Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
電視遊戲討論版>Bayonetta 1+2 ︱發售中 | Nintendo's Witch
lineage19 03:59 PM 02-13-18
作者: WKW1021:
各位大大,配音只有英文(日版及美版)

咪玩啦,wiiu版日版都有得揀日配定英配(1&2)
Ns版點會cut左呀...

Sent from my iPhone using Gaforum
JoJo 05:21 PM 02-13-18
作者: WKW1021:
各位大大,配音只有英文(日版及美版)
唔緊要 西人講英文係好正常同合理
felix1212 05:53 PM 02-13-18
啱啱188 coffee媽買咗盒日限現貨. $700
我見仲有一盒...
lineage19 06:10 PM 02-13-18
岩岩好景入手,798

Sent from my iPhone using Gaforum
阿聰 07:04 PM 02-13-18
188某店最後一盒,$738入手。

rokuna 07:18 PM 02-13-18
金源 成棟 賣$950 同 你地賣$七百頭有咩分別?

唔同版本 ?
普通人一個 07:23 PM 02-13-18
作者: rokuna:
金源 成棟 賣$950 同 你地賣$七百頭有咩分別?

唔同版本 ?

炒價既分別

赤兵尉SETH 07:34 PM 02-13-18
都係好景798入手
rokuna 07:36 PM 02-13-18
作者: 普通人一個:
炒價既分別

呢間野
jikhak 09:26 PM 02-13-18
打算明天去188睇下有冇日版限定版,5知仲有冇
由手機版發出
阿聰 10:25 PM 02-13-18
作者: rokuna:
呢間野
早就無視呢間嘢。

hell & heaven 10:17 AM 02-14-18
999同950都唔勁
信和上層電梯中間條行果間開1080先頂癮
但果時好景先798
alien1020hk 10:48 AM 02-14-18
琴日黃金有間開$1380
alien1020hk 10:49 AM 02-14-18
今次任天堂好似話唔會再版,出貨量又唔多..搞到咁多炒價
shtam 02:22 PM 02-14-18
請問美版 code 係咪要美國 account 至用到?會唔會 download 完轉返日本 account 就玩唔到?謝謝。
lunn 02:32 PM 02-14-18
作者: shtam:
請問美版 code 係咪要美國 account 至用到?會唔會 download 完轉返日本 account 就玩唔到?謝謝。
DL要用US ACC,但DL完之後,執行的話用咩國家ACC都可以
tinemail 02:33 PM 02-14-18
有冇人見到美版旺角賣緊幾$?
我諗一陣出去買
shtam 02:44 PM 02-14-18
明白...謝謝
但係我個 jp acc 有入 prepaid card 未用晒...一轉另一國家 acc 係咪會冇晒??
謝謝解答

作者: rinxlun:
DL要用US ACC,但DL完之後,執行的話用咩國家ACC都可以

tinemail 02:49 PM 02-14-18
作者: shtam:
明白...謝謝
但係我個 jp acc 有入 prepaid card 未用晒...一轉另一國家 acc 係咪會冇晒??
謝謝解答
開多個ACC會方便D,一機可以入8個ACC.以後唔駛轉黎轉去
shtam 02:59 PM 02-14-18
ahh...明...係同一 account 轉地區會冇晒啲錢...開個新 account 就唔影響...
我撈亂咗...謝謝解答!

作者: tinemail:
開多個ACC會方便D,一機可以入8個ACC.以後唔駛轉黎轉去

咩咩~~ 03:06 PM 02-14-18
作者: rinxlun:
想間美版有無日文語音同字幕?
由手機版發出
Hello MiMi 04:04 PM 02-14-18
在 美 eshop 訂了2 (49.99 USD)
1 會自動變 (9.99 USD)

即是 $60 買兩隻

但要2.16 (應該係HKT 2.17) 先 unlock

如果唔係特別喜愛實體,呢個係幾好既 offer
jyeung1 04:42 PM 02-14-18
依家市場, 普通板幾錢??
Hello MiMi 04:42 PM 02-14-18
作者: jyeung1:
依家市場, 普通板幾錢??
行 B2 (無 B1 code 的)
$385
kita 04:57 PM 02-14-18
入左美版 1+2 $450
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面