Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-17, 10:45 PM   #10076
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁正﹖會唔會好似櫻大戰咁全大器﹖XD
楠葉轟二一定唔係大器,因為係獎品
已經出咗banner
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 10:48 PM   #10077
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
咁即係3大器再加30石啦﹖@@ 琉璃似30石多

唔知新大器係咪又係隻隻都有OMEGA技,係既話又要抽到2隻食自己先開到技
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 10:51 PM   #10078
Crazy Gamer

引用:
咁即係3大器再加30石啦﹖@@ 琉璃似30石多

唔知新大器係咪又係隻隻都有OMEGA技,係既話又要抽到2隻食自己先開到技
未必有魔裝同場住,未有資料,只知下個ev進擊係atx(-1) ev
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 10:56 PM   #10079
ShinDou

唔係強敵應該唔係增援﹖好似都好耐冇出增援,即係之後細活動係魔裝﹖

我發覺次次都係我行晒MP之後隻大佬先無啦啦出,又話仲有幾個鐘先出 @@ 本身係鬥滅入面又唔知佢出左,要望左下角張圖先知,如果係出面入鬥滅就有畫面撞爆玻璃,同埋出面有寫大佬出現中,而家LV9

其實有冇話平均幾耐先出1次大佬﹖成日得閒要入下去睇下有冇大佬好煩,佢又冇得SET大佬通知

此篇文章於 10-13-17 11:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-17, 11:29 PM   #10080
Crazy Gamer

引用:
唔係強敵應該唔係增援﹖好似都好耐冇出增援,即係之後細活動係魔裝﹖

我發覺次次都係我行晒MP之後隻大佬先無啦啦出,又話仲有幾個鐘先出 @@ 本身係鬥滅入面又唔知佢出左,要望左下角張圖先知,如果係出面入鬥滅就有畫面撞爆玻璃,同埋出面有寫大佬出現中,而家LV9

其實有冇話平均幾耐先出1次大佬﹖成日得閒要入下去睇下有冇大佬好煩,佢又冇得SET大佬通知
有寫重有幾pt出大佬㗎
一係到時到侯佢自己蒲頭,一係你成map人打怪拎夠分打佢出嚟
第一隻之後大約每30000分就會撞一次玻璃
舊 10-14-17, 12:08 AM   #10081
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
通告見到又多4件奶...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-17, 07:30 AM   #10082
J+1
望過黎呀!!!!!!

突然課唔到??

彈出df-rpc-01....

由手機版發出

此篇文章於 10-14-17 07:33 AM 被 J+1 編輯。
舊 10-14-17, 08:47 AM   #10083
ShinDou

好彩起身隻大佬仲未死,不過LV9隻大佬好似大力好多,凸2盾黑兔竟然俾佢打死,定因為我出少左指 @@

白雞拉好似勁過白露娜喎,1樣1下5萬幾,但行超快,岩岩打LV9都打左67萬出黎

而家先夠7萬分拎SP飛

此篇文章於 10-14-17 08:55 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-14-17, 08:47 AM   #10084
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
轉其他機試, 我尋日都係咁..
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-17, 08:51 AM   #10085
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
試左幾隻坦好似都只有13號坦好坦滿....我將黑兔放正中位佢打唔痛之外仲可以反擊.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-17, 09:00 AM   #10086
ShinDou

其實而家MP係咪應該留番係大佬死左等重生果陣先用會好D﹖大佬係度你殺卒又唔會令佢快D重生
舊 10-14-17, 09:06 AM   #10087
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

而家流程
1.永遠keep 2500以上mp
2.出大boss都唔即打,睇combo就斷先接
3.boss爆左就掃區域 (不過都係keep住2500mp)

boss出現去掃區會浪費pt...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-14-17, 09:17 AM   #10088
ShinDou

出左大佬唔打佢唔驚好快俾人打爆咩﹖

點解留2千5﹖因為夠行2步再打大佬1下﹖
舊 10-14-17, 09:35 AM   #10089
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

用黎行用黎接combo乜都得啦....否則你只能乜都做唔到企定定o係度........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-14-17, 01:16 PM   #10090
ShinDou

白雞拉轉用覺醒仲打多D @@ 而家打到73萬,我覺醒仲未OMEGA
舊 10-14-17, 03:20 PM   #10091
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲以為係純白係獎品....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-14-17, 04:34 PM   #10092
ShinDou

如果魔裝唔出住即係ATX TEAM雙大器POOL﹖定得古鐵巨係大器﹖

諗番果次愁哥進擊活動個POOL好似都係得2隻 @@
舊 10-14-17, 06:17 PM   #10093
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來射程外都可以攻擊,只係減攻擊時間
咁就掃區域出現嘅敵人就唔急住殺啦...
由手機版發出
舊 10-14-17, 06:39 PM   #10094
ShinDou

不過試過遠得濟未行到就夠鐘 XD

其實鬥滅大佬最多幾多LV﹖99﹖升完LV跌既野正好多﹖
舊 10-14-17, 06:56 PM   #10095
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
想問下呢度有冇人開左部隊?
如有可否加入
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-17, 07:16 PM   #10096
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

SEARCH"極西支部" 仲有10個位

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-15-17, 02:50 AM   #10097
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我個grp打到boss lv18都係出個d野,冇乜特別。。。
我luna會心都打到5萬2到。。。冇白sf冇得試。。。

出og即係一定要抽,如果正樹係再下次既話真係d石唔知點分,好耐冇課唔通要課返? 不過呢期送石算係咁,之前抽哂已家都已經有返百幾石。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-17, 07:47 AM   #10098
J+1
望過黎呀!!!!!!

18 boss血量有幾多??
由手機版發出
舊 10-15-17, 08:44 AM   #10099
ShinDou

咁快LV18﹖我而家先LV12

我間房有幾個係死角唔郁唔打,其他多數企定定係中間等大佬,得我周圍走,唔知係佢地成日掛住留MP定出唔岩陣打,而家D大佬殺得好慢
舊 10-15-17, 10:31 AM   #10100
clie

我呢邊LV11, 攻得28萬,ヴァイタルガーダー未行就俾大佬打死,改用大創先頂到
攻機除白LUNA有邊隻勁?紫NANA得2萬
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:42 AM

手機版 | APP版