Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-15-02, 11:23 AM   #26
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
>>你搵人時個名中間記得要隔格喎,唔係會搵唔到..
我早2年知就好啦 (真係唔知!!!!!)

>>廿歲樓下就唔洗諗,買~!
我揀24以下,簽2年... 因怕快換人蝕人工比佢

>>你玩左幾多年~?
玩左至3年.
仲有七億几響手,想起球場又太貴~

舊 11-15-02, 11:34 AM   #27
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
你後防有來島同高梨升,前面又有久保..
從4-4-2呢個陣黎講你買与田雅武加強條中場線先好D啵~

講下講下攪到我又心思思拎番隻野出黎反添~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 01:37 PM   #28
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by 風魔小次郎 :
你後防有來島同高梨升,前面又有久保..
從4-4-2呢個陣黎講你買与田雅武加強條中場線先好D啵~

講下講下攪到我又心思思拎番隻野出黎反添~
是呀,自從光頭仔行開左(睬),次次都落order叫球探搵mf,不過成9個月勒,仲未有人合用.

高梨昇呢條友唔知係咪鬧情緒,經已連續几個月響training時表現欠佳(人人升足成條,佢就升得3成)...
久保就隔週不滿一次,同宇木忍(FW)鬧交,好煩. 唯有分開練習. 唔知同場比賽係咪都有影響?

我以前冇玩呢隻野(SS時冇打開),見GPM D編者話玩左200粒鐘...
家陣我信

舊 11-15-02, 01:53 PM   #29
darkangel
Account Locked

註冊日期: Feb 2002
>
中山駿次打唔掂libero?
Yes ~
He is SDF

>
高梨昇(16歲新丁,D/O能力一開始已有B/C級)
高梨昇呢條友唔知係咪鬧情緒,經已連續几個月響training時表現欠佳(人人升足成條,佢就升得3成)...

His potential abililies are around B/C ~
only Freekick is A, you can train him as freekick taker
and he is a good CDF, a better choice for Libero
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 02:36 PM   #30
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
何能阿昇仔未到成長期呢~

去留學如果出現以下呢三句就必大成功~

1,苦も無くこなせる留学先ですね。
2,難無くやれる、留学先だと思いますよ。
3,問題ないレベルでしょう

原來水城知宏係有力選手BEST11~!!
我都唔知添~

01。03。11
舊 11-15-02, 02:53 PM   #31
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by darkangel :
>
中山駿次打唔掂libero?
Yes ~
He is SDF

>
高梨昇(16歲新丁,D/O能力一開始已有B/C級)

His potential abililies are around B/C ~
only Freekick is A, you can train him as freekick taker
and he is a good CDF, a better choice for Libero
中山駿次: 即是要捉佢打side back?
高梨昇: potential abililies 得B/C... 是否偏低? (B的話,是否條bar約一半高倒? if yes... 佢好似已見底:@_@": )
我見佢練得懶懶閒,唔敢比佢擔正打libero呀.(來島打返多,同中山一前一後)

點才確保佢(or其他人)開花,或者留學大成功? << oh, just answered by 小次郎
thx.

此篇文章於 11-15-02 02:55 PM 被 itcwai 編輯。
itcwai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 04:09 PM   #32
15202ST

16歲人仔咋啵..:@_@":
咪咁鬼性急先得架~

聽人講有得屈開苞架~

SEARCH下先..

01。03。11
舊 11-15-02, 04:17 PM   #33
itcwai
潛艇基地九十九號

有花趁嫩開嘛

有需要既,我會迫佢出埠操靚副架生為我服務

係有鬼蓄強開花秘技就... 嘿嘿... 今年做花王

舊 11-16-02, 10:16 AM   #34
itcwai
潛艇基地九十九號

光頭仔回巢了,能力似乎冇升過
仲同班隊友甩晒連攜.
三週後仲低潮.

好在久保同宇田忍兩個FW上身,好恐怖,已連勝13場
差3分上榜首啦!

舊 11-16-02, 05:07 PM   #35
15202ST

搵到啦~~~~~~~~~~~
有三種方法..如下:

1,贏冠軍開花:
響你肯定可以贏到聯賽冠軍(第一或第二階段)下,在最後一場之前SAVE~
之後繼續,比賽完後會顯示名次同獲得獎金,如果成功開花就會出"TOPIC"~
唔得就S/L大法~!

2.傷愈開花:
當有球員受傷下(咁橋佢又係你開花目標)..
留意佢會響幾時康復,在之前的一周SAVE(注意!要有比賽),然之後派佢落場砌,成功就會見到佢傷愈時所顯示的柱有大變化~!
P.S 呢個好似好難..你點知佢幾時好喎..:@_@":

3.監督開花:
好簡單,換監督......就有可能發生(不過係唔係每次得就唔知)

鳴謝 : http://saka2002.no-ip.com/scorch85

01。03。11
舊 11-16-02, 05:12 PM   #36
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
嘿嘿, 我都有玩球會, 不過DC隻特大號已經放低左好耐, 而家都係主力玩PC版(就快出號版喇!)

舊 11-16-02, 05:13 PM   #37
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by itcwai :

中山駿次: 即是要捉佢打side back?
高梨昇: potential abililies 得B/C... 是否偏低? (B的話,是否條bar約一半高倒? if yes... 佢好似已見底:@_@": )
我見佢練得懶懶閒,唔敢比佢擔正打libero呀.(來島打返多,同中山一前一後)

點才確保佢(or其他人)開花,或者留學大成功? << oh, just answered by 小次郎
thx.
高梨昇, 我自己練過佢大慨8次左右(由DC版到PC版), 點解我鐘意練佢, 因為第一次買佢番黎, 16歲, 練左唔夠半年....開花....之後咁多次....都唔洗兩年就開花....抵用到極, 做後備一流!

舊 11-16-02, 05:43 PM   #38
15202ST

就快出號版喇..
↑喵黎架~?

01。03。11
舊 11-16-02, 05:56 PM   #39
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
有冇人知特大號1的SAVE能否用在特大號2遊戲之上,THX

舊 11-16-02, 07:20 PM   #40
15202ST

唔得..

01。03。11
舊 11-16-02, 08:53 PM   #41
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
有冇人知特大號1的SAVE能否用在特大號2遊戲之上,THX
得呀check過....隻應援曲edit file...

舊 11-16-02, 08:54 PM   #42
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by 小昭Teddy :

高梨昇, 我自己練過佢大慨8次左右(由DC版到PC版), 點解我鐘意練佢, 因為第一次買佢番黎, 16歲, 練左唔夠半年....開花....之後咁多次....都唔洗兩年就開花....抵用到極, 做後備一流!
佢係我4大後防之一,等做來島接班人

舊 11-16-02, 09:05 PM   #43
itcwai
潛艇基地九十九號

小次郎:

我今季100%第二名升J1勒,同榜首,3rd都差10分以上,剩几場波乍...
即是冇得用優勝開花大法.(定係只係指J1的1st/2nd stage的優勝?)

受傷d人通常話"1個月好番".但似乎唔係...
另,係咪低潮回復都有開花可能?

已搵倒水城知宏

舊 11-16-02, 10:46 PM   #44
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by itcwai :

佢係我4大後防之一,等做來島接班人
高莉昇做正選又似乎弱左dd....不過頭頭十年既話都得既, 過左廿年之後就唔掂

舊 11-16-02, 10:47 PM   #45
15202ST

應該就係啦..
另,低潮人員係用唔到D~

叫你個球探搵架~?
兩個GP唔去搵走去搵個NP~

01。03。11
舊 11-16-02, 11:26 PM   #46
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
應該就係啦..
另,低潮人員係用唔到D~

叫你個球探搵架~?
兩個GP唔去搵走去搵個NP~
係現任球探搵架.
我都想要GP呀...
但我叫親球探搵与田雅武同森崎敬佢都話"不可能"耶.
水城知宏就搵左2次,2次出發前都話"半分確率".

頭先我睇http://home.kimo.com.tw/dream_beckha...uku2/index.htm
話与田雅武同野林保孝有路,是否一定要有路球探至掂??
成億七人工,居然冇相熟球員,頂

舊 11-17-02, 12:07 AM   #47
15202ST

都唔一定,只係有路O既球探一定搵到同搵出黎O既九成九都係後生版~

我睇你都係那那聲換鬼左個球探佢啦..

P.S 有無性趣玩PC版~?

01。03。11
舊 11-17-02, 12:17 AM   #48
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
都唔一定,只係有路O既球探一定搵到同搵出黎O既九成九都係後生版~

我睇你都係那那聲換鬼左個球探佢啦..

P.S 有無性趣玩PC版~?
耶?後生好呀

我想西個球探好耐啦,但又冇比佢好既選擇:@_@":

剛又睇返你個西( ) http://letsplay.coco.co.jp/toku2/edit.html
Special EDIT PLAYER都有能力差異喎
仲可以差好遠
你推介既高杉和也勁得過翼嗎??(我又唔想用翼)

PC版? 新的?

舊 11-17-02, 01:09 AM   #49
15202ST

係呀~
自己EDIT個D都有能力上O既差異架..但個差異只係初期能力上有姐~
之後係點就係睇番你點操佢囉~

高杉和也一定堅過翼(不過翼又真係好堅..仲有玻璃王子都好勁..)~!

PC版你可以話係新(唔計PS2個隻3),玩法都係咁~
只不過PC版正好多姐,有得UPDATE又有得ONLINE同人對戰~
不過我都未買到..:@_@":
好想玩呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

01。03。11
舊 11-17-02, 11:21 AM   #50
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

高杉和也勁在攻守都勁, 絕對係最強既OMF(Edit Player)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:17 PM

手機版 | APP版