Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-10, 09:58 AM   #551
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
呢幅圖就好似玩估錯處咁,睇下呢班友邊個打邊個,同佢地個樣有咩唔同
唔計頭髮的話,我覺得有80%係一樣樣的....
就算計埋, 有幾個都好似樣

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:09 AM   #552
fatraymond
God of Gamer
期待~~

註冊日期: Sep 2002
我都幾好野
靠髮型就可以記得邊個打邊個

舊 02-14-10, 10:15 AM   #553
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: fatraymond 查看文章
我都幾好野
靠髮型就可以記得邊個打邊個
仲有顏色呀 ... 因為史奈達係同翼一樣樣的 ...

引用:
作者: monkeylove 查看文章
係時候對外星人啦~
你提醒左我依家唯一能夠同佢地打的應該得 "閃電十一人" ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:23 AM   #554
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
奧運原來爛尾,唔怪得咁耐都唔見佢出
都未算爛晒既
佢條 timeline 都未到奧運
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:24 AM   #555
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
近代足小失敗在於講太多二打六比賽,由以前細細格畫到依家大大格,一個射門可以用盡兩版

正如樓上所講,不如來個科幻版,同外星人打啦

舊 02-14-10, 10:53 AM   #556
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
之前海外激鬥篇,意大利篇完左架啦?

舊 02-14-10, 11:26 AM   #557
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
健威又打返龍?

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 12:23 PM   #558
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
近代足小失敗在於講太多二打六比賽,由以前細細格畫到依家大大格,一個射門可以用盡兩版

正如樓上所講,不如來個科幻版,同外星人打啦
用兩版咁少
唔用足兩回都俾面你

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 11:17 PM   #559
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
最右手邊,
三杉淳(?)後面果個乜水?

新角色?
~昊~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 08:30 AM   #560
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: ~昊~ 查看文章
最右手邊,
三杉淳(?)後面果個乜水?

新角色?
高登23出過場架啦~無掂過波既曾我佑二~/

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-10, 10:13 AM   #561
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
睇到第3話
右出一個屈機的新人,有翼,仲要係羽毛
唔通係志偉zero custom ??

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-10, 10:18 AM   #562
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
個個人
3回都未見到樣...
高橋你真係勁....
仲要有翼
x-men咩..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-10, 12:25 PM   #563
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
前幾日終於的起心肝....睇埋套golden23....(當睇到健威做前鋒時...已經無睇落去0既意欲...)

睇完好想問....點解下屆奧運會係西班牙....

另外係唔係文傳d翻譯出左問題....入球變得分....打籃球咩...

唉....真係好想知高橋陽一係唔係好等錢洗....

佢究竟知唔知自己畫緊乜....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-10, 02:14 PM   #564
jk5
Insane Gamer
又窮又多嗜好的機迷

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDjk5hk
世界盃
4年1度,又出一出,之後 爛尾...

奧運
2年之後,又出一出,之後 爛尾...

世界盃...

舊 02-25-10, 09:03 PM   #565
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 魚伕 查看文章
前幾日終於的起心肝....睇埋套golden23....(當睇到健威做前鋒時...已經無睇落去0既意欲...)

睇完好想問....點解下屆奧運會係西班牙....

另外係唔係文傳d翻譯出左問題....入球變得分....打籃球咩...

唉....真係好想知高橋陽一係唔係好等錢洗....

佢究竟知唔知自己畫緊乜....
佢上次2002衰o左之後
今次將個奧運架空o左
咁佢咪點吹都得囉
無論係人物, 年份定係成績都係

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-10, 11:32 PM   #566
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
我只覺得日本隊佢地好慘,由小學到成年2x歲大家都係發育不良
,身高會長大,但頭同樣永遠都係化石,永遠不變....

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-10, 03:10 AM   #567
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: ayato 查看文章
睇到第3話
邊度有得睇??

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-10, 09:03 PM   #568
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: HONDA 查看文章
邊度有得睇??

Hints: Google, 在線, en la liga

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-10, 04:39 PM   #569
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

「キャプテン翼 特別編 LIVE TOGETHER 2010」
EXILEのメンバー全員と翼、夢の共演だ。

「キャプテン翼 特別編 LIVE TOGETHER 2010」は、アルゼンチンと翼率いる日本代表との、
W杯に向けた国内最終テストマッチを描く。強敵・アルゼンチンに日本が同点まで追いついたところで
前半が終了。ハーフタイムショーでEXILEが登場し、
サッカー日本代表応援ソング「VICTORY」を歌い、
翼率いる日本代表メンバーを励ますシーンは必見だ。

舊 07-01-10, 06:27 PM   #570
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ayato 查看文章
睇到第3話
終於見到果個人個樣啦~
新人物~唔知邊個國家呢~

舊 07-01-10, 07:07 PM   #571
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
終於見到果個人個樣啦~
可能我誤解左,果個「人」唔係足球神咩
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 07:11 PM   #572
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: Fean 查看文章
可能我誤解左,果個「人」唔係足球神咩
甩毛果個呀~

舊 07-01-10, 07:14 PM   #573
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
終於見到果個人個樣啦~
希望係腰斬前可以知佢邊個國家同效力邊隊球會

舊 07-01-10, 07:16 PM   #574
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
講到咁勁, 陣間又埋唔到尾.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-10, 07:33 PM   #575
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
希望係腰斬前可以知佢邊個國家同效力邊隊球會
我覺得都係拿度尼個類~無球會人仕~
好大機會係西班牙~其他強國都係世青篇出晒~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 05:35 AM

手機版 | APP版