Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
~清談館~>I ♥ 屯門 (我真係好撚鐘意屯門)
pet3 11:57 AM 12-12-16
良景祥景 預計3月倒閉

4月尾百佳會拾
會有空單位

因為領展想迫走祥景
祥景說兩倍租都唔肯

還叫祥景自己再去入紙爭百佳原有位置

祥景老闆心灰
一黎又要重新裝修好多錢
二黎仲要未必爭到
三黎裝修和百佳未拾期間 0收入

好快就無得吃超好食的沙嗲牛肉
david 12:05 PM 12-12-16
下個會輪到發發?

<--中學時間LUNCH飯堂之一
ipchow 05:39 PM 12-12-16
作者: pet3:
良景祥景 預計3月倒閉

4月尾百佳會拾
會有空單位

因為領展想迫走祥景
祥景說兩倍租都唔肯

祥景老闆心灰
一黎又要重新裝修好多錢
二黎仲要未必爭到

樓下劣幣驅逐良幣,唔係你交唔到租,係你搞到我D自己人冇生意
Terrier 11:36 PM 12-13-16
良景祥景 預計3月倒閉

4月尾百佳會拾
會有空單位

因為領展想迫走祥景
祥景說兩倍租都唔肯

祥景老闆心灰
一黎又要重新裝修好多錢
二黎仲要未必爭到

我係咪應該期待成個商場變吉…?
陸奧 貴志 11:39 PM 12-13-16
良景祥景 預計3月倒閉

4月尾百佳會拾
會有空單位

因為領展想迫走祥景
祥景說兩倍租都唔肯

祥景老闆心灰
一黎又要重新裝修好多錢
二黎仲要未必爭到

pet3 09:34 AM 12-14-16
作者: Terrier:
領展這低能好可能又想進注高級食店/連鎖店

有祥景會阻礙佢

所以強行倒閉
J+1 09:36 AM 12-14-16
有友安/蝴蝶前科,放心佢一定冇死錯人
由手機版發出
Squall-Lucifer 06:37 PM 12-14-16
領展這低能好可能又想進注高級食店/連鎖店

有祥景會阻礙佢

所以強行倒閉
作者: J+1:
有友安/蝴蝶前科,放心佢一定冇死錯人
由手機版發出
都是那句,領展不是做屋村居民生意
J+1 05:06 PM 01-07-17
仲有市場咩....

由手機版發出
jason_kasim 12:43 PM 01-08-17
風雲上緊套舞台劇, 都可以當宣傳下
整下呢D幾好啊, 好過成日放冇咀貓/比較低年齡向的卡通人物係度
Shirley Sheila 12:48 PM 01-08-17
唔係丫...我覺得前排擺迪士尼公主幾好

如果遲D佢肯擺埋Ironman仲正
Squall-Lucifer 01:00 PM 01-08-17
到了2017年所以改一改了topic名
J+1 06:22 PM 01-08-17
舞台劇...真係唔講都冇留意....

由手機版發出
pet3 01:31 PM 01-09-17
作者: jason_kasim:
風雲上緊套舞台劇, 都可以當宣傳下
整下呢D幾好啊, 好過成日放冇咀貓/比較低年齡向的卡通人物係度
帶寶寶去玩啊

她超喜歡公主
martinnitram 03:04 PM 01-09-17
大鄉里一問, 屯門近 MTR/Vcity/屯門市廣場附近有無食玩/扭蛋舖(如孤注一扭/精品, 除了零食物語)?

同埋 VCity 有無天橋可以行到去屯門市廣場 2 期?

Thank
martinnitram 03:09 PM 01-09-17
舞台劇...真係唔講都冇留意....

由手機版發出
都好似上o左好耐, laughing 哥同橡膠穎做...
pet3 03:11 PM 01-09-17
作者: martinnitram:
大鄉里一問, 屯門近 MTR/Vcity/屯門市廣場附近有無食玩/扭蛋舖(如孤注一扭/精品, 除了零食物語)?

Thank
書軒

扭蛋是不是指用八達通一大行果種?
在吉吉島超市客戶服務部果道
Squall-Lucifer 03:17 PM 01-09-17

Thank
VCity去市廣場二期在鄉事會路和杯渡路交界的出口過十字路口行過去還比較近
J+1 03:26 PM 01-09-17

Thank
1.冇,最近都要利寶.....不過你唔識路基本會揾唔到 (晶品最近元朗,孤扭就葵涌)
2.vcity係有條行到脚斷嘅天橋過市中心...
martinnitram 03:40 PM 01-09-17
作者: Squall-Lucifer:
VCity去市廣場二期在鄉事會路和杯渡路交界的出口過十字路口行過去還比較近
Thank, 方向白痴怕落o左地面唔識行.
btw, 市廣場一/二/三期又係唔係天橋相連?
martinnitram 03:40 PM 01-09-17
書軒

扭蛋是不是指用八達通一大行果種?
在吉吉島超市客戶服務部果道
呢間? www.q-fun.com.hk? 似賣漫畫?
見 Toyr/aeon/零食係有分店, 係想問下有無o的細玩具店係一 set 扭蛋/盒蛋咁賣.
martinnitram 03:43 PM 01-09-17
1.冇,最近都要利寶.....不過你唔識路基本會揾唔到 (晶品最近元朗,孤扭就葵涌)
2.vcity係有條行到脚斷嘅天橋過市中心...
thank, 睇你咁講, 睇怕識路都未必有時間搵到 (<--方向白痴)
J+1 03:43 PM 01-09-17
書軒只有買書係真的,其他...
martinnitram 03:45 PM 01-09-17
書軒只有買書係真的,其他...
呢個 表情即係賣非正版咁解?
J+1 03:47 PM 01-09-17
唔敢講100%, 不過90%走唔甩

你都可以上去參觀下全港所剩無幾嘅漫畫書屋
漫畫同小說叫異常的齊全
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面