Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 08-03-08, 11:48 PM   #901
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
點樣頹呀?
好多地方D花都好靚呀
就是沒有o岩吃的花花~
又可能其實係我頹~
/\
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 12:21 AM   #902
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: ビスケット 查看文章
就是沒有o岩吃的花花~
又可能其實係我頹~
/\
.......我....乜野花都岩食...
可能我想像力豐富掛, 乜花都影包餐

舊 08-04-08, 12:46 AM   #903
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
兩年份的銀鹽?

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 12:49 AM   #904
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
兩年份的銀鹽?

咁樣影菲林....一年一筒
不如唔好影啦, 筒片放耐少少,
沖出黎都冇用啦

舊 08-04-08, 12:54 AM   #905
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
咁樣影菲林....一年一筒
不如唔好影啦, 筒片放耐少少,
沖出黎都冇用啦
咁要點影好?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 01:01 AM   #906
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
今日去左九展既Hello Mimi Land
偷影...遲d post上來

舊 08-04-08, 08:12 AM   #907
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
昨日買2筒120...
上車時我已經影完一筒...
仲有一筒無開...

舊 08-04-08, 04:46 PM   #908
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
ニコン、「D3」のバッファメモリ増設サービスを開始
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ds...7/30/8942.html

buffer 大d>連射長d>shutter count去快d>shutter life快d完

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 06:06 PM   #909
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
[08/07/30]たった1文字ファイル名を変更するだけでPhotoshopを高速化させる方法
http://blog.ddc.co.jp/mt/mail/archiv...30/100400.html

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 07:17 PM   #910
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Hayami 查看文章
ニコン、「D3」のバッファメモリ増設サービスを開始
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ds...7/30/8942.html

buffer 大d>連射長d>shutter count去快d>shutter life快d完
上星期的news.....香港cs做的話....要$4900
大陸做的話$2900...美國的話...us$500

香港cs食水真係深

shutter 快點完....點講都有30萬飛....

舊 08-06-08, 01:20 AM   #911
ZERO NEKO
God of Gamer

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko

今晚入手 成1960$ 入手後肉赤得好緊要...

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-08, 01:32 AM   #912
KTN
~♡

貓爺不出醫生煲

舊 08-06-08, 01:40 AM   #913
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
riceking~有沒去影動漫位男扮女裝的大叔呀? post出來供同好好播~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-08, 02:32 AM   #914
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
作者: KTN 查看文章
貓爺不出醫生煲
相機仔都出post 比網友笑死啦

舊 08-06-08, 02:54 AM   #915
KTN
~♡

這得問KK了啦,不記得KK說,買個FILTER袋也要出醫生煲的嗎

<--FILTER袋都出醫生煲的頹人,我上IFC頂樓好了\/

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章

舊 08-06-08, 11:27 AM   #916
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KTN 查看文章
這得問KK了啦,不記得KK說,買個FILTER袋也要出醫生煲的嗎

<--FILTER袋都出醫生煲的頹人,我上IFC頂樓好了\/
對, 我說的. 頹人如我的確買個 filter 袋也是不得了的事情.

[找碴] 反觀人家買了小胖子都是勉為其難才出醫師煲的說~ [/找碴]

我已經放棄了說...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-08, 12:41 PM   #917
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
.......................

2006年7月2x日我出過一篇...F30的...........

笑我啦...............

舊 08-06-08, 01:22 PM   #918
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
riceking~有沒去影動漫位男扮女裝的大叔呀? post出來供同好好播~
你想我的器材報銷嗎?

Rice

舊 08-07-08, 12:16 AM   #919
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:

今晚入手 成1960$ 入手後肉赤得好緊要...
依部機仔...佢係咪有個美膚mode?
正唔正?

剛巧朋友的朋友...想買部snapshot機
女仔用...budget 3000以下
唔識影相...想學
睇spec...face detect , 1200萬, iso400都ok

仲有冇好推介?

舊 08-07-08, 12:24 AM   #920
riceball

註冊日期: Apr 2004
最近部細機A85影相開始有一條條顯示, 加上影相慢
既然貓爺都買f100fd...唔....
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 12:46 AM   #921
ZERO NEKO

引用:
作者: 亞飛 查看文章
依部機仔...佢係咪有個美膚mode?
正唔正?

剛巧朋友的朋友...想買部snapshot機
女仔用...budget 3000以下
唔識影相...想學
睇spec...face detect , 1200萬, iso400都ok

仲有冇好推介?

你朋友的朋友係未佢?

美膚mode d 色幾濃 算幾誇

d 部算抵用

舊 08-07-08, 12:52 AM   #922
亞飛
Moderator
野人生活中