Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Cosplay同人MIX討論區>28/12 Rainbow Gala 2 見!
udon 03:30 PM 12-26-08
星期日就是Rainbow Gala 2的大日子了!
十分多謝各位一直以來對RG的支持,
我們很期望能在星期日給大家一個愉快充實的同人活動。

RG2官網上的場地圖及節目時間表上星期已經更新,
詳情請往官網瀏覽:
http://www.rainbow-gala.com/2event.php

RG2將分開售票處及排隊入口,各位請先購票再往排隊進場

最後,Cosplayers請注意,
活動當日Cosplayers優先入場
登記及使用更衣室的安排請官網上的「Cosplayer須知」。

希望在RG2見到大家!謝謝!
月牙火介 08:00 PM 12-26-08
[廣告]這是V7B的月牙,到時記得支持一下[/廣告]

另在此呼籲一下各位入場人士最好自備零錢,
唔好下下五舊金牛咁買書,唔係檔檔有得找

希望RG2果日開開心心
fiddle 08:02 PM 12-26-08

我中意預售!!
cutegon 10:39 PM 12-26-08
數日前經過信和忘了買門票=.=...
windart 10:47 PM 12-26-08
預售呢個方法真係幾好b

今日行過信和諗住買但RG shop已經關門了\

希望星期日大家玩的開心\/

重要記住到Violet5探下在下喔/
kyu 11:09 PM 12-26-08
今天已購入門票了(其實是場刊)

不過,看過場刊覺得真的很實用。
因為詳細地看才知內附同人誌印刷教學~
axe1292 11:32 PM 12-26-08
我今天6時左右過去買也沒開門........
明天還有得賣的嗎@@?
fiddle 11:34 PM 12-26-08
作者: kyu:
今天已購入門票了(其實是場刊)

不過,看過場刊覺得真的很實用。
因為詳細地看才知內附同人誌印刷教學~
預售的好處~~

當日售的話, 當日唔會有時間詳細睇
事後又會丟一邊吧
而且場刊預先在手攻略時會更加方便
台灣CWT場刊仲會有新刊宣傳區
當場有咩新野一目了然
sunmei 09:31 AM 12-27-08
非常方便大家的RG2
cosplayer優先入場?會是幾點開始?
kyu 09:39 AM 12-27-08
作者: sunmei:
非常方便大家的RG2
cosplayer優先入場?會是幾點開始?
9:00開始~
FarSeer 04:47 PM 12-27-08
今年冇HALL俾人排隊,自己早D到
windart 04:49 PM 12-27-08
作者: kyu:
9:00開始~
同參展組織同一段時間入場?會唔會有D問題a

去官網睇清楚9am原來係登記時間,都係要11am後先比入

返回主題版面