Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-10-10, 05:34 PM   #26
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
「中五畢業既 sales,月薪只有一萬八千蚊」
呢份Sales會唔會高薪咗啲呢...?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-10, 11:44 PM   #27
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: luciferyan 查看文章
如果佢話中五畢業做死人化妝,有2萬8既我會信~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 12:23 AM   #28
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 0001 查看文章
如果佢話中五畢業做死人化妝,有2萬8既我會信~~~
中三畢業做死人化妝有二萬八我都信

不過SALES有萬八真係好L高(如果係指企店賣嘢啲SALES

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 12:46 AM   #29
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:

不過SALES有萬八真係好L高(如果係指企店賣嘢啲SALES
可能...有人幫佢呢
俾多d『人工』佢~~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 02:38 AM   #30
九u
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
我有朋友中三畢業做跑數sales 可以到20-30 k orz...

Endless rain, let me stay
evermore in your heart
Let my heart take in your tears,
take in your memories
九u 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 08:47 AM   #31
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:

萬八就九成唔會係企店賣嘢啲SALES啦……如果技術好加果行夠多客,跑街SALES真係可以好好搵,如果係獨市生意(e.g某些大品牌成藥)根本係接單返半日就得……

舊 03-11-10, 09:10 AM   #32
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 九u 查看文章
我有朋友中三畢業做跑數sales 可以到20-30 k orz...
咁大大e家做緊咩野?

舊 03-11-10, 03:01 PM   #33
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
睇年資同邊行
我細妹之前做莎莎
有幾個阿姐一個月只係SEND 1-2千個SMS比客話有新貨到
唔駛去sale野都幾萬蚊個月
仲要有2位係得中三學歷的前輩

舊 03-12-10, 12:41 AM   #34
九u
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
咁大大e家做緊咩野?
Graphic Designer 同 學生
做左幾年都唔夠我朋友淡季既大半, 真失敗

Endless rain, let me stay
evermore in your heart
Let my heart take in your tears,
take in your memories
九u 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-10, 11:05 AM   #35
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 麥C 查看文章
睇年資同邊行
我細妹之前做莎莎
有幾個阿姐一個月只係SEND 1-2千個SMS比客話有新貨到
唔駛去sale野都幾萬蚊個月
仲要有2位係得中三學歷的前輩
早果輩既人, 學歷唔夠
但始終係多工作經驗, 又到e家坐到咁上下位
係唔同e家呢代一張白紙又量產既大專生架喇.........

論壇跳轉

現在的時間是 06:59 AM

手機版 | APP版