Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-09-12, 07:55 PM   #251
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
上面張水着……唔通會有抽筋遇溺死?
服務嚟啫

就算真係要死都唔會浸死咁普通呱
雖然今集都死得好普通…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 08:22 PM   #252
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
留意今集鳴講既某一句,之後會有這句既解釋,而真相真係估你唔到

上面張水着……唔通會有抽筋遇溺死?
俾鯊魚咬死........我黑化了

上網搵到的

此篇文章於 02-09-12 08:28 PM 被 零式 編輯。
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 08:25 PM   #253
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 零式 查看文章
太普通

最起碼俾架失控快艇抄爆頭啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 08:26 PM   #254
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 如月刃 查看文章
太普通

最起碼俾架失控快艇抄爆頭啦

算捏掛
後面d便當都好正常

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 08:35 PM   #255
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 零式 查看文章
友少劇情?
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 10:26 PM   #256
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
關於泳裝
後面有d原因一定要出去玩一轉, 原著係上山, 我諗動畫服務大家改為去海邊je

舊 02-09-12, 11:13 PM   #257
Stairwalker
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
3年3班唔係有死者,係有奇拿

其實連主角都當埋不存在的人有咩意思?如果死者只有一個,整兩個不存在的人唔係反而唔O岩數?
Stairwalker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:37 PM   #258
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: 神龍 查看文章
關於泳裝
後面有d原因一定要出去玩一轉, 原著係上山, 我諗動畫服務大家改為去海邊je
水著回係原創篇

舊 02-09-12, 11:41 PM   #259
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Stairwalker 查看文章

其實連主角都當埋不存在的人有咩意思?如果死者只有一個,整兩個不存在的人唔係反而唔O岩數?
可能係打算威力up!
引用:
作者: anyone 查看文章
水著回係原創篇
如此精彩 @@!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:43 PM   #260
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
恐佈片你都要賣下肉
不過見崎真係好白
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-12, 11:48 PM   #261
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: Stairwalker 查看文章

唔係,因為要避免有人死,就要唔理其中一個人,唔理個班有幾多人,只要唔理一個就得,應該最少要有一個比人拎黎祭旗......就係E個時候,男主角同班上面既人傾計,但佢又走去同鳴傾計,即係男主角變左中間人,將原本唔存在,比人祭旗既鳴再次同班上面聯係,令到隻鬼無左個位,所以就符合左「那個」既情況,「全班同學 + 死者」,多左個人---「死者」

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 04:45 PM   #262
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
睇完第5話 見崎變番個實在既人類 本來應該明朗左 但係另一個謎團又出現.....
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 05:25 PM   #263
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
恐佈片你都要賣下肉
不過見崎真係好白
滑滑呀劣劣似豬羔咁滑牛油蛋撻都冇咁滑

舊 02-10-12, 07:45 PM   #264
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
漫畫版好似無愛情成份架喎
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 07:48 PM   #265
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 候鳥 查看文章
罪大惡極啊有得食唔食
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 09:44 PM   #266
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
係人地想問果陣黎出事
時間準到呢

多餘既人......

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-12, 10:13 PM   #267
leungky1

註冊日期: Jul 2009
無看原作

應該係只要個腦想到見崎
詛咒就會以「最合理」形式處死吧?
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-12, 12:10 AM   #268
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: leungky1 查看文章
無看原作

應該係只要個腦想到見崎
詛咒就會以「最合理」形式處死吧?

規矩要當見崎唔存在
對見崎有反應=當佢存在 中咒

舊 02-11-12, 05:36 AM   #269
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

官網第6集劇透果版, 一點左上果格就會郁
鳴跳舞好可愛, 同平時反差好大 \/
http://www.another-anime.jp/story/#story-06

舊 02-11-12, 02:37 PM   #270
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
http://www.another-anime.jp/story/#story-06

我只想知本篇會唔會出現

剛巧是情人節
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-12, 06:35 PM   #271
冬雨
Game Master
closing

引用:
作者: 神秘過客 查看文章
好大反差,真係有d驚!
太有陽光氣息xd

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-12, 06:59 PM   #272
larrytai
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 候鳥 查看文章
最後兩頁我當有架
larrytai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-12, 08:49 PM   #273
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
信和有漫畫版1 & 2 期賣了
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 01:03 AM   #274
anyone
The One
↘嫁

第6話
呢2個人真係好歡樂

舊 02-14-12, 01:32 AM   #275
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
[動畫] 「君が望む永遠」15周年TVアニメ化、OVA化、実写化 money 日本動漫畫討論版 189 01-01-22 05:52 AM
[動畫] 「THEビッグオー Blu-ray BOX」12月22日発売決定 money 日本動漫畫討論版 4 07-19-11 11:52 PM
[動畫] 「巌窟王」Blu-ray BOX 8月24日発売決定 Haken Kreuz 日本動漫畫討論版 14 05-10-11 12:37 AM
[動畫] 超重神グラヴィオン Blu-ray BOX 発売決定 money 日本動漫畫討論版 3 09-28-10 01:40 PM

現在的時間是 04:11 PM

手機版 | APP版