Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-21-08, 09:12 AM   #226
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
情版版聚.......打機孖車......
好似機版版聚甘ge...=.="
唱k好未?

舊 07-21-08, 05:25 PM   #227
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: t-cup 查看文章
咦... 侍應妹妹是咩 小希 那一間? 我上過去屠龍耶 (朋友介紹)
SXXX VXXX 喎,你又去過?XD

TO芭比
包得場就唔會有人屠龍架啦
綾小路雷太 目前離線  
舊 07-21-08, 05:26 PM   #228
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

TO芭比
我會v
如果我去的話

舊 07-21-08, 05:37 PM   #229
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
我會v
如果我去的話
你咁夠薑不如提議Crossover 埋手機聚呀
綾小路雷太 目前離線  
舊 07-21-08, 05:42 PM   #230
The One
業餘歌手

引用:
如果我覺得悶
我真係會打機的

舊 07-21-08, 05:45 PM   #231
綾小路雷太

引用:
如果我覺得悶
我真係會打機的
有藍妹邊會悶
綾小路雷太 目前離線  
舊 07-21-08, 05:47 PM   #232
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
有藍妹邊會悶
責任重大喔

狼 目前離線  
舊 07-21-08, 05:53 PM   #233
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
引用:
我出埋來 咪變 談情.手機.聚law

舊 07-21-08, 06:16 PM   #234
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: t-cup 查看文章
咦... 侍應妹妹是咩 小希 那一間? 我上過去屠龍耶 (朋友介紹)
Sxxper Vixx

i like that place too, opens to quite late and it's a good place to gather and have a drink

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 07-21-08, 07:32 PM   #235
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
有藍妹邊會悶
有middle先唔會悶 我享度一樣悶 你幾時同過我一齊出meeting遮

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
責任重大喔
我唔去得唔得

引用:
作者: 亞飛 查看文章
我出埋來 咪變 談情.手機.聚law
咁米又即係變返同以前情版版聚一樣.........
但你講果個單車團 同埋果d行行重行行 影影復影影果d應該唔錯
可惜夏天搞唔會有人去.............

長隆一日遊完即刻仆返黎果d你去埋我果份

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-21-08, 07:48 PM   #236
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
有middle先唔會悶 我享度一樣悶 你幾時同過我一齊出meeting遮
其實好多版友都對藍妹好有興趣ga,你肯講一定有人聽

我記得藍妹曾經好慨嘆咁同我呻過,佢無收兵既能力...
如果藍妹又扲番出黎同我對講的話,應該點都唔會悶卦...
下雪邊界 目前離線  
舊 07-21-08, 07:56 PM   #237
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
其實好多版友都對藍妹好有興趣ga,你肯講一定有人聽

我記得藍妹曾經好慨嘆咁同我呻過,佢無收兵既能力...
如果藍妹又扲番出黎同我對講的話,應該點都唔會悶卦...
米寫得咁曖昧啦 咩對我有興趣 「啋」
你地仲未講厭呀邊個呀..........?
算啦 談論一個「去左」的人冇咩意思
以後新版meeting嚴禁講是非

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-21-08, 08:06 PM   #238
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
有興趣+1

咁講其他野啦
雷火武 目前離線  
舊 07-21-08, 09:27 PM   #239
The One
業餘歌手

引用:
係"某"d人成日講啫
算啦

舊 07-21-08, 09:34 PM   #240
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 亞飛 查看文章
依個場...有時上到去會冇晚餐食law
不過平平地飲杯野打成晚機 吹成晚水
依到係不錯既地方 (唔包場的話吹水時難免聽到好嘈既mon hun聲)
哈哈...其實依度係我同友人互片之地

不如搞個單車團+大馬篤(係餐廳到食野)
再唔係來緊有書展
再唔係...搞個去馬灣公園+柏麗灣公園影靚相
長洲...南丫島...大嶼山 美食尋找+行你一餐+影爆你張卡既一日遊!
好健康~好提議

引用:
唱k好未?
唱K...我N年沒去~而且芭比5音不全,我怕一開口你們都暈了

引用:

TO芭比
什麼是 [ 包得場就唔會有人屠龍架啦 ]???
Diana 目前離線  
舊 07-21-08, 09:36 PM   #241
The One
業餘歌手

五音不全嗎?
我有唔少呢d朋友
慣哂

舊 07-21-08, 09:50 PM   #242
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
<------------自問冇李克勤一半既歌喉但經常唔知醜大聲唱李克勤d歌既人

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
舊 07-21-08, 09:55 PM   #243
The One
業餘歌手

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
<------------自問冇李克勤一半既歌喉但經常唔知醜大聲唱李克勤d歌既人
我有佢1/3

舊 07-21-08, 10:03 PM   #244
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
樓上個位兄台啟動了"自大模式"嗎?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
舊 07-21-08, 10:18 PM   #245
The One
業餘歌手

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
樓上個位兄台啟動了"自大模式"嗎?
聽完你咪知囉

舊 07-21-08, 10:19 PM   #246
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

咁不如聚果陣你地表演清唱啦 到時大家肯定好興奮
1/3個李克勤 + 1/2個李克勤 = 5/6個李克勤

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-21-08, 10:21 PM   #247