Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
涅吉.水母 07:14 PM 10-01-13
作者: 神風@AMD:
同你一樣
真係出事 我轉亞服acc有野更新...

仲要hang嘛機
莎月美希 07:16 PM 10-01-13
PS3 可以更新了
whassupbun 07:17 PM 10-01-13
作者: 涅吉.水母:
真係出事 我轉亞服acc有野更新...

仲要hang嘛機
作者: 莎月美希:
PS3 可以更新了
謝通知, 下載中, 39mb gogogo
莎月美希 07:18 PM 10-01-13
入唔到....
0826使者 07:19 PM 10-01-13
正常伺服器應該頂吾順
sephirothmk3 07:22 PM 10-01-13
係未要入crew先可以玩得online?
神風@AMD 07:22 PM 10-01-13
想問gta係咪未有任何dlc野

而家驚日psn無/唔齊野…
涅吉.水母 07:23 PM 10-01-13

已試轉亞服dl完轉日psn無事

登入成功
開緊人物
鐵之侍 07:25 PM 10-01-13
PS3 可以更新了
謝謝,去psn見沒以為是沒了,原來是一入game就更新了

希望順利玩到啦,本來以為今天假期可以一整天玩的說……
whassupbun 07:26 PM 10-01-13
入唔到....
作者: 0826使者:
正常伺服器應該頂吾順
整緊人, 算唔算入到? 你地連整人都入唔到?
作者: sephirothmk3:
係未要入crew先可以玩得online?
唔係, 單拖都得, 我岩岩望過下, 有得開個房剩係CREW, 或剩係Friends, 或Solo

暫時都係特別版/珍藏版果D
莎月美希 07:27 PM 10-01-13
整完人,,入GAME中.....
okabe 07:27 PM 10-01-13
作者: 0826使者:
正常伺服器應該頂吾順
OVERLOAD喇......
太多人同時連,唔死先奇
莎月美希 07:27 PM 10-01-13
LOAD LOAD ~~~~~~~~~~~~~~
sephirothmk3 07:27 PM 10-01-13
作者: whassupbun:
有得開個房剩係CREW
我玩360版可唔可以入crew ga XD
莎月美希 07:28 PM 10-01-13
正在加入GTA ONLINE 中......LOAD左好耐...
莎月美希 07:30 PM 10-01-13
黑左畫面~_~
whassupbun 07:30 PM 10-01-13
我玩360版可唔可以入crew ga XD
可以, CREW入面360同PS3既人都有, 積分一齊計, 玩就同番自己平台既人玩
sephirothmk3 07:34 PM 10-01-13
作者: whassupbun:
可以, CREW入面360同PS3既人都有, 積分一齊計, 玩就同番自己平台既人玩
我記得有request /
莎月美希 07:36 PM 10-01-13
整完人...入唔到GAME又出返去...
whassupbun 07:36 PM 10-01-13
我記得有request /
我記得你好似係入左CREW 不過依家check唔到, Social Club個網我入唔到, 係咪「林」左?
亍 ◣ 07:36 PM 10-01-13
日psn update到,不過set好個人之後連唔到server

一個人係唔係可以入幾個crew???
涅吉.水母 07:38 PM 10-01-13
有無人成功開到房Orz

---------------

單人戰局開到 XDDDDD

私人好友戰局都開到

但LOAD人物已死www
鐵之侍 07:39 PM 10-01-13
都是整了角色但入不了game……
~Sau~ 07:42 PM 10-01-13
更新完, 入唔到伺服器, 連角色都未整到
神風@AMD 07:48 PM 10-01-13
想開女角,但開落手wwww

鬼妹食用期限太短
set極都好似好老咁www
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面