多?
想玩幾耐?
時段同星期幾?

不如大家list d活動出黎搞個投票好冇?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-23-08, 09:35 PM   #279
cathy420
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
我想知 皇帝遊戲 係玩咩嫁??

舊 07-23-08, 09:36 PM   #280
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: cathy420 查看文章
我想知 皇帝遊戲 係玩咩嫁??
啤牌遊戲
類似係圍成一個圈
果局抽到好牌的人可以命令抽到壞牌的人做一件事
你想像下truth or dare淨係可以揀dare..........
cathy, 搞meeting你黎玩好唔好?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-23-08, 09:40 PM   #281
cathy420
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
啤牌遊戲
類似係圍成一個圈
果局抽到好牌的人可以命令抽到壞牌的人做一件事
你想像下truth or dare淨係可以揀dare..........
cathy, 搞meeting你黎玩好唔好?
我而加先知有個咁既遊戲. ..
淨係揀dare 會好慘ga wor...

好呀好呀!!
我玩咩都無所謂ga

舊 07-23-08, 09:45 PM   #282
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
皇帝遊戲...咁有冇數字毯玩?

舊 07-23-08, 09:50 PM   #283
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
罰飲乜野? cafe有酒架咩? 咁飲法好貴架喎...........
係米搞踢波打機你地就全男班都有興趣出黎先?

邊4個字? 唔明你講乜??
我想問 如果我想搞個meeting, 係每個出席的member
(不論佢係男定女)必須帶一位異性fd出席
大家會唔會肯呢
------------------------------------------

踢波打機既話.全男班都比較正常姐..

其實想帶都帶唔到先係重點.

此篇文章於 07-23-08 09:53 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
雷火武 目前離線  
舊 07-23-08, 09:53 PM   #284
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

真係一個異性fd都冇?

如果cathy同芭比都肯出黎 咁我地就有兩個女member啦

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-23-08, 10:16 PM   #285
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
budget.......

大家預算最多幾多budget ?
譬如$200 、$100 、$50...... etc.
當然錢越多,去o既地方、玩o既野、逗留o既時間都可以彈性好多......
譬如唱夜k $100 就窄、下午就ok,
又譬如$200 可以去一d 好多o野玩o既cafe 食飯甚至包一晚場,$50 就只可以下午去飲杯野......

所以,大家請先講講預算最多幾多budget。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 07-23-08, 10:17 PM   #286
雷火武
ワールド・エンド

引用:
真係一個異性fd都冇?

如果cathy同芭比都肯出黎 咁我地就有兩個女member啦
有異性朋友
但要約出來見班唔識既人.會有難度...
雷火武 目前離線  
舊 07-23-08, 10:27 PM   #287
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Middle 查看文章
budget.......

大家預算最多幾多budget ?
譬如$200 、$100 、$50...... etc.
當然錢越多,去o既地方、玩o既野、逗留o既時間都可以彈性好多......
譬如唱夜k $100 就窄、下午就ok,
又譬如$200 可以去一d 好多o野玩o既cafe 食飯甚至包一晚場,$50 就只可以下午去飲杯野......

所以,大家請先講講預算最多幾多budget。
$150~200
再多就8月又超支.......

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
舊 07-23-08, 10:59 PM   #288
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
$150~200
再多就8月又超支.......
已經可以有好多選擇揀
多謝答覆

Middle 目前離線  
舊 07-23-08, 11:31 PM   #289
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
已經可以有好多選擇揀
多謝答覆
睇你地幾時攪啦
糧頭就百零二百都冇乜所謂
糧尾啦喎............
綾小路雷太 目前離線  
舊 07-23-08, 11:43 PM   #290
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
麻煩糧頭搞

預算在$200內

建議在五日內擬好初議,俾多2日投票,否則傾得黎又變糧尾的了xddddd

暫時有:
‧保齡
‧爆船party
‧cafe

由於我唔識保齡,船p多數冇咁多時間,故偏好cafe 選項

此篇文章於 07-23-08 11:49 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線  
舊 07-23-08, 11:51 PM   #291
Middle
Moderator
K歌之王

〔某汽油公司廣告tone 〕
知你地都唔想月中糧尾搞,
因為我地都係打工仔

Middle 目前離線  
舊 07-24-08, 12:15 AM   #292
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

我有趣興/
(不過我好少o係呢版留言wo..)

占媽bo係咪都去呀.好耐冇見你la

加返:預算$200內

此篇文章於 07-24-08 12:35 AM 被 蘿莉星人 編輯。
蘿莉星人 目前離線  
舊 07-24-08, 12:32 AM   #293
Middle
Moderator
K歌之王

喂,少留言唔緊要,
但想去的話講講自己預幾多budget 喇

Middle 目前離線  
舊 07-24-08, 03:22 AM   #294
雷火武
ワールド・エンド

引用:
喂,少留言唔緊要,
但想去的話講講自己預幾多budget 喇
200啦
雷火武 目前離線  
舊 07-24-08, 03:42 AM   #295
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

引用:
作者: 蘿莉星人 查看文章
我有趣興/
(不過我好少o係呢版留言wo..)

占媽bo係咪都去呀.好耐冇見你la

加返:預算$200內
莉星~
真係好奈無見喇~
其實~
我宜家都密謀招喚返gaf足球隊&舊部...
搞返次聚舊meeting...不過食飯多..."
唔....5年喇~好奈無見大家喇~唔知佢地變成點呢~

以前搞活動...d"筆直"問題真係~
宜家時代唔同喇~係呢度d人大左??定係宜家d人消費能力高左??
$200 budget...
5年前搞個生日會...."一人都好似係七十幾...

老實講句~如果$200搞船p....無可能~齋租船都可以...
不過呢...與其租船.....租屋會唔會底d呢??
租隻船一晚....$3500(無咩可能)到4500(一般中size船)左右...
租間渡假屋....$2000~成層都分分鐘掂喎~
音響方面還可以,不過無咩歌..."飲食都係睇地點即~玩個週6,日...o係海邊重可以游水...

不過~我都只係提意下即...

因為當有一件事出現一定會有相對的事好似有光就有影一樣~
當你心愛一個人時,同時會放棄其他的,即使那人多愛你...
座右銘:凡事太盡,緣份誓必早盡(取自風雲電影版)
DREAMER.bo 目前離線  
舊 07-24-08, 04:07 AM   #296
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
有異性朋友
但要約出來見班唔識既人.會有難度...
唔~
如果係一個半個就真係難~
不過...如果同佢講..."你驚既咪搵多幾個fd陪你囉~唔好玩既咪走埋一邊自己圍內玩囉 "
如果中計既...一次過可以多幾個添
唔好著眼一個半個,女仔-永遠都係一班最少幾個~
睇你自己既意向即~o係追女仔識女仔既同時,有樣野叫"大圍朋友一齊hae"丫嘛~

不過版上有幾多人會叫/賞試去叫女性朋友??
記住~人唔怕多~最怕唔夠人即~
你地都想大家多d人玩架~如果人多左,女孩子...什至男仔都有得平d~
為平d 開心d 多女仔d ....咩都好d ...
大家有冇咁既心意先~
規模大小唔係問題,重點係搞得成嘛~

ps:近排返睇"美國處男"...入面搞既party...齋睇都有一種熱血既感覺,
如果可以搞到一個咁上下規模既party...真係正到爆~(請不要聯想起追女及sex )
可以玩到癲~係人生另一種享受~

因為當有一件事出現一定會有相對的事好似有光就有影一樣~
當你心愛一個人時,同時會放棄其他的,即使那人多愛你...
座右銘:凡事太盡,緣份誓必早盡(取自風雲電影版)

此篇文章於 07-24-08 04:18 AM 被 DREAMER.bo 編輯。
DREAMER.bo 目前離線  
舊 07-24-08, 07:04 AM   #297
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

引用:
莉星~
真係好奈無見喇~
其實~
我宜家都密謀招喚返gaf足球隊&舊部...
搞返次聚舊meeting...不過食飯多..."
唔....5年喇~好奈無見大家喇~唔知佢地變成點呢~

以前搞活動...d"筆直"問題真係~
宜家時代唔同喇~係呢度d人大左??定係宜家d人消費能力高左??
$200 budget...
5年前搞個生日會...."一人都好似係七十幾...

不過~我都只係提意下即...
回憶起當年你地幫我o係m記搞生日會...
同時係我人生唯一一次o係m記開生日會
好期待聚舊meeting...不過我諗好多人失左蹤lu
以前睇完佢地踢波,o係美心就坐足人地一日,budget?

舊 07-24-08, 09:23 AM   #298
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
ps:近排返睇"美國處男"...入面搞既party...齋睇都有一種熱血既感覺,
如果可以搞到一個咁上下規模既party...真係正到爆~(請不要聯想起追女及sex )
可以玩到癲~係人生另一種享受~
之但 america pie 內的 party, 正好目的只係你括號裡面的東西, 無哩個聯想又變做好抽象

t-cup 目前離線  
舊 07-24-08, 10:15 AM   #299
Middle
Moderator
K歌之王

$200 係最多預算喇,但未必真係需要用到$200
$70 都可以係一個budget 丫;
其實都只係想問問大家心目中可以俾幾多錢、
咁我地再諗下有d 咩可以搞嘛;
可能好多人可以afford 200 、最後我地只係搞幾十蚊o既茶聚都唔定,
如果原來好多人想0 budget ,咁就要睇下有無人屋企可以借俾我地搞聚會了......
或者係街搵地方齋坐都得,只但係大家係咪都想咁ja
都係要睇大圍意向,但始終要知道大家最多會想俾幾多,
咁先至方便搞落去,起碼搵地方問價時都有個預算

Middle 目前離線  
舊 07-24-08, 11:48 AM   #300
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
$200 係最多預算喇,但未必真係需要用到$200
$70 都可以係一個budget 丫;
其實都只係想問問大家心目中可以俾幾多錢、
咁我地再諗下有d 咩可以搞嘛;
可能好多人可以afford 200 、最後我地只係搞幾十蚊o既茶聚都唔定,
如果原來好多人想0 budget ,咁就要睇下有無人屋企可以借俾我地搞聚會了......
或者係街搵地方齋坐都得,只但係大家係咪都想咁ja
都係要睇大圍意向,但始終要知道大家最多會想俾幾多,
咁先至方便搞落去,起碼搵地方問價時都有個預算
有誰不想可以0 budget
如果200係max budget, 咁120 就係本鬼的心理關口

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 12:23 PM

手機版 | APP版