Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-17, 09:28 PM   #10051
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
你地D房大佬而家幾多LV﹖

鬥雞好似都少左人打,今日忙都好少鬥雞,岩岩反完仲有4珠,而家1471排387,可能個個掛住鬥滅﹖鬥滅好似都幾晒時間,而家個活動我都未得閒刷

原來D大佬會強制出現﹖佢話13號十點半會出LV6

而家D SR大佬冇人打﹖個個淨係打SSR﹖

又話13號先出既﹖岩岩又無啦啦出左﹖原來RANDOM﹖我仲岩岩行晒D MP,都唔知留唔留到過夜,應該俾人打爆

呢排派石派得好豪,無啦啦已經132石

其實今次獎品隻機械人會唔會係其中1版精霸通行證黎﹖佢80LV有招高機率長時間燒同疾,其實唔係太想刷,太晒時間,SKL而家我都係得凸2

此篇文章於 10-12-17 10:01 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-17, 11:14 PM   #10052
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
LUNA點打4萬8?
我3突LV75都係打3萬幾....
而家都係打3X萬到一次...
爆左LV7 BOSS之後BUG埋,入唔到去.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-17, 11:23 PM   #10053
ShinDou

我前面盾黑兔同13號機擋,之後白露娜,盾閣下,小大神,如果前面唔搵機擋出埋加攻/CRI應該打仲多,不過費事頂唔住晒左

個BUG係D設施爆晒就會中,好似話聽日唔知幾點會PATCH
舊 10-12-17, 11:27 PM   #10054
clie

註冊日期: Dec 2001
我用EUREKA+地藏+白露娜+大神+OOR(生珠),打到56萬
我3凸LUNA好似打得3-4萬
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-17, 11:32 PM   #10055
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
我零突白露娜都打到5萬幾噃
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-17, 11:38 PM   #10056
clie

應該要落一堆白攻BUFF如盾雙子、渚熏。。。
舊 10-13-17, 07:15 AM   #10057
ShinDou

訓醒真係掂唔到隻LV6大佬就爆左 @@ 而家先等LV7出

其實加CRI DAM應該會痛過加攻﹖同埋應該1隻打手4隻加攻/CRI先打最多﹖

此篇文章於 10-13-17 07:20 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-17, 08:41 AM   #10058
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我零突白露娜都打到5萬幾噃
突2..有時打2萬,有時5萬...爆擊問題,,,?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 09:17 AM   #10059
ShinDou

出多隻加cri dam白露娜打到5萬3了,但錯手殺左卒俾佢開必秒後面果d
舊 10-13-17, 01:24 PM   #10060
ShinDou

而家連錢都出埋ssr,岩岩打卒跌ssr賣卻素材
舊 10-13-17, 01:37 PM   #10061
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
點解冇石送㗎,我一打大佬就彈game 架

所以而家我都未掂過大佬
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 01:37 PM   #10062
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我有9千幾萬仲要嚟做咩?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 04:27 PM   #10063
J+1
望過黎呀!!!!!!

今晚生放唔得閒睇添...

https://twitter.com/srw_xomg/status/918734126638706688
由手機版發出
舊 10-13-17, 06:48 PM   #10064
clie

大佬爆咗後送左張PINPOINT劵,但今日咁啱無個池
舊 10-13-17, 07:02 PM   #10065
ShinDou

我都跌過PIN POINT飛,你唔儲50先射﹖保底喎,平時射50張飛都未必中1隻
舊 10-13-17, 07:20 PM   #10066
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我都跌過PIN POINT飛,你唔儲50先射﹖保底喎,平時射50張飛都未必中1隻
pinpoint無得單張射,一定要50張一次
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 07:21 PM   #10067
clie

PINPOINT要儲50先100%?唔記得添
頭先加渚薰,再激勵PLUS,白LUNA由殺40000升到58000, 好變態

此篇文章於 10-13-17 07:28 PM 被 clie 編輯。
舊 10-13-17, 07:36 PM   #10068
ShinDou

係喎,用激勵,激勵加分分鐘仲大力過用指喎,試下先
舊 10-13-17, 08:14 PM   #10069
J+1
望過黎呀!!!!!!

古鈇巨人終於來了
https://twitter.com/srw_xomg/status/918812959849119745

E姐
https://twitter.com/srw_xomg/status/918813082062790662

未係龍虎王...

https://twitter.com/srw_xomg/status/918812630755655682
由手機版發出

此篇文章於 10-13-17 08:34 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-13-17, 08:19 PM   #10070
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
大初號機v part 落乜? 我成日俾人2,3下就收皮
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 08:28 PM   #10071
J+1
望過黎呀!!!!!!

2pack就有等身大mouse pad
由手機版發出
舊 10-13-17, 08:45 PM   #10072
ShinDou

好彩留左百幾石ALLIN,係下期進擊特效﹖3大器﹖

大刀初號機1係落DODGE再拍D加回既好避D囉,不過而家好難,太多指揮陣,同埋1個感應就中

此篇文章於 10-13-17 08:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-13-17, 09:24 PM   #10073
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
好彩留左百幾石ALLIN,係下期進擊特效﹖3大器﹖

大刀初號機1係落DODGE再拍D加回既好避D囉,不過而家好難,太多指揮陣,同埋1個感應就中
重有新武器正樹同琉璃
舊 10-13-17, 09:49 PM   #10074
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
48石 多謝

另外FD POINT真係諗諗佢啦w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-17, 10:42 PM   #10075
ShinDou

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
重有新武器正樹同琉璃
咁正﹖會唔會好似櫻大戰咁全大器﹖XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:31 PM

手機版 | APP版