Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
照相館>我們的別是一色浮誇就是正義玻璃館物語
KKH 12:47 AM 11-15-10
失物... 太浮誇了, 我連據為己有的衝動都沒有!
Attached: KP3J9443.jpg (299.2 KB) 
KKH 11:54 PM 11-18-10
無人認領?
KTN 12:15 AM 11-19-10
請據為己有

作者: KKH:
無人認領?

KKH 10:01 PM 11-19-10
我才不做這種事! 而且用了又不會少了失真, 根本沒有衝動據為己有.

咁條蛇係咪你架? 即係你架啦?
KTN 01:01 AM 11-20-10
雖然我那天也認領了,也是藍色!
但我那條次貨,我很清楚是線尾開叉的
還要是一開四!!!!怎可能是我呢!?

加賀KAGA 06:48 PM 12-04-10
剛發現呢度的貧富懸殊問題原來好嚴重
有乜辦法解決
KKH 09:22 PM 12-05-10
作者: 加賀KAGA:
有乜辦法解決
貧富有別是自由社會的必然現象.
但貧富有別得懸殊就會演變出很多麻煩的矛盾,
例如中產飽受迫害, 被有錢人和窮人一起搶走一生辛苦經營的血汗錢.
我看玻璃館還未到這麼告急的狀況吧? 都未有人去搶你的泥坑耶...
應該未有吧? 還是其實你是有份搶人的有錢人代表?

玻璃館的狀況, 只是有一少部份人毒性特別強烈而已.
自已買不算什麼, 面不紅耳不赤地拉人落火坑,
還會準確預言什麼時候出新型號! 看某人壞了什麼就知道... 確實害人不知所措耶.
等一下, 我好像說錯了, 放毒應該是合法的啦, 版規有寫!
是誰這麼有先見的呢? 真是可喜可賀, 可喜可賀.
KTN 01:04 AM 12-06-10
放毒本無害

貧窮非吾志
Strider 09:55 AM 12-06-10
有乜辦法解決
我都覺得係
我用1號腳+頹頭既時候...
某油王係用3號腳+四方果...

IamO 10:27 AM 12-06-10
米王曾經向我扶過貧\/
但我依然很貧
加賀KAGA 06:45 PM 12-06-10
作者: Strider:
我都覺得係
我用1號腳+頹頭既時候...
某油王係用3號腳+四方果...
某人風光不再, 近排只能靠包裝福麵充饑
加賀KAGA 06:45 PM 12-06-10
作者: IamO:
米王曾經向我扶過貧\/
但我依然很貧
我都想有人向小弟扶貧呀
KKH 12:30 AM 12-08-10
咁你地有冇錢飲茶韓燒打邊爐先?
Rabbidas 12:46 AM 12-08-10
窮人追債不成...窮上加窮
加賀KAGA 06:41 AM 12-08-10
咁你地有冇錢飲茶韓燒打邊爐先?
我就黎要去執樹葉黎充饑
KKH 09:17 PM 12-08-10
我就黎要去執樹葉黎充饑
香港的樹葉非常深色, 尿酸成份一定十分高,
你有灌湯餃不吃, 跑去吃樹葉,
一不小心, 40歲未到就搞到周身關節炎,
到時想去影相都有心無力.... 這樣就代誌大條不好了嘛!
我看還是灌湯餃比較適合你耶!
KTN 11:11 PM 12-08-10
我負債中,陰公

作者: Rabbidas:
窮人追債不成...窮上加窮

KTN 11:11 PM 12-08-10
可能人地指要去日本執紅葉食呢

加賀KAGA 11:39 PM 12-08-10
作者: KTN:
可能人地指要去日本執紅葉食呢
冇錯是去執紅葉, 但不是日本, 只是去元朗大棠
加賀KAGA 11:41 PM 12-08-10
多謝首領耐心講解, 我會小心的
KTN 04:59 PM 12-30-10

作者: :
Kさんの発言:
有錢真好
Sさんの発言:
唔係啦...只係想一次過買齊,唔使心思思

KKH 11:15 PM 01-30-11
完全限定公開.

... 公開終了.
KKH 11:46 PM 01-30-11
都幾浮誇下...
Attached: P1060129_640.jpg (223.4 KB) 
Paptimus 12:29 PM 02-07-11
都幾浮誇下...
個轉mount成枝鏡咁既?
m43果個都好似無咁誇ga
加賀KAGA 01:17 PM 02-07-11
作者: Paptimus:
個轉mount成枝鏡咁既?
m43果個都好似無咁誇ga
我果個好似冇咁樣衰
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

返回主題版面