Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-09-06, 08:28 PM   #401
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 遊戲怪
講真 我以前都試過比本地既港譯書既插圖(夾硬拎左去用) 最狗係去度同我講 無稿費比 重要聽到(有些小姐級既員工)話咩野 咁既稿邊有錢攞~丫 求其搵邊個畫都得~啦 我聽完好氣憤 既然講到一毛不值 又用人地既稿登 之後又唔比錢~重要唱人地 之後每見呢本雜誌出 我都唔再比錢買 最奇怪係既然咁唔值錢 又登黎做乜 (難道係比佢班小姐級人踐踏)~
港譯書 = ?

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 10:43 PM   #402
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
引用:
作者: wuxu
港譯書 = ?
係~呀 在1993年~架 係日譯中 既動漫,模,潮既書 類型有好似 a -club 同而家既ani-果本~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-06, 01:57 AM   #403
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

任務完成 \/ 等被老細炒 \/

舊 07-14-06, 02:04 PM   #404
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
會因為這一句,去買今期的PC GAME

舊 07-15-06, 09:45 PM   #405
ghostricky
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
現在怎樣了...上訴得直了嗎?
ghostricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-06, 09:49 PM   #406
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
pc game 2000???

真係咁激???
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-06, 06:17 AM   #407
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: iamleoluk
pc game 2000???

真係咁激???
嘰嘰 \/ 我一向都無視所有規條\/

舊 07-23-06, 12:04 PM   #408
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我買唔到今期pcgame2000....
有冇人可以掃圖上來???
THX!~~~
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:12 PM

手機版 | APP版