Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-09-17, 10:35 PM   #9976
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
vs30感覺血量減半,,,,今次打左好似冇3個字就打爆,,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 11:05 PM   #9977
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
過埋精VS30了,應該同以前1樣,今次唔用紫泰坦用金骨真係殺快左超多,打大佬係 萬9+萬9+3萬8咁扣,超爽,WAVE3淨係食左1次防衛技轉頭就殺埋 XD

盾黑兔凸2開技了 XD

派左限凸了,等多粒先1次過凸13號機開埋技先

此篇文章於 10-09-17 11:08 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-17, 11:40 PM   #9978
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
我完全冇過征vs的機, 普通征又唔知會唔會有通行証
原本每個月3粒限突變左1粒
有少少想棄game
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 02:18 AM   #9979
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: ShinDou 查看文章
過埋精VS30了,應該同以前1樣,今次唔用紫泰坦用金骨真係殺快左超多,打大佬係 萬9+萬9+3萬8咁扣,超爽,WAVE3淨係食左1次防衛技轉頭就殺埋 XD

盾黑兔凸2開技了 XD

派左限凸了,等多粒先1次過凸13號機開埋技先
冇課嚟講都真係算好歐了。。。
金骨係咩機?
我之前30都係靠真31同萬仗慢慢磨。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 07:23 AM   #9980
ShinDou

精VS你卡邊版﹖

金骨係之前獎品 ASTRAY GOLD FRAME 天
舊 10-10-17, 10:52 AM   #9981
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
即係要抽到2隻OMEGA SF食自己,再俾大SF食﹖

終於過到精VS29了,白12加感應真係得,不過我冇出白戰國,出左隻HACKER1補血,仲有粉CC1開波送珠,前面盾閣下慢慢磨,食左2次防衛技先磨完

精VS30係咪冇改野﹖睇落好似1樣﹖
唔係omega技嘅係另一款機嚟,舊機點食都唔會有
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 11:06 AM   #9982
Seamty2

引用:
精VS你卡邊版﹖

金骨係之前獎品 ASTRAY GOLD FRAME 天
VS卡緊25,不過就算過到25,感覺27都過唔到
又冇盾黑女主,又冇盾春香

此篇文章於 10-10-17 11:13 AM 被 Seamty2 編輯。
舊 10-10-17, 11:26 AM   #9983
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有冇人試過今次隻自爆機燒唔燒到征26隻boss?

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔係omega技嘅係另一款機嚟,舊機點食都唔會有
我都差d奶野...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 11:48 AM   #9984
ShinDou

之前睇噢噢痴條片好似見佢示範點食出omega技既? 見隻sf有3招,第3招變omega

精vs25好似同以前差唔多,上下線搵硬野擋,其他就出大力盾同奶
舊 10-10-17, 11:53 AM   #9985
Seamty2

引用:
之前睇噢噢痴條片好似見佢示範點食出omega技既? 見隻sf有3招,第3招變omega

精vs25好似同以前差唔多,上下線搵硬野擋,其他就出大力盾同奶
吐完苦水就過左VS25 26都過完
但一到27
舊 10-10-17, 12:27 PM   #9986
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: dragonar226 查看文章
我都一樣無盾天元而家卡左係度等通行証

睇片見有人用大魯魯修共鳴+凶鳥激勵,俾射超力出3下必去過第3wave
師兄有射超力既話可以試下
我wave3試過sf+老馬+凶鳥+超力熱血打落去好似1/3血都打唔到....
由手機版發出
舊 10-10-17, 12:36 PM   #9987
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
我wave3試過sf+老馬+凶鳥+超力熱血打落去好似1/3血都打唔到....
由手機版發出
要用以前電單車打35初號個打法---疊激勵搏CIT
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 01:14 PM   #9988
J+1
望過黎呀!!!!!!

問題頭兩wave點先唔出必過到,或者一必過wave2....暫時試wave2 都要兩下必先殺到...
由手機版發出
舊 10-10-17, 02:02 PM   #9989
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
有冇人用genymotion 玩? 整左幾日都唔得
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 02:16 PM   #9990
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
我用NOX玩

wave 1可以唔出必但睇運, wave 2有機會一下必但要捉時機, wave 3 3下必要博cri, 加埋太講運了...
到底營運為佐唔比限突有咩做唔出
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 02:29 PM   #9991
dragonar226

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
問題頭兩wave點先唔出必過到,或者一必過wave2....暫時試wave2 都要兩下必先殺到...
由手機版發出
13號開魂+凶鳥+SF普攻可以打死第1WAVE,第2WAVE普攻扣到一半左右開一次必過
我睇條友係咁打

呢關糞到無野好講,假如我手上有盾天元其實都未必想突黎過
為左拎一粒限突要用3-4粒限突
征VS巳經有埋C關,都唔知仲有幾多個ver,下期可能1粒限突都拎唔到了
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-17, 02:33 PM   #9992
J+1
望過黎呀!!!!!!

開到最慢速要捉啱timing都5050...仲要拼佢全爆擊,仲難過之前70.....
由手機版發出
舊 10-10-17, 02:47 PM   #9993
ShinDou

應該要等佢出通行證啦,原來有abc關 唔怪得每次有d版好似唔同左少少咁
舊 10-10-17, 03:36 PM   #9994
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
我用NOX玩

wave 1可以唔出必但睇運, wave 2有機會一下必但要捉時機, wave 3 3下必要博cri, 加埋太講運了...
到底營運為佐唔比限突有咩做唔出
Nox 亂 download 點攪?
舊 10-10-17, 03:57 PM   #9995
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
Nox 亂 download 點攪?
唔覺有亂DOWNLOAD WOR, 以前BS就試過
舊 10-10-17, 04:27 PM   #9996
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
唔覺有亂DOWNLOAD WOR, 以前BS就試過
乜version? 前排装過,一見佢自己裝大陸game 就uninstall 左
舊 10-10-17, 05:15 PM   #9997
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
乜version? 前排装過,一見佢自己裝大陸game 就uninstall 左
最新果個, 唔見有裝GAME, 不過下面果欄有D 廣告APP圖示係度, 但你要按入去佢先會裝
舊 10-10-17, 08:01 PM   #9998
ZeroChow
Crazy Gamer

V part 狀態異常付與係咪唔加落必殺?
舊 10-10-17, 08:11 PM   #9999
Crazy Gamer

引用:
V part 狀態異常付與係咪唔加落必殺?
唔係,會照疊上去
舊 10-10-17, 08:15 PM   #10000
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
唔係,會照疊上去
奇怪,final god gundam 出必殺打人,封唔到對方,得個綠圈,唔見紫圈,max vpart 加48%狀態異常

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:01 PM

手機版 | APP版