Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-22-08, 09:46 AM   #51
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
nothing u can do..
姑勿論因乜冇見3,4年
但一見就打算表白 人地仲要講到明佢好鍾意現任
咁你叉隻腳埋去有乜謂?
你覺得咁既情況 你可以爭到佢?!

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 09:55 AM   #52
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 王龍 查看文章
nothing u can do..
姑勿論因乜冇見3,4年
但一見就打算表白 人地仲要講到明佢好鍾意現任
咁你叉隻腳埋去有乜謂?
你覺得咁既情況 你可以爭到佢?!
認同
我地贈佢喬正初ge金句

你今日贏嘅機會係等於零呀!~

我覺得
你等得就等佢地散
無謂依家自爆 ("棧"佢對你有好感都因為依家有bf而reject 你,連朋友都無得做)

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 03:38 PM   #53
phaton
Junior Member
打錯字族人

註冊日期: Jan 2006
What else can you do?......nothing you can do......
難道你認為你大力到可以硬生生......拆散人地呢段感情??.....你當你係邊個呀.....

我直...但我真誠...請願諒...

phaton 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 03:57 PM   #54
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
真多心
對你來講係第一次
對人地來講可能係第N次

不就是自作多情嗎
我發覺男仔比女仔更鐘意幻想,現實點說.發夢得比女性還多
女仔同你玩下食下飯.可以係當你FD/無反感既表現,除此之外無任何其他意思都可以

發夢呢家野~我都試過.唔係咩野值得取笑的
另.你而家都係唔好自爆吧.除非你作好傷心既準備..不過就算準備左都一樣咁傷.
所以, 維持現狀還是最好嗎?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 05:25 PM   #55
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
第一次同女仔one on one食飯, 行街, 入機舖打機
小朋友, 你諗多左了
其實依d野朋友之間好平常吧

人地好地地一pair, 你自爆只會做烈士, 不如同佢做朋友, 靜靜地等佢失戀先
當然, 你不吐不快我都唔阻你

舊 07-22-08, 05:38 PM   #56
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
唔怕死既咪試下囉~~最嚴重冒最多食檸檬 + 冇左個朋友

想一齊既咪等下囉,你有耐性既等到佢分手再努力上馬啦~

如果兩者都唔係既,勸你算吧啦~唔拖唔水會好痛苦~~

舊 07-22-08, 07:37 PM   #57
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

唔係講好左維持原狀嗎..?

公式

紅字為重點

舊 07-22-08, 08:14 PM   #58
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
現在、i將來都唔好變,默默地守護著比較好...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-08, 08:34 PM   #59
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
做咩要講

講左最多只會令佢困擾

甚或你想換來一句冷冷的多謝?
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 03:40 AM   #60
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
冇見3,4年....我諗你自己感覺未攪得清楚

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 08:49 AM   #61
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 赤武神 查看文章
冇見3,4年....我諗你自己感覺未攪得清楚
一時衝動

男性多數是熱血的

此篇文章於 07-23-08 10:10 AM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 09:17 AM   #62
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: lauchai 查看文章
一事衝動

男性多數是熱血的
證明樓主仲年輕

仲有大把機會等住你阿

舊 07-23-08, 12:01 PM   #63
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
好好去搵個第個再熱血啦

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 03:38 PM   #64
phaton
打錯字族人

熱血而冇必中係唔會中架......所以你都係嗚金收兵啦......

舊 07-23-08, 04:11 PM   #65
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: phaton 查看文章
熱血而冇必中係唔會中架......所以你都係嗚金收兵啦......
除非有"奇蹟" la~

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 04:38 PM   #66
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
用map炮對多重目標進攻比較好
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 04:47 PM   #67
phaton
打錯字族人

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
用map炮對多重目標進攻比較好
map炮要~~LV高....命中先會高....而且要好多MP(money point.......)....除非有金手指(卡..).....

舊 07-23-08, 07:03 PM   #68
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

嘩.....講機戰好似唔係o係呢個板講架wor.......

公式

紅字為重點

論壇跳轉

現在的時間是 04:49 PM

手機版 | APP版