Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 02-07-07, 12:53 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
[10 MAY] 鄧麗欣 ~ 《十分愛 Dating Stephy 珍藏版 (CD+DVD+AVCD)》

引用:
《Dating Stephy (首批限量版) (CD+DVD) (Version A)》內容簡介

Dating Stephy: 三封面CD + 貼心日誌DVD收錄4首故事式MV

CD
01. 初見
02. 等你約會我
03. 電燈膽
04. 念念不忘
05. 七夕
06. 你好嗎?
07. 12:03 分手
08. 不速之約
09. 日久生情
10. 我未願意

DVD
01. 失約
02. 魂遊
03. 電燈膽 (MV)
04. 強顏
05. 歡笑
06. Pillow Talk I: 關於女孩
07. 負約
08. 不速之約 (MV)
09. ??
10. 自由
11. 七夕 (MV)
12. 如常
13. Pillow Talk II: 給男孩
14. 意外
15. Pillow Talk III: 我們的初見
16. 初見 (MV)
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1004643344/

一黎就連DVD, 又分幾個ver
今次d ver會唔會跌價到$20就買到架? 次次一開頭扮冇貨炒價, 無耐後就勁多貨+跌價到冇朋友...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 02-07-07 12:55 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 07:14 PM   #2
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

今年佢同方力申~2隻碟都無新合唱歌既~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 09:38 PM   #3
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 蔡康永 查看文章
今年佢同方力申~2隻碟都無新合唱歌既~?
一定有--------------今年會有電影<十分愛>
實有合唱歌!!
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-07, 09:58 PM   #4
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
A好奇怪咁....B d字又唔太夾咁
C 床邊, 衣衫不整, 回味既表情...我都係鍾意C
但我希望諗錯....A: date前, B: Date緊, C: Date完?

哈哈哈

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 07:05 AM   #5
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: popstars 查看文章
一定有--------------今年會有電影<十分愛>
實有合唱歌!!
我好驚男主角會係葉念x~
第2版出新歌~6a

此篇文章於 02-08-07 08:16 AM 被 (=v=)b 編輯。
舊 02-08-07, 08:24 PM   #6
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
聽過"電燈膽"...都OK.
個封面比我個感覺好CHEAP.....

如果要買,VERSION B OR C比較好點

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 08:41 PM   #7
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
C 好似好d woo ~~
不過stephy 無之前禁靚....

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-07, 11:57 PM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章
聽過"電燈膽"...都OK.
個封面比我個感覺好CHEAP.....

如果要買,VERSION B OR C比較好點
agree
之前紅黃綠封面整得幾有心思
今次真係求其左d, 就咁影左張相就算, 可能成本去左隻DVD度

大乱闘X
舊 02-09-07, 12:21 AM   #9
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
金色封面o個個同方生新碟拼埋好似一對咁
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 12:23 AM   #10
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
大家可以去sina 試聽, 勁多慢歌
呢隻碟我估佢都係會插水

http://music.sina.com.hk/cgi-bin/mu/...in.cgi?id=9631

舊 02-09-07, 12:24 AM   #11
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
個封面麻麻咋喎....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 09:30 AM   #12
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
K歌電燈膽都OK o既

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-07, 10:00 AM   #13
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
睇個封面咁鬼娘,仲以為係鄧麗君翻生添
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-07, 10:24 AM   #14
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
作者: terry bogard 查看文章
睇個封面咁鬼娘,仲以為係鄧麗君翻生添
笑到我碌地啦~!

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-07, 11:33 PM   #15
sonymusic
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
試聽晒之後覺得每一首都好易聽同入耳, 好似幾好. 之但係點解呢 10 小段 (d 編曲或歌本身) 可以相似到可以併得成一首歌.
sonymusic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-07, 11:48 PM   #16
: Gospel:
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
唔好聽....電燈膽之前派臺聽過都好d...
: Gospel: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 02:18 PM   #17
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
02. 等你約會我
03. 電燈膽

我覺得lee兩首ok, 其他麻麻
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 09:45 PM   #18
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: kin~kin 查看文章
02. 等你約會我
03. 電燈膽

我覺得lee兩首ok, 其他麻麻
雖然之前個2隻碟都買左
但係今隻睇怕我都可以慳返啦
Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 03:03 AM   #19
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今次成個假期都炒唔起lu
暫時見都齊3個Ver, Ver A好似跌跌地價
Paco次次都話訂單過2萬隻, 實銷有幾多先

大乱闘X
舊 02-23-07, 05:17 PM   #20
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

我樓下賣99蚊......
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-07, 10:35 PM   #21
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

A $8X
B $92~95
C $90

如果一公佈出第二版, 三個ver又會好似上隻咁全部插水

大乱闘X
舊 02-24-07, 12:26 AM   #22
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: W!LL 查看文章
今次成個假期都炒唔起lu
暫時見都齊3個Ver, Ver A好似跌跌地價
Paco次次都話訂單過2萬隻, 實銷有幾多先
正如所料, 呢隻碟銷情好....
有第2版機會應該唔大啊

咪又到插到$10 一隻, 係就真係

講返隻碟, 唱功冇乜進步, 不過佢都係買樣唔買唱, 要求都唔好太高
D 歌本身普通, 得副歌果幾句聽得下,

整體黎講, 由包裝到唱片本身都係未夠水準
電燈膽, 不速之約 可以一聽

舊 02-24-07, 03:39 AM   #23
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: W!LL 查看文章
A $8X
B $92~95
C $90

如果一公佈出第二版, 三個ver又會好似上隻咁全部插水
stephy唱歌麻麻,無乜點聽,
最留意反而係佢之前拍o既瘦身飲品廣告
terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-07, 07:08 AM   #24
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

無左首合唱歌係難賣d架啦~

舊 02-24-07, 12:39 PM   #25
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
第一隻碟我覺得都ok
當時覺得把聲同想像中Stephy o既聲幾唔同
而且部份歌K歌得來又唔係太大路
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
型男索女Figure討論區 廿六 ~ mikemike 收藏品討論版 1006 01-08-07 08:19 PM
[NEWS] DOLBY、BD/HD DVDにおける新コーデックの特徴を説明「DD+」 KTN 影音館 4 08-06-06 04:46 PM
[NEWS] SONY「D-VE7000S」DVD Walkman KTN 影音館 2 05-19-06 10:51 AM
美少女DVD-ROM浸透度!? |0| H-GAMEの部屋 0 05-11-03 10:00 AM
H-動畫發售日預定表 : 10月 彩子 H-GAMEの部屋 20 11-21-02 02:32 AM

現在的時間是 10:37 PM

手機版 | APP版