Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-11-16, 05:24 PM   #23551
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
頭先朋友SEND比我睇
90級齊格飛上完三技BUFF
打劍種火+騎種火
各扣15000左右

すまない・・・すまない・・・
好強啊(棒讀

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 05:25 PM   #23552
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
令大家有期望真係すまない

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 05:56 PM   #23553
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
頭先俾女朋友抽立flag如果中金卡出年同佢去日本點知一抽出左4星卡米粒 我心諗俾張黑j 我得5得

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 07:20 PM   #23554
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 天子 查看文章
頭先俾女朋友抽立flag如果中金卡出年同佢去日本點知一抽出左4星卡米粒 我心諗俾張黑j 我得5得
賭咁大就應該賭五星人啦
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 07:41 PM   #23555
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
咁睇唔開呀
金卡呢D野真係好等閒, 假金通街都係

舊 10-11-16, 07:50 PM   #23556
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: gingq7 查看文章
講開L狐,
今日先第一次用自己隻L狐和水著師匠
L狐用落比想像中好用好多
早前loop王城刷章時就係靠得靈2的佢去勢kick踢死高文

舊 10-11-16, 07:56 PM   #23557
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
想問下卡米拉實用性如何?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 08:20 PM   #23558
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
賭咁大就應該賭五星人啦
贏半粒糖, 輸咗間廠......

舊 10-11-16, 08:27 PM   #23559
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
4星來說不錯的,如果你沒有其他暗殺就很有用,不然可以慢慢練了(我倒是現在也未有……)

話時話答應了女友也只能守約啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 09:13 PM   #23560
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
一個字, 強

http://appmedia.jp/fategrandorder/93558
▼マシュ・キリエライト 10.0 評価記事
▼セイバーランスロット 10.0 評価記事
▼ヘラクレス 10.0 評価記事
▼坂田金時〔ライダー〕 10.0 評価記事
▼ラーマ 9.5 評価記事
▼クロエ・フォン・アインツベルン 9.5 評価記事
▼アルトリア(槍オルタ) 9.5 評価記事
▼ランスロット 9.5 評価記事
▼フランケンシュタイン 9.5 評価記事
▼茨木童子 9.5 評価記事
▼アン・ボニー&メアリー・リード 9.5 評価記事
▼カーミラ 9.5 評価記事
▼水着マルタ〔ルーラー〕 9.0 評価記事
▶セイバーオルタ 9.0 評価記事
▼アンメアリー〔アーチャー〕 9.0 評価記事
▼清姫〔ランサー〕 9.0 評価記事
▶タマモキャット 9.0 評価記事
▶ベオウルフ 9.0 評価記事
▶サンタオルタ 9.0 評価記事
▼モードレッド〔ライダー〕 9.0 評価記事
▶ナーサリー・ライム 9.0 評価記事
▶両儀式〔アサシン〕 9.0 評価記事
▶エミヤ〔アサシン〕 9.0 評価記事
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 10:44 PM   #23561
stcdavidhk

完全唔覺佢值9.5
鐵拳點睇都勁過佢啦

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 10-11-16, 10:54 PM   #23562
大破人間

主要是卡米拉寶具有女性特攻,適用範圍太高了
而且最最重要是OC1就已經有女性特攻120%
還附帶補血2000 1次和加攻20% 3T

JACK寶具OC1都只係得女性特攻50%

吸血和拷問技術不起眼但幾實用

而且二圍唔差
舊 10-11-16, 11:05 PM   #23563
gingq7

仲有
吸血扣敵方NP+加自已NP, 而且佢本體NP率意外地高

但我覺得最重要拉高分數的係新加的技3, 三回合每回合產星10粒, 仲多過安徒生1粒, 佢本體打星能力亦都唔差
佢只係衰在卡面

好唔好過鐵拳我唔評論(咳..咳..)
但好過果堆9分的應該無乜爭議 (除左黑吾王/弓雙子)

此篇文章於 10-11-16 11:13 PM 被 gingq7 編輯。
舊 10-11-16, 11:10 PM   #23564
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 11:31 PM   #23565
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
恕刪
ハレルヤ(物理)

舊 10-12-16, 12:41 AM   #23566
gingq7

我第一次覺得騎鐵拳絆10禮裝係有用
舊 10-12-16, 12:51 AM   #23567
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章
我第一次覺得騎鐵拳絆10禮裝係有用
有咩用
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 02:03 AM   #23568
小嘉
The One

打到嘔都未打完
舊 10-12-16, 02:23 AM   #23569
lodar
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
飛哥個BUFF真係唔上唔落,比個魔力放射佢都幫唔到D咩架啦

既然佢HP高咪發揮所長,比個target集中加防UP既技佢做Tank,
同黃金率一齊用靠挨打吸NP,
之後用仕切り直し補HP

至於龍特攻......真係對住某幾位Servant先有用。其實可唔可以考慮轉做佢獨有既Class Skill? (唔好阻住3個skill位)

此篇文章於 10-12-16 02:26 AM 被 lodar 編輯。
lodar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 02:34 AM   #23570
小嘉
The One

個龍殺SKILL根本係要永動而唔係做主動技。。。
舊 10-12-16, 07:04 AM   #23571
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
最近好倦
希望個活動可以唔好咁CHUR

尋日朋友比我睇的

強化前

強化後

舊 10-12-16, 08:44 AM   #23572
大破人間

再睇一次今日會更新D咩

>レベルアップ時にAPを回復した際、現在のAPに最大APの値が加算されるように変更

一早應該好似食果咁處理啦, 雖然已經不太關我事了, 就快又到等級上限...
舊 10-12-16, 08:49 AM   #23573
gingq7

大姐, 飛哥, 騎鐵拳, 龍娘 都應該要強化多次
舊 10-12-16, 08:50 AM   #23574
stcdavidhk

用盡最後送個d石都係抽唔到黑J,叫做盡左非洲人本份

舊 10-12-16, 08:56 AM   #23575
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
想升埋龍娘同狂蘭斯黎開強化任, 先發現缺大量龍牙, 而家想打都打唔切

儲左60石, 今日搏下C狐, 集氣

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:13 PM

手機版 | APP版