Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 03-18-08, 09:17 PM   #1
boycym
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
跪求AI高手..

跪求AI高手..可否幫我張佛公仔放大而質素不變差...

要列印300dpi以上....公仔要有4吋高....

thx thx thx ..................

boycym 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 09:22 PM   #2
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
電腦區~~~
(試左一陣,好似有d難度....)

此篇文章於 03-18-08 09:30 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 09:54 PM   #3
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
之前講過啦...呢個世界係唔會有0失真放大的

你張圖太細,而且壓縮得幾大...放大之前仲要修補修補
睇下咁得唔得啦.....
----->

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-19-08 07:08 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 10:38 PM   #4
夢幻騎士
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
出街做彩色放大影印, 唔夠大的話可以叫佢地分幾張紙影
出黎的效果會好過同電腦搞
夢幻騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 12:09 AM   #5
jocker

註冊日期: Oct 2002
唔得~~無可能~~

唯一方法係照原圖用ai畫過~~

你幅圖看上去其實唔算複雜~~識用ai既人~~
大概1個鍾就可以原圖複製出來喔~~

舊 03-19-08, 12:22 AM   #6
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
出去俾錢人out圖啦, 我以前做果陣呢張圖起碼收你$150~$200

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 01:16 AM   #7
Diana

註冊日期: Aug 2002
就算現在甘樣,在ai放大左,都會一格格......
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 01:18 AM   #8
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: jocker 查看文章
唔得~~無可能~~

唯一方法係照原圖用ai畫過~~

你幅圖看上去其實唔算複雜~~識用ai既人~~
大概1個鍾就可以原圖複製出來喔~~
引用:
作者: HIM 查看文章
出去俾錢人out圖啦, 我以前做果陣呢張圖起碼收你$150~$200
30min~2舊水~~~ 有興趣即起稿~~
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 01:33 AM   #9
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
Painter Repaint Version:

此篇文章於 03-19-08 01:35 AM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 01:48 AM   #10
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: Designer 查看文章
要300dpi以上喎

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 01:57 AM   #11
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: HIM 查看文章
原來有d甘既工
好似好正
不過都好哂精神 次次out線都out成個幾2個鐘...............

舊 03-19-08, 07:06 AM   #12
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
30min~2舊水~~~ 有興趣即起稿~~
當樓主要係度問有冇高手應該就知佢應該係冇錢出

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 09:47 AM   #13
boycym
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
多謝晒咁多位...祝身體健康...
boycym 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-08, 10:50 AM   #14
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
你張圖線條簡單, 可以試下trace左呢張圖做 vector 先, 然後可以放幾大都得.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:28 AM

手機版 | APP版