Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-15, 07:50 PM   #51
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
終於開番..........主體要更新......有一堆野dl..........好慢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-15, 11:14 PM   #52
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3個鐘到而家都dl唔到新料.....佢個server其實係唔係又死左.............

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-23-15, 11:58 PM   #53
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於入到.....

個ev....營運你係唔係傻架.....
我打15cost fc 一場都係得600分左右....17萬分要燒幾多石先刷到......定係仲有其他方法儲分??

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 09:15 AM   #54
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
個event咁樣…點打…?
都係儲吓石抽吓囡囡算
岩岩又儲夠2500石
一陣抽抽佢先
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 09:40 AM   #55
J+1
望過黎呀!!!!!!

剛剛夠石十連....fail
係得黑白小姐想要

由手機版發出
舊 12-24-15, 09:54 AM   #56
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

10抽
中左椎名心實聖誕果張SSR
今次10抽入面有6樣都係D飾物.........
同埋想問吓
玩緊果時,轉中間果個mirror ball其實有咩用架?
舊 12-24-15, 10:05 AM   #57
J+1
望過黎呀!!!!!!

令你分心?

唔覺對分數有影響...
由手機版發出
舊 12-24-15, 10:10 AM   #58
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: J+1 查看文章
令你分心?

唔覺對分數有影響...
由手機版發出
見到佢唔轉
變左灰
之後真係會忍唔住轉吓佢
最後當然係甩combo
舊 12-24-15, 12:05 PM   #59
JMi

註冊日期: Feb 2011
RAN到首激難過到有750

舊 12-24-15, 12:34 PM   #60
J+1
望過黎呀!!!!!!

歌打唔到rank a以上蝕好多...打15cost 仲好...
由手機版發出
舊 12-24-15, 12:52 PM   #61
JMi

15COST我隊野都上唔到A...

同埋都係好低能地激難個速度先係最易拆譜
WELL打唔打到係另一回事
成日左手樓梯....

舊 12-24-15, 02:14 PM   #62
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
我有ssr望月,4張sr

要的出声。。
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 02:40 PM   #63
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
有個雙櫻井ACC有冇人要= ="

舊 12-24-15, 02:43 PM   #64
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
巨巨又派acc

單ssr 我好似仲有d剩 要就pm
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 03:48 PM   #65
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

我都仲有個SSR望月同SSR村上既AC
如果有人想要可以PM我呀
舊 12-24-15, 04:16 PM   #66
JMi

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
嘩 好強大... 可惜我開左EVENT來打
有無人接手丫 丹下櫻+4sr 加送event分6千 XD

舊 12-24-15, 04:46 PM   #67
J+1
望過黎呀!!!!!!

個ev越打越絕望....唔知有冇計錯....5日打17萬分,平均當3萬5一日,15cost至少打60舖...lvl40 得45氣即是要廿行氣一日,中間當升3次呢回4次氣都要一日燒13次石....隔離灰姑娘都仲有儲分打ev歌有暴分...呢邊好似冇呢支歌唱.......
由手機版發出
舊 12-26-15, 01:41 PM   #68
JMi

由lv1打到上lv28
event分都係得2萬幾... 要一張sr都咁難嗎......

舊 12-26-15, 01:47 PM   #69
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

係....之前計過唔爆石係連一張都拎唔到的
所以唔話營運個腦唔係裝屎都唔得....或者佢都認同聖誕係唔需要女友

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-26-15, 02:14 PM   #70
JMi

玩玩我剩係覺得隻game好缺錢...
定番曲要我由最低level開始解又係想打人

舊 12-26-15, 09:01 PM   #71
劍仔
Insane Gamer

三次十連抽, 除左首抽果次, 其他兩次出三張一樣既SR比我進化都唔比一張SSR黎....
劍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-15, 09:42 PM   #72
JMi

你同隔離GAME撞正同一日完 想點先
連故事都開唔晒 SAD到將GAME放置式LOGIN到情人節算吧啦

舊 12-26-15, 10:16 PM   #73
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

問題佢抄人又唔抄足 人地打普通歌儲分再打ev歌谷分,佢就齋打普通歌冇左ev歌...呢度個分差至少冇左7成......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-26-15, 10:23 PM   #74
JMi

我計丫
簡化條數 我當激難拎S 有800分 即是1氣40分
75000分係要1875氣
一日24粒鐘有240氣 5日1200 連1張SR都拎唔到
都唔好講爆石一鑊得幾十氣咁有趣

我覺得個玩法係OK
只係頂盡SET條數做5萬8萬10萬咁 就可能有心機打

此篇文章於 12-26-15 10:26 PM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-15, 11:27 AM   #75
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

打到4萬2分...完全冇動力打上5萬.....最大問題同灰姑娘個時間重疊之餘仲要少半日.....我想打完o個邊先打你呢邊都冇機會

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-27-15 11:44 AM 被 亍 ◣ 編輯。

標籤
武上創士郎

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PSVita『ガールフレンド(仮) きみと過ごす夏休み』已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 3 10-24-23 07:23 PM
Ameba「ガールフレンド(♪)」WEBアニメ 全3話 各約8分 supermanlady 日本動漫畫討論版 23 11-06-16 08:17 PM
[手機遊戲]Girl Friend BETA ガールフレンド(仮) walkerchan 手機平板遊戲討論版 47 10-23-13 09:23 PM

現在的時間是 05:19 AM

手機版 | APP版