Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>丸戸史明「冴えない彼女の育てかた」2期制作決定丨A-1 Pictures制作
Kinny Riddle 12:51 PM 02-20-15
今集後半部幾乎都係床上戲。(無誤

之前氣勢都比加藤大比數拋離,詩羽今集極力拉近距離。

作者: money:
你條link死咗好多日啦。
hitachi 01:01 PM 02-20-15
作者: Kinny Riddle:
今集後半部幾乎都係床上戲。(無誤

之前氣勢都比加藤大比數拋離,詩羽今集極力拉近距離。
但係part c一個表情就拉遠返
尼路 04:48 PM 02-20-15
作者: hitachi:
但係part c一個表情就拉遠返
最可憐都係雙馬尾
不起眼>>>>>學姐>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>雙馬尾
HM 05:07 PM 02-20-15
學姐睇落係插緊旗,其實係俾人拒絕左
東條希 05:37 PM 02-20-15
學姐黑絲prpr
今集學姐主場啊,可惜臨完場被我惠絕殺
話說某人仲有無打算出場架
HM 05:45 PM 02-20-15
作者: 東條希:
學姐黑絲prpr
今集學姐主場啊,可惜臨完場被我惠絕殺
話說某人仲有無打算出場架
某人原作都好後先出黎...要第4期
而家動畫進度係第2期完
亍 ◣ 06:38 PM 02-20-15
有達陣剪接版了

Gallardo 11:46 AM 02-21-15
激烈的一夜

時間點唔明,
嬲半年唔接電話, 直到一齊制作game 仲嬲緊? 又唔似..
HM 01:13 PM 02-21-15
其實係倫也拒絕學姐告白後一直冷戰(可能倫也唔知係告白)
到倫也想整game就厚住臉皮求學姐幫佢
由手機版發出
Gallardo 01:38 PM 02-21-15
作者: 平山深雪:
其實係倫也拒絕學姐告白後一直冷戰(可能倫也唔知係告白)
到倫也想整game就厚住臉皮求學姐幫佢
由手機版發出
但唔接電話係直到現在(時間點)=仲嬲緊
之前搵佢整game 同上男主屋企o既表現都唔似嬲緊
或者應該話唔似嬲到唔接電話
小嘉 04:30 PM 02-21-15
今集係咪學姐搶分回
學姐

時間線有D 亂我睇唔明
money 10:16 PM 02-21-15
http://www.saenai.tv/bd-dvd/pkg02.html

4月1日発売BD&DVD第2巻のパッケージイラストを公開!深崎暮人さん描き下ろしの英梨々!第2巻から特典CDに往年のギャルゲーカバーソング収録!第2巻は「勇気の神様」!

柚原このみ 10:18 PM 02-21-15
作者: 亍 ◣:
有達陣剪接版了
期待完全版

&你張車頭相有聲,讚b
shooter 11:34 PM 02-21-15
好想要 學姐 End...

學姐既人設,身材,聲優,綜合係冇得輸。只係輸左俾個作者....
PTX-003C 12:39 AM 02-23-15
大家覺得呢本原著定動畫好D?
有少少想開本原著來睇但又感覺好似呢D淡如水的萌動動畫可能表現得更好...
~Sau~ 04:45 PM 02-23-15

丸戶你究竟好黑絲好到咩程度

同埋今集學姐
HM 08:01 PM 02-23-15
作者: PTX-003C:
大家覺得呢本原著定動畫好D?
有少少想開本原著來睇但又感覺好似呢D淡如水的萌動動畫可能表現得更好...
好多位小說講得幾detail但動畫省略左
不過動畫節奏好過小說太多,小說前兩本幾催眠,第三本開始有起色
我建議都係先動畫後原作
由手機版發出
Kinny Riddle 10:24 PM 02-27-15
加藤係咪上集被澤村講中要害先走去改馬尾髮型?

倫也不斷嘈話加藤就算改髮型都係增加唔到「女主角成份」,「冇人會因為咁而更加留意你」,但完全就冇自覺最留意加藤轉髮型嘅就係倫也佢本人。XD

倫也你係咪男版涼宮春日嚟架?一提給妹妹型學妹,妹妹型學妹就即刻現身。
HM 11:44 PM 02-27-15
作者: Gallardo:
但唔接電話係直到現在(時間點)=仲嬲緊
之前搵佢整game 同上男主屋企o既表現都唔似嬲緊
或者應該話唔似嬲到唔接電話
而家先睇到
應該咁講,學姐D少女心係一時一樣
佢係嬲主角唔俾告白既回覆佢(而主角根本唔知係告白)
但內心又期待主角追番佢
money 06:54 AM 02-28-15
11話最終話は2話連続放送
Hunter 04:50 PM 02-28-15
無逆轉裁判討論加藤髮型

作者: money:
11話最終話は2話連続放送

見佢3集1本小說, 原本仲以為LAST 1集要放上網播
money 01:24 AM 03-01-15

HM 10:51 PM 03-01-15
追完小說第7期...
係好好睇,但我反而擔心之後要點樣先可以寫多7本
之前一路靠黑金黎帶戲同整D衝突出黎
而家得番出海同美智留唔多夠能力帶戲喎...
加藤唔係帶到戲既人...

Hunter 12:41 AM 03-02-15
作者: 平山深雪:
追完小說第7期...
係好好睇,但我反而擔心之後要點樣先可以寫多7本
之前一路靠黑金黎帶戲同整D衝突出黎
而家得番出海同美智留唔多夠能力帶戲喎...
加藤唔係帶到戲既人...
亂估

我覺得會加新人填番D 位
始終作畫就可以搵出海, 但劇本都要其他人寫(除非伊織幫手寫)
由新人帶動劇情

金髮講到好似永久退場咁(但又同倫也同班)
學姐就應該仲有得出場, 因為作者後記有提過

HM 07:59 AM 03-02-15
作者: Hunter:
亂估

我覺得會加新人填番D 位
始終作畫就可以搵出海, 但劇本都要其他人寫(除非伊織幫手寫)
由新人帶動劇情

金髮講到好似永久退場咁(但又同倫也同班)
學姐就應該仲有得出場, 因為作者後記有提過
...
後記有講佢煩緊點令黑金keep住出場,尤其係黑

另外劇本好肯定係主角自己做埋
伊織無咩創作能力亦都無加入社團(伊織才能係營運同交際)
雖然而家咁睇係由5人變4人,少左個sosad

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面