Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-02-15, 02:35 PM   #626
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
有換卡SYSTEM都唔制

180有上次130咁難,最麻煩既係D卒仔出得好慢食晒D時間
你上左200之後 搵你幫手推先
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 07:00 PM   #627
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
打到170先抽得1張…中獎機率分分鐘低過頭10LV跌箱…

追王女追到出埋第6張鄧小姐,在下都等下次CHAIN FES算…
小號打到100也是抽不到

放心,王女第一次出我抽了快70發才出1張的
那時3.4%…
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 07:48 PM   #628
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Harpuia 查看文章
小號打到100也是抽不到

放心,王女第一次出我抽了快70發才出1張的
那時3.4%…
今次放棄搜索既原因係鄧小姐,在下好驚出第7、8張,賣魔神外SSR精神上好唔衛生,賣一張已經扣咗在下好多SAN值

舊 01-02-15, 11:10 PM   #629
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
幸運地92放出彌再自己秒番後掉左張,成功100畢業.

再打落真係要狂洗Dyhalt Rushifar隻80鄧小姐出彌先有得繼續打上去...

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-15, 12:43 AM   #630
神人ではない!新人だ

引用:
作者: gsw 查看文章
幸運地92放出彌再自己秒番後掉左張,成功100畢業.

再打落真係要狂洗Dyhalt Rushifar隻80鄧小姐出彌先有得繼續打上去...
其實今次在下FRIEND LIST上第三日突破果條友係連60鄧都冇,佢COMMENT果度寫「抽唔到小鄧灰咗」
不過肯定佢有傳弓同80自暴…冇既好難180都可以一野幫50萬…

依家基本上除非手風好差,一般10X級都一珠了咗佢,12X級差10萬左右,要幫手既打十零萬都照放啦,在下見到既會幫你埋佢單

此篇文章於 01-03-15 12:50 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-15, 10:56 AM   #631
izumo

引用:
其實今次在下FRIEND LIST上第三日突破果條友係連60鄧都冇,佢COMMENT果度寫「抽唔到小鄧灰咗」
不過肯定佢有傳弓同80自暴…冇既好難180都可以一野幫50萬…

依家基本上除非手風好差,一般10X級都一珠了咗佢,12X級差10萬左右,要幫手既打十零萬都照放啦,在下見到既會幫你埋佢單
我想落自暴呀 可惜唔夠COST 咋
舊 01-03-15, 11:10 AM   #632
神人ではない!新人だ

引用:
作者: izumo 查看文章
我想落自暴呀 可惜唔夠COST 咋
你唔放黑白熊同王女就夠架嘞

舊 01-03-15, 11:11 AM   #633
izumo

引用:
你唔放黑白熊同王女就夠架嘞
冇放熊
特武器仲未有多一把
舊 01-03-15, 11:14 AM   #634
神人ではない!新人だ

引用:
冇放熊
特武器仲未有多一把
咁兩把俾咗咩拎,既唔係自暴又唔係黑白…?

原來打完200係繼續出200…

此篇文章於 01-03-15 11:30 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-15, 01:36 PM   #635
izumo

引用:
咁兩把俾咗咩拎,既唔係自暴又唔係黑白…?

原來打完200係繼續出200…
一把俾左獄兔 另一把俾番王女

係會出番200 手機版都一樣 求幫刀
舊 01-03-15, 05:14 PM   #636
神人ではない!新人だ

引用:
一把俾左獄兔 另一把俾番王女

係會出番200 手機版都一樣 求幫刀
竟然係王女

見到又有氣既一定幫,不過多既話會幫D削唔到血同就夠鐘既先。

舊 01-03-15, 06:20 PM   #637
izumo

引用:
竟然係王女

見到又有氣既一定幫,不過多既話會幫D削唔到血同就夠鐘既先。
專武專用
舊 01-03-15, 06:59 PM   #638
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
100畢業後慢慢浮上去, 特武比左自暴但無落隊(得lv60), 寧放副議長 (雖然仲有把特武係box度...)

有傳弓我都好易打到50萬

話說福袋入唔入得過?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-15, 07:52 PM   #639
izumo

引用:
作者: digiharuka 查看文章
100畢業後慢慢浮上去, 特武比左自暴但無落隊(得lv60), 寧放副議長 (雖然仲有把特武係box度...)

有傳弓我都好易打到50萬

話說福袋入唔入得過?
平均 3.3 石1票 你話呢
另外如果你買第一SET就已經可以蛇多 4粒石

你10連抽都要4.5石1抽

唯一唔同係多個保底SR
但保底SR 你懂的

我就已屙煙99石
舊 01-03-15, 08:05 PM   #640
神人ではない!新人だ

99石ALL IN,不過變晒2凸小鄧同戒指
基本唔係合作EVENT既SR補唔補冇咩意思…

最後7券果然係出38戒俾在下…

舊 01-03-15, 09:03 PM   #641
izumo

引用:
99石ALL IN,不過變晒2凸小鄧同戒指
基本唔係合作EVENT既SR補唔補冇咩意思…

最後7券果然係出38戒俾在下…
我而家打魔神有落早見 做正選嫁
熊19 COST 落唔掂
又未有千河指
舊 01-04-15, 05:30 PM   #642
gsw
らんらんる

66石ALL IN 1凸小鄧

舊 01-04-15, 05:40 PM   #643
izumo

引用:
66石ALL IN 1凸小鄧
20票? 算好好rate

180層 終於第一把解放之光

此篇文章於 01-04-15 06:23 PM 被 izumo 編輯。
舊 01-04-15, 07:24 PM   #644
gsw
らんらんる

引用:
20票? 算好好rate
180層 終於第一把解放之光
轉左抽佢後應該都超過25票

不過去到尾段先比我中都做唔到D咩

舊 01-04-15, 08:01 PM   #645
神人ではない!新人だ

引用:
轉左抽佢後應該都超過25票

不過去到尾段先比我中都做唔到D咩
上次龍騎在下係完咗先出,仲要係LAST抽

舊 01-04-15, 08:27 PM   #646
izumo

引用:
上次龍騎在下係完咗先出,仲要係LAST抽
魔coin 定 石抽先?
舊 01-04-15, 08:33 PM   #647
神人ではない!新人だ

引用:
魔coin 定 石抽先?
EVENT完之後,你話呢?

舊 01-05-15, 12:02 AM   #648
izumo

引用:
EVENT完之後,你話呢?
多隻騎2珠AOE 幾好

係出口口之前 2珠都係佢
舊 01-05-15, 12:08 AM   #649
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
今次放棄搜索既原因係鄧小姐,在下好驚出第7、8張,賣魔神外SSR精神上好唔衛生,賣一張已經扣咗在下好多SAN值
也放心
我閃軌為抽爆リィン,多出了6ラウラ3アリサ
抽7%像抽1.7%似的

光響一來又不知道有多少張ssr…
tony你贏了
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-15, 12:17 AM   #650
izumo

引用:
作者: Harpuia 查看文章
也放心
我閃軌為抽爆リィン,多出了6ラウラ3アリサ
抽7%像抽1.7%似的

光響一來又不知道有多少張ssr…
tony你贏了
3張就打底
爭在SR 同 SB 會唔會同一個場來斬殺玩家

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:06 AM

手機版 | APP版