Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 09-29-02, 10:16 PM   #1
^v^蟻民一族^v^
Senior Gamer
アルクェイド最強!!

註冊日期: Sep 2002
大家有冇睇同級生Extra File???

"同級生一"好過"同級生二"好多
起碼大結局好過癮~
四大美人玩"輪班制"!!!
但主角阿渡做配角,一哉做主角D"技術"就差D啦

舊 09-29-02, 10:19 PM   #2
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
個輪班制真係脫離現實,講真我覺得套野麻麻........:@_@":

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-02, 10:22 PM   #3
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

ELF D動畫不嬲誇架啦. . .
唯有一笑置之啦
但美沙?鶿q唔錯

舊 09-29-02, 10:35 PM   #4
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
套extra都係得上集比較好睇...
下集俾件配o既做主打有o的夾硬o黎自己唔係太鐘意... (唔好講俾我聽因為件配o既有好多應援團所以.... )

都係ELF版下級生OVA好睇~~!!
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-02, 10:37 PM   #5
T.K.
很黃很暴力

下級生買完幾集都無睇,之後又搵唔番齊......

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-29-02, 10:42 PM   #6
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

OVA or TV版呀???
幾好睇^^"
我鐘意涼子多D

舊 09-29-02, 10:44 PM   #7
T.K.
很黃很暴力

OVA呀

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-29-02, 10:46 PM   #8
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

?鶿qH好多餘呀. . .

舊 09-29-02, 11:49 PM   #9
男
God of Gamer
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
Originally posted by ^v^蟻民一族^v^ :
?鶿qH好多餘呀. . .
我也看過, 多餘....我看只是點綴而已
(很多純愛系game既H-動都是這樣, <<下>>正走此路)

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 02:21 AM   #10
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
Red face

引用:
Originally posted by 片桐彩子 :
套extra都係得上集比較好睇...
下集俾件配o既做主打有o的夾硬o黎自己唔係太鐘意... (唔好講俾我聽因為件配o既有好多應援團所以.... )

都係ELF版下級生OVA好睇~~!!
同感。 美沙個段寫得唔錯。
一哉唔夠料做主角呢...

另外elf版下級生都好正, 強硬推介!(最後個集有冇H都沒問題, 反正兩個版本都睇過)

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 10:16 AM   #11
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
只睇過同級生一!! :@_@":
同級生 二 睇到杉本櫻子 就冇再睇!! :@_@":

下級生睇OVA 到第三話就冇再睇!! :@_@":
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-02, 05:21 PM   #12
彩子
Moderator
めんどくさいな。

>>> ?鶿qH好多餘呀. . .

呢個有無都變得無所謂,
我覺得佢一般向版最尾段反而好睇過15禁版o既尾段...
舊 09-30-02, 05:27 PM   #13
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

如果同級生主角H晒D美女,相信大家也不會滿意
一哉做主角是為了補償久留美飛左佢吧?!
下級生TV版幾唔錯架
今次終於輪到小愛和美雪做主角了!

舊 10-01-02, 10:58 AM   #14
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by ^v^蟻民一族^v^ :
如果同級生主角H晒D美女,相信大家也不會滿意
一哉做主角是為了補償久留美飛左佢吧?!
下級生TV版幾唔錯架
今次終於輪到小愛和美雪做主角了!
一哉個D叫做"抵死"...一鳥在手總好過兩鳥在林呀...

另外OVA版下級生不喜歡那些變臉人設...(雖然有茶山莉子同埋ZONOSAKI MIE...)
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-02, 09:00 PM   #15
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
輪班制果段都冇片睇,真可借........

舊 10-02-02, 09:11 PM   #16
T.K.
很黃很暴力

有得睇既話,唔係輪班制,係輪姦(主角被輪....不過我都想被輪...)制

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-02-02, 09:47 PM   #17
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by T.K. :
有得睇既話,唔係輪班制,係輪姦(主角被輪....不過我都想被輪...)制
不過加埋都係2個咁大把...之後俾人踢爆...
舊 10-03-02, 11:22 AM   #18
彩子
Moderator
めんどくさいな。

踢爆o左話點解唔預埋佢地.....
舊 10-03-02, 01:01 PM   #19
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:
Originally posted by 陸奧 貴志 :

不過加埋都係2個咁大把...之後俾人踢爆...
唔係三個踢爆咩...?(舞、 美沙同久留美踢爆里美同主角...??)
我都唔係好記得...

舊 10-03-02, 05:45 PM   #20
^v^蟻民一族^v^
アルクェイド最強!!

係"四大美人"約埋去主角屋企,點知里美竟然"偷食". . .
小弟覺得同級生一比二好看
起碼同級生一既女角唔會H完就"消失",仲可以整場"最後的戰役"

舊 10-03-02, 09:02 PM   #21
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by 森原里美 :

唔係三個踢爆咩...?(舞、 美沙同久留美踢爆里美同主角...??)
我都唔係好記得...
上集美沙冇事,下集里美就...
舊 10-03-02, 09:03 PM   #22
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
係"四大美人"約埋去主角屋企,點知里美竟然"偷食". . .
小弟覺得同級生一比二好看
起碼同級生一既女角唔會H完就"消失",仲可以整場"最後的戰役"
講劇情就"1"比較好(因為少人?),但人設就"2"正好多...(rinshin喎~~)
舊 10-04-02, 02:20 AM   #23
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:

講劇情就"1"比較好(因為少人?),但人設就"2"正好多...(rinshin喎~~)
同感。
恕我愚昧... rinshin係?

舊 10-04-02, 02:21 AM   #24
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Red face

引用:

上集美沙冇事,下集里美就...
上集係因為其餘三個造就機會俾美沙, 而下集係里美偷步??

舊 10-04-02, 09:42 PM   #25
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by 森原里美 :

同感。
恕我愚昧... rinshin係?
WORDS WORTH的人設.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
燒唔到碟…? usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 17 12-14-03 11:05 PM
vb 6 create text file 問題 Gallardo 手機資訊/電腦軟硬討論 2 12-11-03 10:53 PM
天堂2有冇消息話幾時出open beta? majicman PC電腦遊戲討論版 218 08-24-03 06:24 PM
bin file 應該用咩 file 開黎睇 唔好記住我 手機資訊/電腦軟硬討論 10 08-20-03 07:18 PM
dat file 轉咩播放程式容量會細d ga? chiutsun 手機資訊/電腦軟硬討論 6 07-01-03 07:19 PM

現在的時間是 02:00 PM

手機版 | APP版