Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版><未完>Final Fantasy XIII まだお仕事は終わらなそうです!
neo2046 10:50 AM 09-01-12
ライトニング リターンズ ファイナルファンタジーXIII

http://www.facebook.com/lightningreturnsffxiii
作者: :

money 11:42 AM 09-01-12
http://www.square-enix.co.jp/fabula/...ReturnsFFXIII/
北条加蓮 12:26 PM 09-01-12
real time?
個班底...無法期待
D-Joe 12:31 PM 09-01-12
到底佢地有冇打算做V13?
zokie 12:31 PM 09-01-12

Terri 12:32 PM 09-01-12
見到個 logo 我仲以為咩變型金剛奶挺反擊
wir 12:35 PM 09-01-12
認真一問...呢隻算唔算係13-3?
Marco 12:56 PM 09-01-12
唔識講野...

快快手手整好隻 FFX HD俾我算啦
kakajit 01:03 PM 09-01-12
13日時限內觸發劇情 , 觸夠就GOOD END , 觸唔夠就BAD END?
Vincent_XIII 01:18 PM 09-01-12
係囉, FFX HD同V13呢...
玩左ps3幾耐都仲係見到lightning姐.....
係咪因為之前話冇計劃出13-3,所以改隻咁既名
真係好無言....= =
RPG之鬼 01:19 PM 09-01-12
相比起隻V13,呢隻13點都時不時有尐嘢出黎,點都好好多(不論好唔好玩)
另外奶姐可唔可以換過另一套,13-1果套都好尐丫
Marco 01:40 PM 09-01-12
真係徹徹底底的"崩"了
連FINAL FANTASY XIII 都已經唔係一貫的 FF 字型
而且好老實講,真係開始厭……
RPG之鬼 01:50 PM 09-01-12
作者: Marco:
真係徹徹底底的"崩"了
連FINAL FANTASY XIII 都已經唔係一貫的 FF 字型
而且好老實講,真係開始厭……
唔得加
一定要不停讚好,咁樣佢先有得摺嘛
求哥一日係度,世界係點你地好清楚
基路亞 01:59 PM 09-01-12
SE... 我認真就輸了...
TCS_disable 02:03 PM 09-01-12
SE唔係d以為自己好巨嘅細廠黎咩?
Marco 02:04 PM 09-01-12
作者: RPG之鬼:
唔得加
一定要不停讚好,咁樣佢先有得摺嘛
求哥一日係度,世界係點你地好清楚
我真係冇諗到一隻FF要拆成三步曲,仲要係一個爛既FF

Versus 老實講我都冇咩期望架啦,出返隻 FFX HD 俾我就得
反正佢地點做都係超越唔到Hironobu Sakaguchi (+Nobuo Uematsu)
DevilElvis 02:08 PM 09-01-12
FF係時候變成回憶
基路亞 02:18 PM 09-01-12
咁多個角色~ FF13 可以RETURN 再戰十年!!
SHCEHUK 02:54 PM 09-01-12
作者: 基路亞:
咁多個角色~ FF13 可以RETURN 再戰十年!!
同意, FF13-3都只是講lighting return,遲下講埋其他人return就真的可以再戰十年了,
看lighting個造型真的有點悶了,由第一集到第三集一直都沒有變,
感覺FF系列變左做無雙系列
ComeLOLoh 03:44 PM 09-01-12
我覺得佢地根本係電影回到未來既fans。
同套電影一樣玩三集,同樣地第三集係過去時點既element…d古老懷舊野就第三集。
不段穿梭時間就第二集,同套電影第二集一樣。
第三集個level designer攞埋個鐘出黎,同回到未來第三集個clock tower影相個幕個鐘真係好似。
而且一樣有火車…佢地就Monorail,會唔會變成重點呢?
yorkyork 03:50 PM 09-01-12
感謝鳥山求
基路亞 04:14 PM 09-01-12
個感覺仲衰過X-II 出外傳時...
神名レオ 04:29 PM 09-01-12
個發報會冇氣氛
又沉悶,啲人唔喝倒彩算偷笑
Suda 05:00 PM 09-01-12
件衫上集已經覺得難睇
ahleung 07:56 PM 09-01-12
無睇晒D資訊. 但唔係話可以換衫咩?

http://www.vg247.com/2012/09/01/fina...tion-now-live/

Players will be able to customise her appearance and weapons. There will be lots of costumes – no solid number was provided, but it will be a lot more than ten or 20 – and some aspects of the costumes themselves will be adjustable.
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面