Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-07-05, 01:56 AM   #151
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
我家下覺得51集之後已經唔好睇..
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-05, 02:06 AM   #152
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
56集
曹長陰險度大增

舊 07-07-05, 02:37 AM   #153
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 無敵鬼丸
唔係呀~556幾好呀~ 不過我覺得佢個妹仲好 ,又勁到睇得到556既微少既面部變化
各有各的惡趣味 /

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 11:50 PM   #154
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Eclair
好似過左身
點出場
邊集講嫁 點解我睇左咁多集都唔知既~

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 01:00 AM   #155
Eclair
Game Master
俺はMだ

點解無「宇宙小櫻子」「宇宙中田讓治」「宇宙子安武人」同「宇宙草尾毅」

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-05, 01:55 AM   #156
Fun
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2004
渡?﹞[美子
唔.... 真人係唔係好老架喇?
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-05, 11:38 PM   #157
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
今集giroro
因為一句 "我的~我的~我的~我的~"
就硬直左

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-05, 11:40 PM   #158
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
話時話漫畫幾時出第十期?
同埋連載係隔幾耐出一話?

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 04:35 AM   #159
Oruma
Beware...

引用:
作者: 我係我
我家下覺得51集之後已經唔好睇..
巨大化果集唔錯哦

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 07:51 AM   #160
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
Thumbs up

引用:
作者: Daidi
巨大化果集唔錯哦
巨大化果集笑死左我
我笑到唔停

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 11:14 AM   #161
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
作者: toro
巨大化果集笑死左我
我笑到唔停
第57話吧, o個集超搞笑~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 12:31 PM   #162
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
悶了這麼多集,最新那集像樣多了~(看到伍長這樣真是笑死!^^小雪和夏美的女孩子友情也不錯呢)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-05, 04:14 PM   #163
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
TAMAMA 餵keroro 食雪糕個段惡趣味, 真係核突, 不過我笑死左
levinjo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 04:09 PM   #164
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
第十期出左,好似就黎尾聲咁wo

舊 07-22-05, 07:55 AM   #165
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: 松田悟志
第十期出左,好似就黎尾聲咁wo
你在那裏見到呢!我將軍澳間間漫畫店都看不到啊!

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 08:22 AM   #166
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: 書仔
我o係筲箕灣買的

舊 07-22-05, 09:10 AM   #167
書仔
Game Master
路人一名

希望今天找到啦

舊 07-22-05, 10:00 AM   #168
鐵之侍

今集最尾那段真是看到哭......好慘><
tamma那死後輩...小時那我已不太喜歡,大時仲更黑我憎!
我想tv版最尾那數集才有這話吧?

ps:上星期那做遊戲那集差點笑死我(kaukau那隻追女game...好現實啊!)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 10:09 AM   #169
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
係書展都出左~~~~

幾好睇ar~~今期~~~

舊 07-22-05, 11:23 AM   #170
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
作者: 鐵之侍
ps:上星期那做遊戲那集差點笑死我(kaukau那隻追女game...好現實啊!)
一隻只有一個結局的追女game
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 01:59 PM   #171
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: 書仔
書展有得賣
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 05:00 PM   #172
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
漫畫簡直急轉直下
好期待dororo出手
什麼是"耍寶"呢
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 06:19 PM   #173
書仔
Game Master
路人一名

終於入手成功 ,不過封面好紅啊

舊 07-22-05, 09:19 PM   #174
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 阿高
漫畫簡直急轉直下
好期待dororo出手
什麼是"耍寶"呢

耍寶=玩野(果度kururu應該係話自己用玩玩下既心情~無全力迎敵)

kururu 我估應該仲留有一手,giroro 就扮死玩突襲

舊 07-23-05, 07:06 PM   #175
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
呢一期有一半突然轉左feel, 感覺好認真!!
搞到而家好想睇之後會點(定期待最尾係搞笑地完左件事? ~_~)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:57 AM

手機版 | APP版