Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-17, 12:49 AM   #37626
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
追鐵拳
吾弓變寶八
多...謝

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 12:51 AM   #37627
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
10符+六十粒免費石加一單中多兩隻鐵拳同唯一無既弓傻
鐵拳已寶5 已嬴

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 07-25-17 12:56 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 02:20 AM   #37628
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大破人間 查看文章
夏日池未完正是入坑的好時機
職種齊又勁又好J,快D抽抽抽
暫時唔想再洗...
出左騎マリー、紅a同マルタ
感覺好似マリー吸引一點....orz
由手機版發出
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 02:40 AM   #37629
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
有無師兄記唔記得上年係咪都有三粒傳承結晶?
挑戰關竟然要玩5星級龜隊:玉藻+梅林+孔明
打左113T雖然想搵水槍王做火力,但驚有意外唔想打多次所以無咁做
我真係好想知o係攻略wiki話有人8T係點做到
引用:
作者: gingq7 查看文章
素材我仲會換晒既, 就算個別幾種素材數量已突破500, 因為其實只係每日消體都已經夠換晒

而技石...今次技石算幾好出
你琴日先入第2部你肯定你夠時間?
引用:
作者: 利家 查看文章
暫時唔想再洗...
出左騎マリー、紅a同マルタ
感覺好似マリー吸引一點....orz
由手機版發出
騎マリー係幾吸引,火力低但生存力高
紅A升到爆係勁
マルタ係Ruler定騎?
Ruler就超勁,騎就NP效率好但無乜火力

此篇文章於 07-25-17 02:53 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 03:04 AM   #37630
T.K.
很黃很暴力

唔科水乖乖洗五星吧啦

仲要依家係洗到吾弓

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-25-17, 06:32 AM   #37631
利家
Game Master

引用:
作者: the fool 查看文章
挑戰關竟然要玩5星級龜隊:玉藻+梅林+孔明
打左113T雖然想搵水槍王做火力,但驚有意外唔想打多次所以無咁做
我真係好想知o係攻略wiki話有人8T係點做到

你琴日先入第2部你肯定你夠時間?

騎マリー係幾吸引,火力低但生存力高
紅A升到爆係勁
マルタ係Ruler定騎?
Ruler就超勁,騎就NP效率好但無乜火力
Rulerマルタ
得3隻4星開局係咪好傻?
但係1%機率要5星起手就好似好難....
由手機版發出
舊 07-25-17, 06:56 AM   #37632
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
趁依幾日洗弓傻最實際,我估以鹽川依家既尿性唔會有幾隻新野勁得過弓傻

但有鐵拳都夠你玩救世主傳說架啦,我真係數唔到鐵拳有咩缺點

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 07:04 AM   #37633
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
石頭號過千粒石起手,幾蚊一個,想要一個號有齊全部2016水著一點都不難吧
(你睇番呢個post大約上年呢個時間我就送左一個齊水著的賬號比版友)

如果你擔心石頭號有危險既, 我仲有堆一年前禁左模擬器後就無再用的純手動賬號, 你有無邊一隻角色特別想要?
e.g. 藍saber/黑貞/白貞/C狐/女主角X/小莫/征服王/船長/金時/三公

無特別想要就誠意推薦呢個:
鐵拳6隻(!!! ) + C狐 + 金時 + 征服王 + B叔2隻 + 阿塔 + 紅A + 寶石翁三張 + 2030一張

edit: 不過其實我係覺得全2016水著開局係會開心d, 因為如同我上頁所講, 可以搏埋齊2017水著

此篇文章於 07-25-17 07:12 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 07:32 AM   #37634
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
快手d整個石頭號開局啦
既然師兄咁決意

舊 07-25-17, 07:45 AM   #37635
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: the fool 查看文章
上年都係有三粒,上年我冇力冇心機刷料起晒啲建築物,就特登只係起埋最尾個拎結晶,所以好記得。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 08:21 AM   #37636
鐵之侍

引用:
作者: casio 查看文章
10抽中晒弓呆同鐵拳
結算,30石+32符中弓呆,鐵拳,皇后同清姬
多謝上蒼
恭喜恭喜

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 09:51 AM   #37637
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
Rulerマルタ
得3隻4星開局係咪好傻?
但係1%機率要5星起手就好似好難....
由手機版發出
1%起手不難啊...沒五星起手,你臉又黑的話,可能到百多等還是一隻五星都沒有(抖

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 11:57 AM   #37638
Crazy Gamer

引用:
作者: fami~yan 查看文章
1%起手不難啊...沒五星起手,你臉又黑的話,可能到百多等還是一隻五星都沒有(抖
更正,唔好話5星,黑起上嚟連4星都見唔到幾多隻...
頭半年唔連ev角唔夠10張金咭嘅曾經黑人路過。

此篇文章於 07-25-17 12:02 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 12:15 PM   #37639
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
更正,唔好話5星,黑起上嚟連4星都見唔到幾多隻...
頭半年唔連ev角唔夠10張金咭嘅曾經黑人路過。
我懂你感受...

我100等時金的大都是EVENT角,五星只有青吾...

非洲人...
舊 07-25-17, 12:25 PM   #37640
Crazy Gamer

引用:
我懂你感受...

我100等時金的大都是EVENT角,五星只有青吾...
我頭半年5星係貞德同大公...
而其他嘅4星一半以上都係狂職,真係灰到爆

但上年魔伊後入咗歐盟
舊 07-25-17, 01:32 PM   #37641
利家
Game Master

引用:

咁有鐵拳也要抽到5星才開?
(我幾like 紅a)....orz
由手機版發出
舊 07-25-17, 01:49 PM   #37642
Crazy Gamer

引用:
由手機版發出
當然有齊最好。
而且鐵拳同弓傻都係一等強角,咭面亦都一等一。
玩落紅a會變黃方主要來源...
舊 07-25-17, 01:53 PM   #37643
fami~yan
Game Master

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我頭半年5星係貞德同大公...
而其他嘅4星一半以上都係狂職,真係灰到爆

但上年魔伊後入咗歐盟
除了寶五莉莉絲外一直非洲人

非洲人...
舊 07-25-17, 02:08 PM   #37644
T.K.
很黃很暴力

引用:
由手機版發出
你鐵拳開局,那有料進化?
而且無條件磨

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-25-17, 03:58 PM   #37645
gingq7

註冊日期: May 2008
咁隻隻開局都難架啦, 鐵拳已算係易升技果堆
鐵拳+盾娘+大腿梅林都算係十分磨得的了

不過我唔明點解咁堅持要4星開局而唔去攪好d先開, 石頭號又好, 搵人比又好點都好

此篇文章於 07-25-17 04:01 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 04:05 PM   #37646
fami~yan
Game Master

引用:
作者: gingq7 查看文章
咁隻隻開局都難架啦, 鐵拳已算係易升技果堆
鐵拳+盾娘+大腿梅林都算係十分磨得的了

不過我唔明點解咁堅持要4星開局而唔去攪好d先開, 石頭號又好, 搵人比又好點都好
確實我也不太理解...
買個石頭號也不貴啊...

非洲人...
舊 07-25-17, 05:02 PM   #37647
利家
Game Master

引用:
作者: T.K. 查看文章
你鐵拳開局,那有料進化?
而且無條件磨
因為我係
偽十連:2張紅a加一張騎リリー
真十連:鐵拳

我怕再洗出唔到咁多張......
但看來要洗弓王
由手機版發出
舊 07-25-17, 05:07 PM   #37648
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
因為我係
偽十連:2張紅a加一張騎リリー
真十連:鐵拳

我怕再洗出唔到咁多張......
但看來要洗弓王
由手機版發出
師兄
其實我自己無咁做過
但據我認知
一個石頭號一般有幾百至千石左右

一個ACC幾蚊
一次D人係買10個20個

然後抽晒佢 睇下邊個好再決定玩邊個

你刷首抽盡其量都係搏得10抽
但呢D石頭號講緊幾百下首抽
(你一開始第一下十抽係"一定"無5星)

如果真係咁有心
又唔想掂其他師兄D ACC
循呢個方向其實可能較好(?)

舊 07-25-17, 05:09 PM   #37649
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
1pack+90石(-30石留福袋)一聖女一魔性菩薩
算數

有朋友石頭號中晒水著仲射斜埋船長唔係唔用石頭號呀嘛

此篇文章於 07-25-17 05:18 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 05:22 PM   #37650
Crazy Gamer

有啲石頭號重可能會有埋黑貞梅林孔明之類,雖然會貴十蚊八蚊,但用落就會知咩叫人1權

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:29 AM

手機版 | APP版