Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 711 1211 1611 1661 1701 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1721 1761  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
GGGG 05:16 PM 09-04-18
靈2咁既畫風....靈4會變成點

※ディルムッド・オディナ(セイバー)はピックアップ期間終了後にストーリー召喚に追加されます。
活動完入故事池,咁到底仲抽唔抽好
天空 05:20 PM 09-04-18
作者: fami~yan:
日常的話真係用美狄亞好過太太...
未抽到
GN00508771 06:25 PM 09-04-18
作者: Sar8:
扶佢不如扶劍弗蘭(?
第5章cm公開894日後終於實裝、咁有記念價值既一張
鈴蘭 06:32 PM 09-04-18
咪就係一年用得果一次

哈山王咩,唔係幾連發stella?
哈山王同stella都係太太無雙
鈴蘭 06:33 PM 09-04-18
作者: GN00508771:
開估 4星劍綠川

第5章CM後 經過左2年幾終於實裝
點都比而家果隻靚啦......
GN00508771 06:42 PM 09-04-18
作者: 鈴蘭:
點都比而家果隻靚啦......
画像はイメージです
GN00508771 06:58 PM 09-04-18
話說兩次復刻COMBO EVENT都加新4星、係咪可以期待復刻伊莉亞戈陣會加美遊
digiharuka 07:14 PM 09-04-18
話說兩次復刻COMBO EVENT都加新4星、係咪可以期待復刻伊莉亞戈陣會加美遊
即係話美遊4星?? 講唔通 wwwww
gingq7 09:06 PM 09-04-18
沒有CBA扶不起的Q寶具⋯?
B狐,R姐,幼征服,風魔,武則天一起表示:
gingq7 09:13 PM 09-04-18
作者: digiharuka:
即係話美遊4星?? 講唔通 wwwww
我覺得魔伊肯定會有第2次活動
第1次魔伊復刻的4星可以有很多其他選擇,金鑽頭/巴姐/卡蓮呢堆的定位會比較似淺上和劍刷
天空 10:03 PM 09-04-18
https://twitter.com/saber_diarmuid

呢個堅有愛~~終於比佢等到,日日倒數
鈴蘭 10:13 PM 09-04-18
大小姐我覺得直頭可以出疑似英靈啦.......
the fool 02:17 AM 09-05-18
頂!點解今次無證換(印象中PU角要用o既素材通當都會有得換),我仲為左靈基其他人用左好多,算,反正就算真係抽到征服王都唔夠技石升orz
開估 4星劍綠川

第5章CM後 經過左2年幾終於實裝
唔講起我都唔記得當年CM有佢份
但我印象中當年d人估佢會係5星(好似話兩把劍係勁到痴線,但o岩o岩睇過又好似無乜特別?)
扶佢不如扶劍弗蘭(?
我覺得フランちゃん已經算係大力果d,可能我4星單體劍得佢(劍龍娘?除左當年event都未用過)
rfdingo 07:50 PM 09-05-18
又有蟲蟲可以餵 ....(拖
鈴蘭 11:16 PM 09-05-18
諗著射5張符比佢當支持下復刻點知又真係大成功出埋...

我好少可復刻故事係會睇晒 今次我真係一次都無飛過片咁睇
證明阿虛呢次寫得好睇
GN00508771 01:19 AM 09-06-18
單係睇下威伯老點肯先生已經值回票價
the fool 03:44 AM 09-06-18
串刺公x2>寶3,jack x1>寶2,切嗣x1>寶6,狂蘭x1>寶4,アタランテx1>寶2,ケイローンnew
無野好講等ディルムッドPU先再抽
另外,原來今次event有講過剪定同編纂事象係點解,點解我完全唔記得
鈴蘭 10:09 AM 09-06-18
單係睇下威伯老點肯先生已經值回票價
教授D研究其實如果持續落去好似已經夠晒佢升冠位魔術師
然後型月世界既冠位魔術師 係一大堆妖魔鬼怪級人物....
佢魔力量仲要多過凜 凜明明已經係海量
GN00508771 05:06 PM 09-06-18
作者: 鈴蘭:
教授D研究其實如果持續落去好似已經夠晒佢升冠位魔術師
然後型月世界既冠位魔術師 係一大堆妖魔鬼怪級人物....
佢魔力量仲要多過凜 凜明明已經係海量
同埋難得復刻、點建唔整埋件西裝靈衣俾企鵝⋯
gingq7 06:06 PM 09-06-18
西裝靈衣給了GD子了啦
天空 06:37 PM 09-07-18
del~~
Hextor 07:59 PM 09-07-18
https://www.inside-games.jp/article/...07/117199.html

FGO ARCADE版FAN MEETING

作者: :
『FGOアーケード』が可動して約一ヶ月ということでしたが、塩川氏はプレイしたいものの、身の危険を感じることもあり頻繁には通えてないと話していました。
比我都會做低佢
鈴蘭 01:21 AM 09-08-18

主人公Beast No.7說
又真係幾合理 「共感」之獸既話主角絕對有資格話係sosad
鈴蘭 01:23 AM 09-08-18

其實仲有呢個考察都幾得意
the fool 03:31 AM 09-08-18
水著近800石無5星d黑氣走哂,終於抽到
好記得初出果陣為左抽征服王第一次課金,點先入完資料撞正維修(果日仲要係我生日)之後唔知關唔關黃金週事要過左成個星期先俾返d石我,咁黑仔抽唔到都唔敢再課
上年新年PU第一日射斜2次,見佢有第二次單PU再課又射斜2次
早2日抽又射斜3次,3年加埋課左5pack(只計為抽征服王),射斜7次,呢條路真係好長...
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 711 1211 1611 1661 1701 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1721 1761  ... 最後

返回主題版面