Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-15, 09:35 AM   #726
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
一起身排1750....
今日可以出下街..打下波休息下...
同時仲要打HXH天空城...
真係死人的...
打排名唔緊要...最慘係龍珠玩法無AUTO同埋要集中玩個下死...
PES/CC/HXH呢D排名睇住TV都可以打到...係咁按就OK...
龍珠唔睇死左9世.......

神魔:12476797

NTR.......

此篇文章於 07-12-15 09:40 AM 被 yeah yeah 編輯。
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 11:15 AM   #727
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
訓醒由650跌左去840⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 11:35 AM   #728
獨居老人
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
無爆石既我打極都係排6萬幾7萬幾, 仲以為隻game已經唔係咁多人玩, 可以輕輕鬆鬆入3萬以內攞張SR, 點知都唔係咁容易...
獨居老人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-15, 01:58 PM   #729
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
一晚跌到落4千幾
聽日全日有野做唔得閒打
應該5000都未必保得住
佢下次再搞一模一樣嘅天下一,我一鋪都唔打
繼ONE PIECE後又一隻令我出坑嘅手遊~~

舊 07-12-15, 02:35 PM   #730
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

奇蹟的777位wwwww

舊 07-12-15, 04:06 PM   #731
yeah yeah

一個武術大會...令大家對隻GAME半死心HEA玩......

NTR.......
舊 07-12-15, 06:17 PM   #732
神名レオ
Game Master
紅蓮團

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
一個武術大會...令大家對隻GAME半死心HEA玩......
ssr悟空,我覺得打到比魯斯級都送一隻係好合理
呢家個情況就好似隻game頭個2-3個月
你點課金點抽都唔會出ssr一樣

舊 07-12-15, 06:26 PM   #733
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

60-80石就有一張SSR 仲要超西

即係5000YEN左右就有一張 平過課石抽吧W

舊 07-13-15, 09:12 PM   #734
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

終於打完⋯下次咪搞我

舊 07-13-15, 09:42 PM   #735
神名レオ
Game Master
紅蓮團

見到天下個icon消失左,成身都鬆晒~
最尾排四千左右,下次再一樣條件,打都唔會打

舊 07-14-15, 05:52 PM   #736
神名レオ
Game Master
紅蓮團

最後排三千九,個悟空同歐布冇乜用
仲有新ssr神比達抽,抽左三野全r廢咭
真係要十連先會出好野

舊 07-14-15, 08:06 PM   #737
yeah yeah

下次我都唔會打排名...
等隻GAME少人玩D先打

NTR.......
舊 07-15-15, 04:27 PM   #738
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
下次有會照樣打, 但同樣HEA打...

又係嗰句, 瞓多陣好過同佢博命.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-15, 10:19 PM   #739
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

10抽唔中SSR古拉都有過SR古拉做安慰獎⋯

舊 07-22-15, 12:10 AM   #740
神名レオ
Game Master
紅蓮團

係咪冇人打了??
我打最強對最強最尾版Z HARD超過20次
都未拎到古拉...
唔係迫我連日常EVENT都唔打嘛

舊 07-22-15, 02:41 AM   #741
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
係咪冇人打了??
都未拎到古拉...
目前進度:
清哂STORY全難度
13號打左20隻 收集覺醒章中
古拉 抽到一隻 覺醒章齊 但未覺醒

舊 07-24-15, 09:51 PM   #742
飛機車
Crazy Gamer
あんたバカ(゚Д゚)

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
係咪冇人打了??
都未拎到古拉...
我打左4x次先出....

ザクとは

FGO 021 272 741
飛機車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-15, 02:02 AM   #743
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

訓前單抽 新的SSR 知屬悟飯!

舊 07-30-15, 12:01 AM   #744
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

SSR確定抽蛋

引到幾多人回流呢

舊 07-30-15, 06:49 AM   #745
yeah yeah

10連中SSR呀古拉...

NTR.......
舊 07-30-15, 12:39 PM   #746
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: GN00508771 查看文章
SSR確定抽蛋

引到幾多人回流呢
太耐無玩,收番D LOGIN石緊緊夠50石
SSR M比達
部蛋機好似唔會出比較新既SSR
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 12:44 PM   #747
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: okabe 查看文章
太耐無玩,收番D LOGIN石緊緊夠50石
SSR M比達
部蛋機好似唔會出比較新既SSR
M比達都好呀...

可能新嗰D機率超低....

舊 07-30-15, 03:34 PM   #748
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
50 抽新知飯
可以夾舊知飯同撤亞超人鳥

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 06:52 PM   #749
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

我就超杜拉+體屬比達⋯

舊 07-30-15, 08:09 PM   #750
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

唉... 中左力超西悟空同超西老豆...

但我有力超西悟空架LA, 變相中得一隻, SO SAD.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 02:04 PM

手機版 | APP版