Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-23-08, 07:04 PM   #126
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: irismong 查看文章
個男仔咁衰既, 好在變左ex姐
個時真係鬼掩眼...
我真係寧願佢唔買好過買,
就算佢大時大節買野俾我都係遲大到 (原因, 為左去買野俾你)
又唔岩用, (又求其買, 又唔包又唔撕價錢, 又留番張單俾我..)
不過佢最過份都係遲大到係因為要買禮物俾我, 真偉大

好興幸呢幾年既聖誕唔洗同佢過

其實今年聖誕興咩野禮物多﹖
我見雜誌出個D 全部都好唔吸引
我想搵D底死盞鬼既禮物~但見今年無咩野出~

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-08, 09:36 PM   #127
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: bonedog 查看文章
女友知唔知你另一方面先﹖
其實我覺得有心思都已經好好, 睇番我ex....bf
一句, 無錢呀, 陪你同我去樓下買個碗仔翅食(仲要我係九龍搭車入去新界, 仲要去到目的地打俾佢,佢都仲未起身 )
同埋心思野都仲好過求其買d 野既, 有時真係得個擺字~
咁激動呀?
我成日都聽埋d情侶天各一方
咁樣真係幾難頂
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 12:22 AM   #128
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
其實今年聖誕興咩野禮物多﹖
我見雜誌出個D 全部都好唔吸引
我想搵D底死盞鬼既禮物~但見今年無咩野出~
我見過擦鞋歌mouse pad,幾抵死的。
不過唔知係唔係新,因我好少睇雜誌。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 01:02 AM   #129
綾小路雷太
God of Gamer

我結果都係買香水.....
本來諗住去CRABTREE...但係太貴啦...
只能退而求其次買BODY SHOP.....OTZ
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 04:13 AM   #130
saint-barry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
買左條99金米老鼠電話繩俾女友

Gundam vs Gundam : 冇玩
戦場の絆 : 冇玩
saint-barry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 08:44 AM   #131
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
乜都冇買...等被處決
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 12:18 PM   #132
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

引用:
作者: POKA 查看文章
咁激動呀?
我成日都聽埋d情侶天各一方
咁樣真係幾難頂
如果對我好既, 天各一方都唔係問題
係個人既本質同性格問題

引用:
作者: emiko 查看文章
我見過擦鞋歌mouse pad,幾抵死的。
不過唔知係唔係新,因我好少睇雜誌。
我都好似見過, 不過我上年買左個西式早餐mouse pad

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 02:30 PM   #133
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
唔係喎,CRABTRE 5折,平ar!!!!!
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 02:40 PM   #134
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
年年都折現

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-08, 02:57 PM   #135
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我年年都唔使
無謂野(花, 香水o個d)
完全唔要

舊 12-26-08, 12:15 AM   #136
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
唔係喎,CRABTRE 5折,平ar!!!!!
bodyshop d香水d味麻麻地咋喎..........

如果要我用d唔香的香水我寧願唔用 送crabtree穩陣d..........
不過唔緊要啦 佢搽左都係比你聞的遮

引用:
作者: lauchai 查看文章
我年年都唔使
無謂野(花, 香水o個d)
完全唔要
咩原因唔駛先? 咁送d咩咁有用先?

引用:
個時真係鬼掩眼...
我真係寧願佢唔買好過買,
就算佢大時大節買野俾我都係遲大到 (原因, 為左去買野俾你)
又唔岩用, (又求其買, 又唔包又唔撕價錢, 又留番張單俾我..)
不過佢最過份都係遲大到係因為要買禮物俾我, 真偉大
好興幸呢幾年既聖誕唔洗同佢過
恭喜你遠離左呢d賤男!!!

Lost In Paradise

此篇文章於 12-26-08 12:17 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-08, 01:16 AM   #137
二伍

註冊日期: Sep 2002
在sisley買左件長褸
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-08, 02:44 AM   #138
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005