Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-17, 07:30 PM   #10401
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我都係0課,NEW COMER淨係得大神氣流同THE END,其他出果時咁岩冇晒石射唔到

30石而家果D好廢喎,以前就話有D粉CC果D焗你抽番黎姐,已經好耐冇射30石,山都唔係成日爬,通常儲夠一兩百先要爬1次
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-17, 10:27 PM   #10402
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
多謝亍段片
用超V 打左成粒鐘終於過到26
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-17, 11:15 PM   #10403
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
隻sf係newcomer都仲叫用得下,算係咁,都好幾個月了。。
Destroy應該都可以用一輪。。。

反觀爬山既,同期既blue frame之類既已經唔見哂。。。
不過the end, 夫妻咁出法pvp真係唔玩得好耐。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-17, 11:17 PM   #10404
ShinDou

黎緊D機只會愈出愈屈 XD 佢應該係想出D機屈到人之餘但又會俾其他機屈番,唔想個個都係擺D複製陣守,打黎打去都係果堆
舊 10-31-17, 08:47 AM   #10405
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: GP03D 查看文章
隻sf係newcomer都仲叫用得下,算係咁,都好幾個月了。。
Destroy應該都可以用一輪。。。

反觀爬山既,同期既blue frame之類既已經唔見哂。。。
不過the end, 夫妻咁出法pvp真係唔玩得好耐。。。
仲有老馬修都係好物....

呢期玩雙機互BUFF...只用單機性能其實都有致命缺憾..仲差過舊上位機....而且5機落兩機本身都焗限左變化....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 03:01 PM   #10406
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
白紅卡獻頭機...不過要突2....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 07:26 PM   #10407
J+1
望過黎呀!!!!!!

新池完全冇性欲抽....近戰類係指紅藍紫機?
由手機版發出
舊 10-31-17, 07:48 PM   #10408
ShinDou

今次D機鬥雞真係冇乜用,1石算,ARX8係咪用黎打精26架﹖攻特大UP,CRI倍率大UP,又貫必 @@
舊 10-31-17, 07:52 PM   #10409
J+1
望過黎呀!!!!!!

最重要比個信息唔好再老馬修....
由手機版發出
舊 10-31-17, 08:18 PM   #10410
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
爬左一次山

真綾姐唔知點解出左5張⋯⋯⋯

ARX8有冇必要抽?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-17, 08:36 PM   #10411
ShinDou

今次真係唔覺勁到值得爬,上次OG我就爬左2次

結果都係買左粒限凸,果2張SP當然係垃圾,好耐冇中過用得既機了

此篇文章於 10-31-17 08:38 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-31-17, 08:44 PM   #10412
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
個特殊指揮組二或三神可以迴避拎珠(兩回合),代替水樹個位玩下另一種陣

舊 10-31-17, 09:35 PM   #10413
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
真綾姐PVE非常有用, 有指揮又可以3珠
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-17, 11:05 AM   #10414
J+1
望過黎呀!!!!!!

Del
由手機版發出

此篇文章於 11-01-17 07:47 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-01-17, 06:07 PM   #10415
ShinDou

正喎,積塵可以抹塵了,上修完變左殺destroy神器,有直線3格必,不過凸3唔知夠唔夠力秒,忍多陣洗番destroy先

射大作都神喎,直擊咁濟

白優子cri陣神機喎

此篇文章於 11-01-17 06:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-02-17, 07:10 AM   #10416
ShinDou

今次獎品有CRI時罩貫再大DAM UP,不過唔係大器應該唔夠力過精26﹖
舊 11-02-17, 07:43 AM   #10417
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

26重點係同時有時間停止...呢隻如果冇都只能係destroy或者古鐵之類助攻....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-17, 04:24 PM   #10418
J+1
望過黎呀!!!!!!

下期鬥雞係紫天威,fighter 機食獻頭buff 可能仲惡過拳機....
由手機版發出
舊 11-02-17, 07:07 PM   #10419
ShinDou

反而覺得紫劍狼冇用,而家D硬野多數都係盾,你紫打落去少左成倍DAM,係打射既話會扣少左,但射唔多硬野,好似係得隻閣下硬,不過我試過最後果拳都打到佢7千幾
舊 11-03-17, 10:33 AM   #10420
clie

有無人可以話我知點解呢堆機可以過到26B??
紫NONO既WAVE2開完絕,到WAVE3都係等全滅吧
SRレイナ嗰啲陣普攻CRT大殺傷都無部連WAVE1都過唔到吧
有啲機好似IJ、矮冬瓜唔知有咩用,無BUFF又唔破罩
用邪道
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-17, 10:48 AM   #10421
J+1
望過黎呀!!!!!!

尾兩個唔知...似..

上面幾個應該都係destroy combo?可能仲有其他出combo手法?
由手機版發出
舊 11-03-17, 12:03 PM   #10422
clie

其他COMBO得既烏冬應該會講,佢都好似KICK喺26

原來IJ PP有直擊做到時間靜止破罩大絕

此篇文章於 11-03-17 12:30 PM 被 clie 編輯。
舊 11-03-17, 08:10 PM   #10423
ShinDou

原來今期盾特效鬥雞好堅,殺剩佢1隻冇人打得中佢,俾佢狂加攻同回加爆左,我都係見廢陣又出D特效機先試打,要殺佢應該要1開波拳指陣秒佢先得,不過唔係好多陣可以1開波秒到佢,對面1放隻輪回秒唔到就好煩
舊 11-03-17, 08:46 PM   #10424
clie

我只知強敵借FD隻二凸打BOSS好似R痕咁,枉我一直期待出呢隻

睇黎營運真係忍心一大堆人無嗰幾部舊機過26, 今次好絕,出左呢關後成個月得DC機係絕殺機,頭一個星期大把人未玩唔知咁重要

此篇文章於 11-03-17 08:52 PM 被 clie 編輯。
舊 11-03-17, 08:56 PM   #10425
ShinDou

DC有咁屈咩﹖

以前精50變60果陣係咪1改精霸已經即刻出左機俾人過﹖好似就係愁哥﹖

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:48 PM

手機版 | APP版