Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-03, 11:04 PM   #1
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
PG GP01 Complete 40%完成?? 唔通要砌到2083年? update on 24 Dec 03

某人:
你而家信我有買到啦!

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM

此篇文章於 12-24-03 10:38 PM 被 verdy_returner 編輯。
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 11:43 PM   #2
cat@0079
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
唔駛砌到2083年掛
0083乎?
cat@0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 11:58 PM   #3
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
PG噴油係一個無間地獄.........

舊 12-12-03, 11:59 PM   #4
暴走EVA初號機
Crazy Gamer
炸彈x7

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by Asurada :
PG噴油係一個無間地獄.........
都唔係好無間
暴走EVA初號機 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 12:20 AM   #5
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
如果齋啪效果接唔接受到..............a

舊 12-13-03, 12:26 AM   #6
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 咭咭姐(一V一)p :
架GP01個Look原本已經夠土~仲要齋啪??
不如唔好買啦...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 12:46 AM   #7
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by Hitomi :

不如唔好買啦...
GP01個look好土咩?? ||

舊 12-13-03, 12:58 AM   #8
S.T.A.R.S.
Banned

引用:
佢個樣不知幾咁英!
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 01:03 AM   #9
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by gundamf91 :

係囉...我覺得幾正o家 (不過gp01fb仲型)

成叉野買盒PG返來齋啪....難道我是傻的嗎

舊 12-13-03, 01:06 AM   #10
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by 咭咭姐(一V一)p :
係囉...我覺得幾正o家 (不過gp01fb仲型)

成叉野買盒PG返來齋啪....難道我是傻的嗎
我都想買盒pg gp01翻黎齋啪的... 可惜無錢...:@_@":

舊 12-13-03, 01:18 AM   #11
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by gundamf91 :

我都想買盒pg gp01翻黎齋啪的... 可惜無錢...:@_@":
[串mode]我有錢不過冇地方放 [/串mode]

*...我有錢買無地方擺,有地方擺無時間砌,有時間砌都冇心機整好佢

舊 12-13-03, 01:23 AM   #12
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

*...我有錢買無地方擺,有地方擺無時間砌,有時間砌都冇心機整好佢
我有位擺但沒錢買...如果買還要捱鬧

無時間砌...屋企仲有10幾隻mg待機中...

舊 12-13-03, 01:26 AM   #13
咭咭王子(一V一)p

吖~係呀...我老母一定鬧死我都似
不過次次行過模型店都會好似小朋友咁望一陣先捨得走……咁多隻PG,除o左Wing,呢隻我都好喜歡!

但奈何我都同你一樣,幾十盒模型開都未開過..........................

舊 12-13-03, 01:27 AM   #14
Tyranid
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:

有錢就比人砌得靚靚地
靜人工都係3-4千姐
Tyranid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 01:28 AM   #15
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by Tyranid :

有錢就比人砌得靚靚地
靜人工都係3-4千姐
3, 4千 """"
我買部千六蚊水貨DC都考慮o左好耐好耐好耐 """""
俾幾叉野出來俾人砌...我真係冇咁豪

舊 12-13-03, 01:32 AM   #16
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
?魽舕Y呀...我老母一定鬧死我都似
不過次次行過模型店都會好似小朋友咁望一陣先捨得走……咁多隻PG,除o左Wing,呢隻我都好喜歡!

但奈何我都同你一樣,幾十盒模型開都未開過..........................
看來大家處境都差不多哦...

之前想買pg z...奈何無錢所以沒買...
依家唔想放過隻gp01..

舊 12-13-03, 01:36 AM   #17
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:

之前想買pg z...奈何無錢所以沒買...
依家唔想放過隻gp01..
家下邊到仲有得買PG Z??
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 01:37 AM   #18
Tyranid
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
3, 4千 """"
我買部千六蚊水貨DC都考慮o左好耐好耐好耐 """""
俾幾叉野出來俾人砌...我真係冇咁豪
一生人總要豪一次
Tyranid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 01:39 AM   #19
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by 我係我 :

家下邊到仲有得買PG Z??
唔知...
我打消了念頭嚕~~

舊 12-13-03, 01:43 AM   #20
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:

唔知...
我打消了念頭嚕~~
我家下都叫有銀buy,
但完全冇諗過buy隻GP01返黎....
係買都係買隻HG GP03D返黎...
但又驚砌果陣過於煩氣
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 02:04 AM   #21
咭咭王子(一V一)p

引用:

去我網頁看看就知道我d模型有多壯觀

舊 12-13-03, 09:09 AM   #22
Crazy Gamer

引用:
呢個問題個答案好主觀既!
你接受到咪得囉,
最緊要係你自已點睇姐。
係未?

verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 09:15 AM   #23
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
我見旺角好景隔離個商場有隻完成品
上色技巧簡直perfect

舊 12-13-03, 11:25 AM   #24
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
我覺...都已經唔係剩係我一個咁講啦~
一出果時已經好多人話隻野外型唔討好~
非美型高達我無興趣~
當然你覺得正我都無所謂GE~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 11:31 AM   #25
Crazy Gamer

引用:

我覺...都已經唔係剩係我一個咁講啦~
一出果時已經好多人話隻野外型唔討好~
非美型高達我無興趣~
當然你覺得正我都無所謂GE~
咁你覺得邊隻高達最"美型"呢?

其實我都覺得GP01並唔係太型,
不過佢就俾到我"好"陸戰型既feel,
所以佢都係我愛機之一。

論壇跳轉

現在的時間是 01:17 AM

手機版 | APP版