Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-30-03, 11:13 PM   #1
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
有冇人試過係 yahoo bid 玩具?

有嗎?

我想去日本 yahoo bid
平好多

but 唔識日文

岩岩係 yahoo hk bid 左d野

好開心

but 唔可以比女友知

一定比佢插死

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-03, 11:17 PM   #2
細己沒天使
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
我好多玩具都係bid番黎

舊 09-30-03, 11:19 PM   #3
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
Re: 有冇人試過係 yahoo bid 玩具?

引用:
Originally posted by 下雨天 :
有嗎?

平好多

but 唔識日文

好開心

but 唔可以比女友知

一定比佢插死
日本 yahoo?運費係ng係同hk差唔多?
你想訂劍玉aR?
無賴男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 12:05 AM   #4
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
日本 yahoo bid 野大部份都唔會接受海外買家個啵

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 12:16 AM   #5
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
Re: 有冇人試過係 yahoo bid 玩具?

引用:
Originally posted by 下雨天 :
有嗎?

平好多

but 唔識日文

好開心

but 唔可以比女友知

一定比佢插死
日本 yahoo bid <<< 有, 但問下問題唔BID 野都要比基本月費300YEN, 如銀行過數又要另收手續費....等
Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 12:18 AM   #6
Keno
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 鈞 :
日本 yahoo bid 野大部份都唔會接受海外買家個啵
你識打日文問佢, 就算 SET 不受海外都得...好多香港買手都係咁做...
舊 10-01-03, 12:46 AM   #7
Bahamut

引用:
Originally posted by Keno :

你識打日文問佢, 就算 SET 不受海外都得...好多香港買手都係咁做...

我唔識打日文字...:@_@": 咁即係無計係日本Yahoo bid野?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 12:50 AM   #8
Keno
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by lysnel :

我唔識打日文字...:@_@": 咁即係無計係日本Yahoo bid野?
我都唔識, 只係抄人地問問題果段...但最後都係搵買手代 BID 攪掂最好...
舊 10-01-03, 12:56 AM   #9
Bahamut

引用:
Originally posted by Keno :

我都唔識, 只係抄人地問問題果段...但最後都係搵買手代 BID 攪掂最好...
請問邊到可搵到這些買手? 係舖頭or朋友?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 07:01 PM   #10
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX

原來日本唔 bid 野都要 300 yen 架 @@

咁算吧~~~

我唔係想要劍玉

我搵緊 evirob

尋日係 yahoo bid 左一隻
好開心

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Yahoo email Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 6 06-28-03 12:10 PM
yahoo ge search msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 0 12-31-02 07:12 PM

現在的時間是 10:27 PM

手機版 | APP版