Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-23-02, 01:35 AM   #1
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
介紹大家一間二手買賣店

間野係信和地庫~
名為:電器良品~~
用做二手買賣~
個老細我都識左好耐架啦~
之前同佢做過唔少買賣~
如果大家想買/賣野可以去睇下~
而且佢大部份既貨品都會比市面平~~

Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-02, 01:38 AM   #2
Kenji少
暴走中

黎緊仲會有一間影音店介紹俾大家~
不過呢排我就忙左少少.....
所以真係要遲少少..
舊 01-03-03, 02:17 PM   #3
吉少
Junior Member

註冊日期: Jan 2003
一齊

幾時得閒一齊去睇下呢~
吉少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-03, 09:32 PM   #4
Kenji少
暴走中

吉吉!!!!hi!!!!
幾時得閒?~
我考完試之後同你去行下吧
舊 01-04-03, 03:57 PM   #5
majicman
~珠海護法~

我又去!!MY ICQ:76342576
去時call me ok?
[ot] Zenki仔 係讀乜架?[/ot]
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-03, 07:03 AM   #6
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by majicman :
我又去!!MY ICQ:76342576
去時call me ok?
[ot] Zenki仔 係讀乜架?[/ot]

好呀~~
不過索性攪個meeting大家一齊出去睇下野~吹下水都好喎...

我讀緊.....er.....好似係酒店管理..不過應該會轉科...

論壇跳轉

現在的時間是 03:30 AM

手機版 | APP版