Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-16, 04:41 PM   #9801
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 大破人間 查看文章
有無幾個五星大腿?

對應剋屬靠大腿每日清一次曜日兩個40 AP任就可以每日有8個箱(星期日12個)
(30AP修練場可以打埋.不過30AP種火就唔值得打)

仲有15日都仲可以儲到100個箱以上既.

另外龍脈以外既三星禮裝同銀火都可以直接賣鬼左佢.

我覺得個福袋同呼符值得咁做
其實大腿係指沖田定J得......?
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 04:46 PM   #9802
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Funny 查看文章
剋到對面就得, 冇先用J得

舊 01-12-16, 05:02 PM   #9803
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
打種火大腿 大姊頭應該是最好, 全體寶具除殺職外都可以清場, 一個EX 回NP也夠快﹔ 不過好少人放出來而已
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 05:27 PM   #9804
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 大破人間 查看文章
有無幾個五星大腿?

對應剋屬靠大腿每日清一次曜日兩個40 AP任就可以每日有8個箱(星期日12個)
(30AP修練場可以打埋.不過30AP種火就唔值得打)

仲有15日都仲可以儲到100個箱以上既.

另外龍脈以外既三星禮裝同銀火都可以直接賣鬼左佢.

我覺得個福袋同呼符值得咁做
打到40種火之後我都冇打過30種火,因為要衝Master個Lv…
種火初回clear送磚係唔係每週會重置?

3星禮裝賣出好似只係得1磚,銀肥都好似係

引用:
之前我冇劍職,主要都係搵能登劍
沖田唔係唔好用(推主線一流),但係寶具唔係打全體,我自己又輸出低下,都係靠大腿掃全場
J得我硬加唔知點善用佢,係好磨得,但同場我D人死晒…

引用:
作者: digiharuka 查看文章
打種火大腿 大姊頭應該是最好, 全體寶具除殺職外都可以清場, 一個EX 回NP也夠快﹔ 不過好少人放出來而已
船長……其實我自己用緊
啱啱先打夠骨升靈基,之後要金棋……
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 05:33 PM   #9805
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
你D人未升好, FD J德死淨自己可能仲好打 XD
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 05:36 PM   #9806
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: heyman774 查看文章
你D人未升好, FD J德死淨自己可能仲好打 XD
遠古以前貞德既正確用法

舊 01-12-16, 05:38 PM   #9807
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: teealpha 查看文章
打到40種火之後我都冇打過30種火,因為要衝Master個Lv…

船長……其實我自己用緊
30AP係拎黎刷銀種火
然後拎去賣綠磚既地方

16粒綠磚個個福袋你應該好值得換
160粒個個就量力而為啦

你平時衝40AP既種火關
盡力升下手上會用既英靈 (如船長)到你無辦法靈基再臨為止先

舊 01-12-16, 05:44 PM   #9808
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
Lee 2個星期無EVENT衝的空窗期真係先有時間星期升返D角色等級....(預計要多3個星期先將所有可用的角色升到80的水平)

我真係好想佢空窗期出種火AP減半~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 05:48 PM   #9809
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
新手係當然蘭斯x突滿寶石翁
所有職打死完,下一輪幾十星

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 06:12 PM   #9810
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
遠古以前貞德既正確用法
但係我記得當時前設係要自己本身有J得,雙J得先可以咁玩

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
30AP係拎黎刷銀種火
然後拎去賣綠磚既地方

16粒綠磚個個福袋你應該好值得換
160粒個個就量力而為啦

你平時衝40AP既種火關
盡力升下手上會用既英靈 (如船長)到你無辦法靈基再臨為止先
原來30種火係打銀換磚,真係唔知
船長而家64/70,望到龍牙…都算,但金棋真係暈響度

引用:
作者: T.K. 查看文章
新手係當然蘭斯x突滿寶石翁
所有職打死完,下一輪幾十星
我琴晚係揾5突蘭斯+5突寶石翁打三章十三節尾關海叔,但係射完仲有8萬幾血
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 06:21 PM   #9811
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
打果版就當然係師匠侍候
神殺+必停一回合

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 06:21 PM   #9812
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
Lee 2個星期無EVENT衝的空窗期真係先有時間星期升返D角色等級....(預計要多3個星期先將所有可用的角色升到80的水平)

我真係好想佢空窗期出種火AP減半~
和你差不多,基本目標是儲綠方,如果還有多餘時間打一打AP40經驗卡關升升角色級

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 06:29 PM   #9813
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
和你差不多,基本目標是儲綠方,如果還有多餘時間打一打AP40經驗卡關升升角色級
升乜鬼野人,都抽唔到新角
而家只係打下素才關當消氣(冇5星槍重要走去打槍關消氣)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 06:31 PM   #9814
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
岩岩先知種火有職業加乘
為左谷LV唔岩職業照食OK嗎?

另求好友仲有位既大腿留ID比我抱下(好多大腿都FULL哂人
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 06:31 PM   #9815
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: teealpha 查看文章

之前我冇劍職,主要都係搵能登劍
沖田唔係唔好用(推主線一流),但係寶具唔係打全體,我自己又輸出低下,都係靠大腿掃全場
J得我硬加唔知點善用佢,係好磨得,但同場我D人死晒…

船長……其實我自己用緊
曜日任初回CLEAR全部都會每周重置
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 07:25 PM   #9816
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
岩岩先知種火有職業加乘

我仲有4個位
ADD左報報名等我ADD

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 07:29 PM   #9817
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
大姐少人掛既原因之一
係因為大姐唔升到lv80~90 二圍唔夠會秒唔到火 :o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 07:49 PM   #9818
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
岩岩先知種火有職業加乘

我都仲有位~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 07:59 PM   #9819
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
引用:
岩岩先知種火有職業加乘

Add左就通知聲.

舊 01-12-16, 08:28 PM   #9820
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
升乜鬼野人,都抽唔到新角
而家只係打下素才關當消氣(冇5星槍重要走去打槍關消氣)
其實無特別目的,我會覺得清晒4個AP30/AP40拎綠方,之後都係寧願打種火

可以揀幾隻3星黎升,搏一搏下次活動加成
或者升一升聖喬治/安徒生呢d實用1-2星角

我覺得大衛/C媽中晒以上兩個條件,不妨先升
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 08:50 PM   #9821
Kaori Yae

註冊日期: Nov 2003
己ADD樓上各位

我ID:823087648
小莫做leader繼續求各大腿包養
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 08:59 PM   #9822
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
朔望&樹靈 ADDED

話說要掛的話應該掛寶石蘭斯LV2定JACK本能寺 LV1?(淫獸食爆
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 09:02 PM   #9823
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: axe1292 查看文章
朔望&樹靈 ADDED

話說要掛的話應該掛寶石蘭斯LV2定JACK本能寺 LV1?(淫獸食爆
騎修練場掛JACK,其他日子掛蘭斯
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 09:07 PM   #9824
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
大成功教單抽繼續有效??

由開始第一抽是 大姊頭, 蘭斯, 今晚2次是 大狗(遲了一點才抽), 還有是閃電出馬爾大.....

繼續儲數據(?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 09:33 PM   #9825
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
話說我隻大姐頭都未升
遲下慢慢升埋佢就可以放埋出黎

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:36 PM

手機版 | APP版