Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-15, 11:06 PM   #476
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Terry仔 查看文章
我幾年前係到同一位member 買左幾盒(四驅兄弟)
砌左3盒,都有相同問題,白齒輪食唔實
個膠"look" 插軸個位容易爆開
用Sanyo 白色電,有少少頂住,好難拍舊電入去

但係我街買左幾盒,又無哩個問題
兄弟出好多款,有冇相睇?

九成九場要跳,爆原裝軨基本上係指定動作

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 11:00 AM   #477
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Tano 查看文章
[半OT]應該"長氣"過你部Sand Master[半OT]
圖唔俾外連

其實我而家改下個油門輸出上限,已經拉長左個運作時間,應該話...同佢講嘅一樣
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 12:03 PM   #478
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: Terry仔 查看文章
我幾年前係到同一位member 買左幾盒(四驅兄弟)
砌左3盒,都有相同問題,白齒輪食唔實
個膠"look" 插軸個位容易爆開
用Sanyo 白色電,有少少頂住,好難拍舊電入去

但係我街買左幾盒,又無哩個問題
舊車底頂三洋電好正常, 舊版四驅兄弟個D車輪根本垃圾

舊 05-19-15, 12:30 PM   #479
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
問題係我係街買同一款車底,同樣係XTO & 巨霸號又無哩個問題
依家個"令" 俾我用0.2mm 金屬線lock 返實
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 12:33 PM   #480
Terry仔

引用:
作者: Tano 查看文章
兄弟出好多款,有冇相睇?

九成九場要跳,爆原裝軨基本上係指定動作
無跳過,砌好之後係屋企個放過兩,3次,加埋都無兩分鐘時間
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-15, 10:34 PM   #481
Tano
嫑憅

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
圖唔俾外連

其實我而家改下個油門輸出上限,已經拉長左個運作時間,應該話...同佢講嘅一樣
懶Up相

2A 4.8V其實只是解讀成電平啤軨貴

佢話原裝電子野配媽星GT電最長個半鐘續航力
不過,答案收車後"輪完"至會有

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-09-15, 12:35 PM   #482
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
下回應該完成啦掛,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-15, 01:50 PM   #483
Tano
嫑憅

好樣過
1:1スーパーアスラーダ 01

但不及XTO外型咁靚

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-14-15, 08:58 AM   #484
Tano
嫑憅

六孔軨
HIACE定NV VAN?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-20-15, 08:52 PM   #485
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

雷擊視點...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-20-15 08:56 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-16-15, 08:40 AM   #486
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

可調電壓....聲控四驅不是夢
不過要轉成3a電....

http://www.appappapps.com/blog/72056...e-battery.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-30-16, 03:59 PM   #487
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
$20買個皇帝殼

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-16, 09:01 PM   #488
Tano
嫑憅

老銅限定?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 02-24-16, 12:09 PM   #489
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
請問有無人知妖怪手錶隻四駒車邊到有得買?

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 09:46 PM   #490
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
http://www.tamiya.com/japan/products/18643/index.htm
請問香港邊度有得買?

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-16, 09:53 PM   #491
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

早半個月ssp見過......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-28-16, 10:35 PM   #492
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
早半個月ssp見過......
thx 我再去看看

舊 02-28-16, 10:58 PM   #493
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
前日係旺角千里達見到
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-16, 08:39 AM   #494
ZERO NEKO

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
前日係旺角千里達見到
thank you so much

舊 02-29-16, 09:12 AM   #495
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
有冇用過田宮隻Modeling Wax抺過車?
抺完手摸會唔會甩?
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-16, 10:04 AM   #496
Tano
嫑憅

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
廣華街大量

見過有淨殼出售

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 05-02-16, 11:10 AM   #497
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

影都唔見

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-03-16, 02:06 PM   #498
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
影都唔見

唔知佢有跑過
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 01:14 PM   #499
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
原來愉景新城有比賽...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-18, 07:32 AM   #500
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

紅的wwwww

https://tamiya.hk/product/tamiya-924...xi-fm-chassis/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:02 AM

手機版 | APP版