Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 05-24-03, 02:04 AM   #1
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
ICQ Offline message 怪問題!!

每次我開ICQ都會見到一D 同樣出現過既舊OFFLINE MESSAGES..次次都係果D..
CLOSE左開過ICQ又見到..

我今次FORMAT左機裝返ICQ就係咁...點算..好煩...數量都幾多...

01B同02A 都係咁

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-03, 02:08 AM   #2
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
你有冇試下第二個account?
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-03, 02:09 AM   #3
機神GBA
☆The End☆

或者試下用ICQ database converter
舊 05-24-03, 02:12 AM   #4
大雄
卡啦騷

我知點解啦..
我收到果D OFFLINE MESSAGE全部時間都錯既
我電腦個鐘明明2:19AM...但收左果D怪MESSAGE係3:00AM...
我部腦都未到3AM...所以OFF ON OFF ON 幾多次都仲係會收到果D MESSAGE

點攪??

講多無謂,一步到位
舊 05-24-03, 02:18 AM   #5
機神GBA
☆The End☆

你試下用ICQ database converter先la.
再唔得試下用其它account .....
我懷疑你icq account 係 icq server o既data出左問題.
舊 05-24-03, 02:24 AM   #6
大雄
卡啦騷

唔得架我個ACCOUNT6個字架咋>.<

用左DATABASE CONVERTOR 都係咁

講多無謂,一步到位
舊 05-24-03, 02:30 AM   #7
機神GBA
☆The End☆

唔係呀, 我係叫你試下用其它account , 睇下有冇尼個問題呀.
舊 05-24-03, 02:31 AM   #8
大雄
卡啦騷

我得一個ACC咋喎

講多無謂,一步到位
舊 05-24-03, 02:34 AM   #9
機神GBA
☆The End☆

開多個o黎試下囉.

如果你個account 本身有咩問題(你部機事), 咁用icq database converter 就解決到架la. 最驚就係server 個邊有問題.
舊 05-24-03, 02:39 AM   #10
大雄
卡啦騷

試下先...

講多無謂,一步到位
舊 05-24-03, 12:22 PM   #11
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
收repeat off9 msg個位係咪用緊2000b?

我發覺用2000b時有這個問題

同一個acct用02 or 03都冇事...
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-03, 08:37 PM   #12
大雄
卡啦騷

01B..02A 都係咁
不過攪掂左啦...

DEL 晒D HISTORY!!!

講多無謂,一步到位

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[求助] icq 時常自動斷線問題 八仙果 手機資訊/電腦軟硬討論 4 08-20-03 08:00 PM
icq problem 不死鳥 手機資訊/電腦軟硬討論 4 05-04-03 12:46 PM

現在的時間是 07:46 AM

手機版 | APP版