Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
awan 07:22 PM 03-17-17
作者: 野良猫:
佢應該係指要影幅同馬房畫中相同場景相嘅任
唔係同公主嘅回憶
咁我可能未玩到呢個任
或者係過咗都唔記得
新月 08:03 PM 03-17-17
作者: awan:
咁我可能未玩到呢個任
或者係過咗都唔記得
我有接左未做

岩岩卡左係火山,有天秤個祠
我又準備夾硬黎,但未準備好道具
ZERO NEKO 10:27 PM 03-17-17
請問有冇人可分享20心狼林克 我有amiibo 可pm我薄酬
awan 01:38 AM 03-18-17
喺沙漠個迷宮轉到頭暈暈迷迷糊
awan 01:43 AM 03-18-17
作者: ZERO NEKO:
請問有冇人可分享20心狼林克 我有amiibo 可pm我薄酬
隻狼作用其實不大,一日用一次,飛遠啲/站過站都會冇咗,係簡單打獵儲下肉有用⋯
新月 02:37 AM 03-18-17
喺沙漠個迷宮轉到頭暈暈迷迷糊
係,好暈
沙漠呢個應該最難
沙漠>象>鳥=蚚蜴
awan 03:12 AM 03-18-17
作者: 新月:
係,好暈
沙漠呢個應該最難
沙漠>象>鳥=蚚蜴
之前解咗兩個都冇咁難搞
呢個轉轉轉,轉到想瞓
catho7 03:18 AM 03-18-17
隻狼作用其實不大,一日用一次,飛遠啲/站過站都會冇咗,係簡單打獵儲下肉有用⋯
只要唔係死左都可以再用
awan 03:42 AM 03-18-17
作者: catho7:
只要唔係死左都可以再用
隻狼成日打草驚蛇,我隻心又少
都係留番捉野味先出
lineage19 04:36 AM 03-18-17
係,好暈
沙漠呢個應該最難
沙漠>象>鳥=蚚蜴
同意, 蜥蝪打左1粒鐘就打晒, 象都用左1~2個鐘,
駱駝真係花左最多時間,
特別係一開始吊起果個寶箱試左N次先拎到

同埋隻BOSS第2階段上電之後好煩
Terry Sham 07:20 AM 03-18-17
啱啱開始玩,個DLC值唔值得買?會唔會影響進度同遊戲性?
新月 03:46 PM 03-18-17
有無人知美/日版game,save可否互通?
昏迷童子Sleepy 09:32 PM 03-18-17
打緊隻象...發覺本童子對放冰呢個技能完全零意識......
序盤見到舊冰飛埋黎...本童子第一感反應竟然係用時間停止定住佢......
咩咩~~ 11:24 PM 03-18-17
作者: lineage19:
同意, 蜥蝪打左1粒鐘就打晒, 象都用左1~2個鐘,
駱駝真係花左最多時間,
特別係一開始吊起果個寶箱試左N次先拎到

同埋隻BOSS第2階段上電之後好煩
果個寶箱點攞同有d咩起入面?
我一野飛左佢落街...
信長 11:31 PM 03-18-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
打緊隻象...發覺本童子對放冰呢個技能完全零意識......
序盤見到舊冰飛埋黎...本童子第一感反應竟然係用時間停止定住佢......
好多人用雷箭
BRA武藏 11:48 PM 03-18-17
昨日先買機,一玩就通頂8個鐘 XD
awan 11:59 PM 03-18-17
有種錯覺開咗地圖以為行過晒,其實天大地大亂咁行先發覺好多地方冇去過
newlife2010 01:01 AM 03-19-17
終於慢慢解哂四神獸,宜家繼續慢慢解支線
公主妳都慢慢等多一百年
由手機版發出
新月 01:22 AM 03-19-17
有種錯覺開咗地圖以為行過晒,其實天大地大亂咁行先發覺好多地方冇去過
900粒SEED分佈世界每一角度
好有龍珠FEEL
無得用SENSOR
awan 02:31 AM 03-19-17
900粉SEED分佈世界每一角度
好有龍珠FEEL
無得用SENSOR
我啲種子依家先得得二百五左右
昏迷童子Sleepy 03:59 AM 03-19-17
搞左大半日終於搞掂隻象...

打完後再睇番GW講的打法...忽然有種"你係咪老點架"0既感覺......
對於放冰能力超差的本童子...後半戰根本純弓箭解決......

利申: 打緊期間冇睇過...係事後先睇番同本童子個打法有咩唔同而已......
新月 05:08 AM 03-19-17
第一次解到詩,雖然好簡單

起村任結果

野良猫 09:36 AM 03-19-17
第一次解到詩,雖然好簡單

起村任結果

我知首詩點解但我完全搵唔到把槍
提示淨係話橋底,都唔知邊條橋嘅橋底……
新月 12:50 PM 03-19-17
作者: 野良猫:
我知首詩點解但我完全搵唔到把槍
提示淨係話橋底,都唔知邊條橋嘅橋底……
遠在天邊,近在眼前
hap3afrien 04:17 PM 03-19-17
其實駱駝有尖刺果個位係咩黎,打完boss都未諗到要做乜
我花時間最耐係揾唔到第二粒丸
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面