Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-08, 12:22 AM   #26
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: chrislohk 查看文章
山和已經成年無去過

另外見唔見架 1:24 沙龍 DMS ? 好似出o左~
見到太子80X已經出左,冇記錯$16xx左右
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-08, 12:24 AM   #27
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
山和已經成年無去過

引用:
作者: 靈格斯 查看文章
見到太子80X已經出左,冇記錯$16xx左右
丫烏都有...
$1350...直購$1650

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-08, 12:29 AM   #28
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
作者: Busconcamp 查看文章

英文: Dalmler E
中文:丹拿A
03年巴模...錯足5年...a

另...
8100...係咪市面已經沽清...?
外行員工打既係咁上下啦..
對比番N年前佢個website,
依家個死人版面簡直差成幾十條街
舊 12-30-08, 12:32 AM   #29
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
外行員工打既係咁上下啦..
對比番N年前佢個website,
依家個死人版面簡直差成幾十條街
已經唔記得咩樣...

舊 12-30-08, 12:50 AM   #30
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
已經唔記得咩樣...
唔算靚,不過d料都算幾齊下

依家搵料上鬼佬果個網睇好過
舊 12-30-08, 12:55 AM   #31
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
唔算靚,不過d料都算幾齊下

依家搵料上鬼佬果個網睇好過
呢個嘛...
係架~

舊 12-30-08, 12:36 PM   #32
GR614
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:

英文: Dalmler E
中文:丹拿A
03年巴模...錯足5年...a

另...
8100...係咪市面已經沽清...?
未,呢排出既車全部都未

舊 12-31-08, 01:02 PM   #33
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

乜架九記牛真車咁肉酸架...

此篇文章於 12-31-08 01:50 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 01-01-09, 01:26 AM   #34
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

丫烏...直購$1300...

舊 01-02-09, 12:27 AM   #35
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
我反而覺得呢架無咁單調, 之前有d都係全身紅色, 今年呢架有d金色都ok啊
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 07:17 PM   #36
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Pato 查看文章
我反而覺得呢架無咁單調, 之前有d都係全身紅色, 今年呢架有d金色都ok啊
1998-紅(50%黃)
1999-紅(50%黃)
2000-紅
2001-紅
2002-金(30%紅)
2003-紅
2004-金
2005-紅
2006-金(40%紅)
2007-紅
2008-紅
2009-紅(20%金)

舊 01-04-09, 04:59 PM   #37
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
Mike Davis "送", 呀, 應該係 "寄" 至o岩, 今日收到o既正書~

Mike Davis o既中, 九, 城, 新, 雅高仲有兩本新加坡巴士書都咁精采,
呢本大嶼山點都冇理由唔支持啦~
真係多謝 Mike Davis o既官網 DTS, 佢依家可以用 Paypal,
我一落訂用 Paypal 過數, 26.95 鎊, 加埋寄約莫美金 $52,
o係英國直接入, 仲平過o係香港訂,
亦可以等我呢個自細都未去過大嶼山o既 "老外" 認識下大嶼山~

一句講哂: Great book!!

內文亦有提及九巴o係大嶼山o既故事

講到冠忠, 自然要講埋呢架雙層 Man 啦~

龍運同 Cityflyer 亦有提及

最尾 Part, 昂坪 360 亦有介紹

Mike Davis 又一精采o既巴士書, 值得一買!

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-09, 02:37 PM   #38
Lonely
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
巴士廢青

http://hk.news.yahoo.com/article/090104/4/a1ke.html
Lonely 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 07:11 AM   #39
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

經過兩星期o既等待, 今日, 佢終於返o黎啦!

http://hkbf.org/viewtopic.php?f=34&t=254543

舊 01-06-09, 08:16 AM   #40
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Super Bus 查看文章

http://hkbf.org/viewtopic.php?f=34&t=254543
尋日我都入手了﹙補貨返到﹚,另外拎埋新記 112 牛車﹙城記冇買﹚,過幾日應該有九記牛車。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 07:52 PM   #41
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
巴模卒之(係度)當唯一主角了

舊 01-06-09, 08:07 PM   #42
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
有冇人玩Takara Tomy車仔的?

今天買了架旅行拖車(127), 幾貴, $57.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 01:31 AM   #43
GR614

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
有冇人玩Takara Tomy車仔的?

今天買了架旅行拖車(127), 幾貴, $57.
我最想買個堆火車無番行貨

舊 01-07-09, 02:45 AM   #44
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: GR614 查看文章
我最想買個堆火車無番行貨
聽講果D Long Tomica 火車, 因為版權問題, 香港唔會有行貨...

舊 01-07-09, 09:40 AM   #45
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
聽講果D Long Tomica 火車, 因為版權問題, 香港唔會有行貨...
怎樣的? 有冇pictures?

另, Takara Tomy有否網頁介紹他們的車仔?

想認識多d, 謝.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 01-07-09, 09:43 AM   #46
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
-skip-
呢本書幾多頁?

ISBN是什麼?

Thanks,

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 01-07-09, 02:08 PM   #47
Lonely
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:

成隻牛魔王咁
Lonely 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 03:01 PM   #48
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
怎樣的? 有冇pictures?

另, Takara Tomy有否網頁介紹他們的車仔?

想認識多d, 謝.
有官網
http://www.takaratomy.co.jp/products/tomica/

舊 01-07-09, 03:02 PM   #49
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
呢本書幾多頁?

ISBN是什麼?

Thanks,
150 頁, ISBN 978-1-900515-28-3

舊 01-07-09, 03:15 PM   #50
GR614

引用:
我上網睇過日本買要九百幾Yen,即係淨係架車都講緊八十幾蚊

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
wifi 城市,wifi巴士,wifi...... 皇家馬爹里 ~清談館~ 19 12-10-08 04:51 PM
九巴70號線巴士7/12起取消 劍路 ~清談館~ 51 12-08-08 05:10 PM
有壓力、要解決?又係巴士?? Irwin ~清談館~ 20 08-13-08 01:48 AM
兩周內揭盅 影響400萬客 5巴車費最高加7% riceball ~清談館~ 11 05-11-08 11:07 AM
巴士鹹豬手掀裙摸大髀 少女啞忍 短片上網公開惡行 雷火武 ~清談館~ 58 09-28-07 10:41 AM

現在的時間是 11:51 PM

手機版 | APP版