Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 126 176 216 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 236 276 326  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
冬雨 08:52 PM 08-05-19
作者: kaka2433:
好多謝師兄,但我睇唔明������
同埋有冇師兄有軍團可以施捨個位比我入?������謝謝
就是入.NET > 寵臣推挙
用.NET Coin / 寵臣卷 抽 寵臣
抽完就會得到...相應 龍玉, 銀貨, 銅貨

同埋d天下統一大會既稱號係米好似第3代咁,要去到佢指定既排名先拎到,定改左條件拎??謝謝
一定排名才有稱號
E.G. 天下統一戦『晋軍限定戦』
上位称号 :「司馬八達」(1位~8位) 「塚虎」(9位~100位) 「簒奪者」(1位~3594位)
僥倖称号 :「幸運児」(1000位、2000位、3000位)
kaka2433 10:02 PM 08-05-19
作者: 冬雨:
就是入.NET > 寵臣推挙
用.NET Coin / 寵臣卷 抽 寵臣
抽完就會得到...相應 龍玉, 銀貨, 銅貨

一定排名才有稱號
E.G. 天下統一戦『晋軍限定戦』
上位称号 :「司馬八達」(1位~8位) 「塚虎」(9位~100位) 「簒奪者」(1位~3594位)
僥倖称号 :「幸運児」(1000位、2000位、3000位)
雖然好想要佢d稱號,但好似有d難拎
謝謝師兄解答
kaka2433 10:10 PM 08-05-19
如果開個三國志大戰既TG會唔會有師兄入?謝謝
darkvolver 09:03 PM 08-06-19
紅關時間又up.....即係又要試下

魏王可能廢左......

張承縮了計略時間...
冬雨 09:47 PM 08-06-19
Ver.2.5.1Cバージョンアップ告知
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...c61ed4d44446af
kev00269270 10:17 PM 08-06-19
今VER輪到孫吳之礎了?

1C周倉3氣永久8武+超慢回血
應該玩得過

不過點解繼往仲要減時間....

劉夫人冇事,繼續玩文帝...
maxwaver 10:49 PM 08-06-19
周瑜 美周郎七変化 ・想像もつかない様々な効果を調整

corabo極主夫道好正但點解係橙色
kaka2433 11:03 PM 08-06-19
繼往都neft.....
kaka2433 11:04 PM 08-06-19
繼往減幾多?
張飛後代 05:27 AM 08-07-19
冇追加F/GO陳宮啊
darkvolver 08:48 AM 08-07-19
暫時諗緊紅關,曹真加廚房,3枚試下Q
LR猫 03:52 PM 08-07-19
吳礎好似有得玩下
darkvolver 04:27 PM 08-07-19
吳礎加個我屍
kaka2433 09:08 PM 08-07-19
收泣斬馬叔士氣3黃or3藍
maxwaver 09:18 PM 08-07-19
即時比人吳礎漢意推爆
冬雨 09:41 PM 08-07-19
繼往減幾多?
現在好像差不多8c
kaka2433 09:42 PM 08-07-19
作者: 冬雨:
現在好像差不多8c
今未neft之前幾多?
想做個比較
kev00269270 11:06 PM 08-07-19
吳礎 新2C太史 1C尚香 加兩支槍
差唔多咁先

今未neft之前幾多?
想做個比較
現在7.9C,智力將器9C左右
LR猫 11:07 PM 08-08-19
作者: kev00269270:
吳礎 新2C太史 1C尚香 加兩支槍
差唔多咁先

現在7.9C,智力將器9C左右
吳礎緊係要入漢意架啦
ouki 02:11 PM 08-09-19
大約想這樣組,比點意見

呉礎,2C香香,何姫,槍周姫,四龍
GUSTAV 02:13 PM 08-09-19
漢意PLZ
ouki 02:20 PM 08-09-19
作者: GUSTAV:
漢意PLZ
2C香香->朱拠?
LR猫 03:01 PM 08-09-19
作者: ouki:
大約想這樣組,比點意見

3個號令,仲要唔多combo,玩乜
darkvolver 03:07 PM 08-09-19
作者: ouki:
大約想這樣組,比點意見

有沒有人要1.5cost 士氣何姬(我有2張),但要洗副器
ouki 03:13 PM 08-09-19
作者: LR猫:
3個號令,仲要唔多combo,玩乜
四龍明顯是但找隻1C 弓.....
第一 ... 126 176 216 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 236 276 326  ... 最後

返回主題版面