Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-02, 10:50 PM   #1
老野一個
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
聽聞2006 世界杯都係有線獨播

係真就慘lu

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 10:55 PM   #2
chun chun d d
Game Master
格鬥天王異靈靈異(初)

註冊日期: Jan 2002
對我影響不大...

但...覺得冇咁好氣氛
chun chun d d 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 11:06 PM   #3
。一。
Insane Gamer
@\./@

如果佢請到阿叔去講到時我一定會裝
。一。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 11:12 PM   #4
老野一個
Ultimate Gamer

阿叔過去有線
發展機會大d

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-02, 11:52 PM   #5
ET仔
小小cd-rom

但係呀叔琴日好慶喎.........仲會過有線??
ET仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 12:25 AM   #6
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by etwan :
但係呀叔琴日好慶喎.........仲會過有線??
講真話o者.......佢可能係氣憤冇得做世界杯呢........
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 12:27 AM   #7
ET仔
小小cd-rom

不過就算有線獨播2006年我都係上網睇

仲有大把位請add
ET仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 06:54 AM   #8
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
我估未有咁快o既.. 因為我估 2006 世杯未必會咁快開始做哩o的o野

我估而家分分鐘都係度緊合約o的細節咁.. 我估起碼下年至公開投 下年 德國, 打午夜波, 無線/亞視 一定同 有線 死過~~~

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-02, 03:10 PM   #9
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 茶杯老人 :
我估未有咁快o既.. 因為我估 2006 世杯未必會咁快開始做哩o的o野

我估而家分分鐘都係度緊合約o的細節咁.. 我估起碼下年至公開投 下年 德國, 打午夜波, 無線/亞視 一定同 有線 死過~~~
我諗可能某d 場數一個台有得播 , 其他台冇得播...........
成個世界杯拆散哂........
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-02, 01:37 AM   #10
。一。
@\./@

引用:
Originally posted by 老野一個 :
阿叔過去有線
發展機會大d
的確係
有線好肯俾錢買轉播權
但係阿叔如果過去講
o個便班"講波佬"咪全部冇得撈??
舊 06-12-02, 01:42 AM   #11
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
打午夜...咁就唔駛睇喇~

舊 06-12-02, 01:44 AM   #12
。一。
@\./@

點解唔使睇??
我仲記得98睇完波返學校訓o既日子
舊 06-12-02, 01:48 AM   #13
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
98我淨係睇左italy vs france (仲有holland vs 巴西)
睇完真係一晚都訓唔著
果d波如果2~3點打
我一定捱唔到
多數睇睇下訓著左
除左果次inter vs ac milan (2:4果場)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:44 AM

手機版 | APP版