Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-17, 08:30 PM   #10701
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
哦 咁4格艦都可以唔行晒4格既 XD 我以為行3格果D索敵遠D
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 08:41 PM   #10702
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
奸:你地唔係鐘意盪奶咩......?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 09:19 PM   #10703
ShinDou

冥王有咩好﹖夠平﹖
舊 11-29-17, 12:15 AM   #10704
clie

好假,明明第一唔係OLIVE就係黃奶

女主根本係內衣
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 11:55 AM   #10705
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於出現boss... 不過遲左半個鐘都出唔到手已經成班餓狼咁殺左
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 05:15 PM   #10706
ShinDou

黎緊mf強敵活動,早乙女肯定係大器啦,見佢派雙特效sr,即係早乙女同mf叔雙大器同埋會好似古鐵純白咁樣buff?仲有隻應該係大器evol啦,似拳or盾多
舊 11-29-17, 06:26 PM   #10707
J+1
望過黎呀!!!!!!

派左張permium卷??
舊 11-29-17, 07:02 PM   #10708
ShinDou

係呀,射左得隻最廢既盾冥王,其實點解有2個SSR飛POOL﹖2個都係大毒池黎既

281石了,不過黎緊應該都儲唔切爬3次
舊 11-29-17, 07:06 PM   #10709
J+1
望過黎呀!!!!!!

中左神奇大帝
舊 11-29-17, 08:00 PM   #10710
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

第2隻boss出場,又係唔駛半個鍾秒....睇黎我間房有4,5隻餓狗

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-29-17, 09:44 PM   #10711
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

......問題點解有隻GBo係個陣度......?
omg 化變埋大器?!?!

玩4P...

白鎗...

https://twitter.com/srw_xomg/status/935866541802897408

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-29-17 09:55 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-29-17, 10:39 PM   #10712
ShinDou

仲無啦啦出埋O MY GOD版盾GUNBUSTER大器喎 @@

估中拳EVOL

估唔到兩隻MF都係2P版 XD 2P係咪因為BUFF技要靠2個唱歌﹖

夠爬兩次,希望中到勁野,上次OG爬2次得純白同琉璃

此篇文章於 11-29-17 10:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-30-17, 01:08 PM   #10713
J+1
望過黎呀!!!!!!

今日個地圖係唔係reset左d隱藏野?? 又揾到好多敵人出來...
舊 11-30-17, 01:18 PM   #10714
ShinDou

我間房連lv1大佬都未出,個個打夠分拎左sp飛就停手,我都停了,晒時間,除非好似擊退狂派ssr先會同佢顛
舊 11-30-17, 07:10 PM   #10715
ShinDou

開左POOL,EVOL係30石,係咪傻架﹖呢個年代仲有人會射30石咩﹖
舊 11-30-17, 07:17 PM   #10716
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
之前交響古鐵,pvp開個體驗關叫人體感有幾廚可以理解
今次叫人體感有幾廢?
真係傑作
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 07:21 PM   #10717
ShinDou

本身1路都以為兩隻MF又係BUFF機,點知加兩個唱歌人落去唔係唱歌BUFF人,想點﹖淨係加回避,而家連激勵哥都俾純白屈死,兩隻MF應該唔會好避得去邊,痾屎嗎個BUFF又得3TURN

不過今次隻盾OMG GUNBUSTER就真係神,係咪出黎專殺DESTROY架﹖

睇在GUNBUSTER份上其實都焗射,希望中啦

爬左兩次每次都係得1隻YF29,真係黑過黑西 @@

得番61石,唔夠爬3次啦

此篇文章於 11-30-17 07:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-30-17, 07:42 PM   #10718
clie

爬左轉得GB,STEP5仲要食白果
舊 11-30-17, 07:45 PM   #10719
ShinDou

有GB夠屈啦,唔岩既我用兩隻YF29同你換GB XD

嘩原來今次得1% SSR唔怪得咁難抽啦﹖以前唔係不嬲3定2% SSR架咩﹖

而家搞到3粒限凸又係得個擺字,YF29太廢唔凸啦

此篇文章於 11-30-17 07:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-30-17, 08:12 PM   #10720
clie

爬山一直都係1%做倍率基數,除咗某啲時候啲乜乜一体30%

GB得一張都開唔到OMG技,勝在可以食舊盾GB,最衰以前無食咗EV隻射,後悔到而家
YF29隻黃色幾勁喎,可以取代射天意,本來最想中呢隻,MF最鍾意呢部

此篇文章於 11-30-17 08:15 PM 被 clie 編輯。
舊 11-30-17, 08:25 PM   #10721
ShinDou

天意係回BUFF,YF29冇BUFF架喎,係命回高分身行得快同洗珠,但打得1格,似射版盾黑兔咁囉,但唔補血應該會易死D

洗珠其實純白都夠,除非對面D機純白射唔穿洗唔到珠,或者送人珠

營運幾時肯俾人自己TRADE﹖凸1YF29換0凸盾OMG GB我都殺呀
舊 11-30-17, 08:28 PM   #10722
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
有償爬山一次差YF29...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-17, 08:32 PM   #10723
J+1
望過黎呀!!!!!!

我信遲早會有Ω突肥出現,而家爬兩次山get左gb一隻就算...倉有6隻食晒仲有兩隻剩....
舊 11-30-17, 08:33 PM   #10724
clie

搞錯,原來黃色隻係VF-25, 我講個BUFF係呢隻
YF29破罩係咪時停?
舊 11-30-17, 08:40 PM   #10725
ShinDou

VF25打唔到擋你鬥雞唔會用得著架,而家D陣有幾可冇落D硬野﹖雖然射機都冇乜邊D都仲係有用,好多已經OUT晒

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:41 AM

手機版 | APP版