Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-20-14, 08:42 AM   #151
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
對面停晒手,地星又突然話要打人地據點...咩事...完全跟唔到節奏.

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-14, 09:00 AM   #152
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
我也延擔心以這樣的節奏大慨會爛尾……

看到兩對小情侶是令人高興啦

眼鏡賤人下集給我馬上永遠消失吧!!
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 12:55 PM   #153
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
部機已經大,仲要整碌炮俾佢坐
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-14, 08:41 PM   #154
鐵之侍

最強武器居然是高達戰車

四眼賤人最後居然漂白了算你走運
舊 08-24-14, 08:43 PM   #155
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你當自己係大紅蓮嗎,一拳打入架炮車啟動

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-29-14, 10:56 AM   #156
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
キャプテン・アース 【全9巻】
巻数   初動     2週計    発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 1,434(*,694) 1,787(*,***) 14.07.18 ※合計 2,481枚  イベチケ
02巻 1,086(*,***) *,***(*,***) 14.08.22 DVD数字でず

舊 09-11-14, 01:27 PM   #157
money
◆.西野司命.◆

此篇文章於 09-14-14 11:33 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 11:03 AM   #158
鐵之侍

最终數話總算像樣一點了(今回絕對夠格在機戰重現),雖然帕克是最後BOSS是意料之中

如果當初節奏好一些不要太拖此作評價應好很多,希望最终回像樣一些,只是看预告擔心愛衣會……
舊 09-14-14, 05:02 PM   #159
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
問題係一路睇過來地星三部機從開始到呢刻都係完全完全唔夠班,仲要對面多你一倍機+無限復活....
如果條線唔係鹹濕電腦變成final boss令兩班人合作我都諗唔到結局點寫....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 08:50 PM   #160
小忍~~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
仲有幼女livebaster可用!
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 09:43 AM   #161
鐵之侍

一如所料趕收尾啦,不過最後能大團圓ED就算了吧,尤其是看A/Z這樣收尾看這個心情也算好了少少
舊 09-21-14, 06:57 PM   #162
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我覺得可以忍到睇到尾都算神奇...綺羅星而家對比之下反而仲好睇....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-21-14, 07:19 PM   #163
廢人
The One

明明最終話
但主角隊好空氣

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 08:57 PM   #164
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
齊歡唱,同慶賀。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 10:12 PM   #165
casio
Ultimate Gamer

結果藍髮蘿莉係邊位

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 10:23 PM   #166
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
反正最後一集...不如俾返少少威能主角..
一夫當關果下真係感覺好好, 問題係轉頭對面只係一下攻擊就爆哂...真係成度氣泄哂
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 10:27 PM   #167
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
隔離飛機頭愈泥愈有味道,
依邊隊長真係除左黑肉都唔知睇左咩

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 10:28 PM   #168
廢人
The One

>藍髮蘿莉

松鼠

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 09-21-14, 10:29 PM   #169
廢人
The One

我鐘意睇魔法少女多D
不過打AI佢都無得發威姐係點先

舊 09-22-14, 12:18 AM   #170
x10a
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
最後面,我係唔係可以理解成男女主角共渡黃泉?
x10a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 12:48 AM   #171
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
理解力低,回想廿幾集唔記得到底睇左乜…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-14, 12:55 AM   #172
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
個結局ok la..有股天元+銀河美少年味,總算叫一氣呵成
雖然全套片中間我都唔知佢講過d乜..

引用:
作者: x10a 查看文章
最後面,我係唔係可以理解成男女主角共渡黃泉?
算開放式吧,佢無明示你都可以當係全員生還大團圓結局

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-14, 11:46 PM   #173
money
◆.西野司命.◆

キャプテン・アース 【全9巻】
巻数   初動     2週計    発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 1,434(*,694) 1,787(*,***) 14.07.18 ※合計 2,481枚
02巻 1,086(*,***) *,***(*,***) 14.08.22
03巻 1,041(*,***) *,***(*,***) 14.09.26

舊 10-07-14, 06:43 PM   #174
money
◆.西野司命.◆

最終回後

舊 10-07-14, 07:03 PM   #175
鐵之侍

引用:
作者: money 查看文章
最終回後
結果還是要老婆去追回老公

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 映画「ハイ☆スピード! -Free! Starting Days-」12月5日公開丨京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 392 08-13-23 11:35 AM
[SONY] Last Guardian行政制作人Yoshifusa Hayama退社,之後會制作Facebook 3D遊戲 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 12-07-11 09:12 PM
[動畫] OVA「機動戦士ガンダムUC」episode 4「重力の井戸の底で」2011年秋公開丨episode 4 ブライト艦長 登場! Vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 1002 03-15-11 08:10 PM
[動畫] 「世紀末オカルト学院」Episode.13(終)「マヤの文明」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 226 11-14-10 04:53 PM
Half-Life 2 : Episode Three 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 03-19-09 08:57 PM

現在的時間是 08:41 PM

手機版 | APP版