Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-02, 12:25 AM   #1
二家
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
wonder 呢度有冇女球迷架?

世界盃期間, 我諗我都算係掛~
64場都睇左40場以上
二家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 12:41 AM   #2
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
有女球迷/版友係度
打聲招呼先
haha
你好呀
p.s 世界盃期間,我都睇左about50場架

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 12:45 AM   #3
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
我睇左10場左右...

意大利一出局就冇哂心機睇.......

舊 09-21-02, 01:03 AM   #4
二家
Crazy Gamer

意大利出左局我都唔開心(意大利邊有可能輸比南韓架 )
睇埋西班牙果場
我鍾意既隊~~阿根廷, 意大利, 西班牙全部出晒局
簡直唔可以相信呀!!!
舊 09-21-02, 12:21 PM   #5
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
Originally posted by 二家 :
睇埋西班牙果場
簡直唔可以相信呀!!!
意大利一出局我都好唔開心 我都鍾意阿根廷 見到巴迪高喊 真係唔知講咩好
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 01:00 PM   #6
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
我睇到費高,巴迪高,基斯普佢地個個樣就咩心情都冇~~
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-02, 01:37 PM   #7
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by 傑 :
我睇左10場左右...

意大利一出局就冇哂心機睇.......
而我見法國出局就冇心機睇啦

舊 09-21-02, 03:35 PM   #8
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by 龍格堡 :

而我見法國出局就冇心機睇啦
唉.. 呢次世界盃真係畢生難忘
舊 09-21-02, 11:19 PM   #9
二家
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by 杉山隆一 :

唉.. 呢次世界盃真係畢生難忘
咪係~~原本以為南韓入左16強都已經好好釆
點知佢地竟然以「超技術」贏埋意大利同西班牙, 拎左個第四
反而以為日本線好行d, 點知又鬼咁正路
舊 09-21-02, 11:35 PM   #10
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
日本輸個場明顯係杜斯亞排陣出問題~~
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-02, 10:46 PM   #11
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
Originally posted by owen10 :
日本輸個場明顯係杜斯亞排陣出問題~~
agree!
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 08:54 PM   #12
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
意大利邊有可能輸比南韓架

Agree

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 09:56 PM   #13
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

各位好..報到
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:00 PM   #14
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

引用:
睇埋西班牙果場
簡直唔可以相信呀!!!
阿叔都講左南韓係撘多左個霸王站,我都仲記得
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:26 PM   #15
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

講真,係我賭波時,要我同班女仔睇波,真係唔得,正所謂女人女人永遠累人,我好信哩味野架!

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:27 PM   #16
Kasumi
剛強認真~無敵美麗絕輪

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by Christine-酥由美 :

阿叔都講左南韓係撘多左個霸王站,我都仲記得
前果排聽聞話咩重賽呀,又乜又物添啦@@|||
而家都已經不了了知嚕~___~

Kasumi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:47 PM   #17
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by Kasumi :

前果排聽聞話咩重賽呀,又乜又物添啦@@|||
而家都已經不了了知嚕~___~
係意大利想搵南韓友賽 不過班南韓班人話無時間喎
舊 10-08-02, 10:49 PM   #18
Kasumi
剛強認真~無敵美麗絕輪

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by 杉山隆一 :

係意大利想搵南韓友賽 不過班南韓班人話無時間喎

咪就係呢單野囉~___~

Kasumi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:51 PM   #19
koyasu
Account Locked
地獄領隊侯利亞

我只想知道為什麼亞運單車賽會計錯分?
koyasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:52 PM   #20
楊威利
Game Master
革命預備軍總司令官

引用:
Originally posted by koyasu :
cheat??

"國家的滅亡是理所當然的事。就和死亡一定會來訪一樣,這是世間自然的道理。"
"帝國的人民,在過去這將近二十個世代的歲月中,已經習慣了被統治、被支配。所謂的政治對他們來說,就是被迫去做些事情、或者靠別人為他們去做些什麼事。所以他們才會支持這個比過去還要好上許多的羅言克拉姆支配體制,絕對是理所當然的。但是當羅言克拉姆王朝,在歲月的風化作用中,開始走上自然崩壞的下坡路段時,就是民主共和制開始變得有意義的時候了吧 !"
民主主義萬歲!!!!!!!!!!!!!!
楊威利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-02, 10:53 PM   #21
Samuel
我想...

引用:
Originally posted by koyasu :
呢d野真係賽會先知啦..

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:42 AM

手機版 | APP版