Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-17, 03:05 PM   #1151
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
插圖上想中包同舞....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 11:05 AM   #1152
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
尋晚手癢抽女角蛋機,單抽四下出18號,今朝單抽一下中埋包

雖然能力好雞肋,但打下超強襲應該都有d用

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 09:13 AM   #1153
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
請問有無仁兄大亂戰過左頭10版?
我唔齊100張勁卡,覺得好難打。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-17, 05:57 PM   #1154
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

昨晚打到去15

今晚應該可以破關

舊 02-22-17, 09:28 AM   #1155
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: GN00508771 查看文章
昨晚打到去15
今晚應該可以破關
我今朝先clear 到第9關,去到第10關打boss 死左。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 02-22-17, 09:49 PM   #1156
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
我今朝先clear 到第9關,去到第10關打boss 死左。
第10關個悟空唔知點解特別難打w

我直接拎隻限定大杜秒左佢算

舊 02-23-17, 10:07 AM   #1157
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: GN00508771 查看文章
第10關個悟空唔知點解特別難打w
我直接拎隻限定大杜秒左佢算
我反而係唔夠珠,成日開唔到大技。

舊 02-23-17, 05:56 PM   #1158
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

打BOSS前選人 1號戈位會開LEADER SKILL
請善用

舊 04-04-17, 11:15 PM   #1159
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
推返上黎先...

近排隻天使3悟空同超17號都抽唔到, 課追都追唔到嗰下仲灰...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-17, 11:56 PM   #1160
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: HON HON 查看文章
推返上黎先...

近排隻天使3悟空同超17號都抽唔到, 課追都追唔到嗰下仲灰...
+1 反而中左2隻假面
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-17, 12:00 AM   #1161
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: okabe 查看文章
+1 反而中左2隻假面
我追抽... 中左6隻假面.

雖然可以用黎潛解, 但最唔順氣係... 佢唔屬於限定, 有無搞錯!?!?!

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-17, 02:27 AM   #1162
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

天使超3已經全潛解⋯
超17號中左就算

舊 04-05-17, 10:52 AM   #1163
tsddr
Crazy Gamer

引用:
作者: HON HON 查看文章
我追抽... 中左6隻假面.

雖然可以用黎潛解, 但最唔順氣係... 佢唔屬於限定, 有無搞錯!?!?!
超3悟空同假面各中一張.......超17號完全無興趣

假面唔係限定真係無留意,可以全潛解都唔錯

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
舊 04-06-17, 04:23 PM   #1164
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

要講 LR悟飯咪仲難中

舊 04-12-17, 07:15 PM   #1165
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

嗯 LR比達

舊 04-25-17, 02:16 PM   #1166
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
仲有冇人有玩?
日版又改系統,冇得s&l
多左偵測器道具比你睇敵人出唔出超必
但又唔加道具欄....

舊 04-25-17, 07:04 PM   #1167
okabe

仲有玩....如果唔係剛剛故事開新章有石拎吓都少入
D超激戰BOSS愈來愈煩
舊 04-26-17, 02:20 AM   #1168
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: okabe 查看文章
仲有玩....如果唔係剛剛故事開新章有石拎吓都少入
D超激戰BOSS愈來愈煩
新個隻小布歐,1 ROUND出3次超必
廿幾萬血比佢扣晒又冇得SAVE LOAD
低能

舊 04-26-17, 11:05 AM   #1169
tsddr
Crazy Gamer

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
低能
我一向都唔用S/L,唔好彩輸左就算

打新布歐,我用超4悟空雙隊長,隊員全超力,超4悟空同超格比達做輸出,超3比達做人肉盾同打暈佢,基本上穩過......

其實而家d新超激戰,我全部都係用超4悟空雙隊長過.......

舊 04-27-17, 12:08 AM   #1170
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
仲有冇人有玩?
日版又改系統,冇得s&l
多左偵測器道具比你睇敵人出唔出超必
但又唔加道具欄....
官方稱為「不具合」喎w

舊 04-27-17, 12:09 AM   #1171
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
低能
3次超必個Wave 體屬⋯⋯

力屬超4悟空絕對穩過⋯

舊 04-29-17, 10:30 AM   #1172
okabe

1億5又派好多石夠抽3+1
可惜中唔到今期隻新悟達,但叫中到安慰獎超3天使悟
不過出知屬又真係麻麻
舊 05-01-17, 10:03 AM   #1173
神名レオ
Game Master
紅蓮團

中左新超悟達
dk埋,但發現知屬冇乜人好配....
到最後都應該做超隊隊員算...

舊 05-08-17, 04:51 PM   #1174
神名レオ
Game Master
紅蓮團

有新力屬隊長LR布洛尼抽
三次十抽得垃圾,得返1石....

舊 05-10-17, 09:18 PM   #1175
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
請問電話突然死左開唔到機,未做得切引繼,只記得 game id 有無辦法䦕得返舊 ID 玩架?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 10:37 AM

手機版 | APP版