Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-09-09, 05:08 PM   #126
路飛...
Senior Gamer
爛GAG神

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
係lor
如題 ()
以為你講下笑 夠 guts

舊 08-10-09, 08:54 AM   #127
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 路飛... 查看文章
以為你講下笑 夠 guts
我呢挺人有咩野做唔出 (作姦犯科+劈腿外XDDDD)

舊 08-10-09, 10:47 AM   #128
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
= =

會唔會好易俾人滾上床架.........
呢樣就你情我願既, 男/女方一邊唔岩都冇下文啦
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 10:49 AM   #129
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: boss 查看文章
呢樣就你情我願既, 男/女方一邊唔岩都冇下文啦
nonono!
岩既唔一定要上床
上床既更加唔一定係岩既(可能只係解決需要!!男人更甚啦)

舊 08-10-09, 12:50 PM   #130
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
ZeroChow版友0岩晒樓主.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-09, 01:45 PM   #131
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
ZeroChow版友0岩晒樓主.
閘住啦
我sip 灶la 都唔要呢d人啦

舊 08-10-09, 02:22 PM   #132
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
識多個黎做乜?
唔鐘意之前個個就分手啦,去玩就唔好要男朋友

男人係性同愛分開既動物
打個比喻:
就算佢唔出去叫雞,佢日日係房睇咸片打飛機咁咪一樣

當然..有時某d野男人係好矛盾的~

此篇文章於 08-10-09 02:33 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-09, 11:28 PM   #133
路飛...
Senior Gamer
爛GAG神

註冊日期: Feb 2005
引用:
我呢挺人有咩野做唔出 (作姦犯科+劈腿外XDDDD)
其實果位先生只係其中一個自命不凡0既人
有如戈壁中的一粒塵土

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:17 PM

手機版 | APP版