Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-21-07, 06:36 PM   #126
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
入到晒d code了,thanks。而家開始打crushing難度,勁緊張,d海盜狂衝過來。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-07, 09:44 PM   #127
chinsai
Game Master

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDchinsai86
點樣先有crushing難度? 我爆咗hard 都冇嘅
chinsai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 11:12 AM   #128
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
拎漏左個寶箱,係咪有得返轉頭拎架?

舊 12-22-07, 11:30 AM   #129
chinsai
Game Master

引用:
作者: chinsai 查看文章
點樣先有crushing難度? 我爆咗hard 都冇嘅
orz....原來要喺chapter select 度先有得choose crushing difficulty...
舊 12-22-07, 11:45 AM   #130
new14

註冊日期: Dec 2007
我打到去發電廠啦,但點解打嚟打去d怪物都死唔哂呀,係咪要打死哂先過郅關,定係要一邊打一邊搵路過關呀!!!!
new14 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 01:46 PM   #131
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: new14 查看文章
我打到去發電廠啦,但點解打嚟打去d怪物都死唔哂呀,係咪要打死哂先過郅關,定係要一邊打一邊搵路過關呀!!!!
開左兩邊電掣之後, 出返正門, 唔駛打落去
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-07, 01:47 PM   #132
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 布甸 查看文章
拎漏左個寶箱,係咪有得返轉頭拎架?
一周目完成之後可以選擇章節咁玩, 到時拎返都可以
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 12:58 AM   #133
布甸
Game Master
遊民一族

引用:
作者: nefrezx 查看文章
一周目完成之後可以選擇章節咁玩, 到時拎返都可以
唔該哂

o岩o岩打到怪物出場,逃走時 hang 機
部 PS3 第一次 hang... 好彩隻 game check point 夠多

舊 12-23-07, 03:16 AM   #134
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
唔該哂

部 PS3 第一次 hang... 好彩隻 game check point 夠多
我都係響呢度hang過,都係第一次hang
係咪隻game有bug呢
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 12:12 PM   #135
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: pakchi70 查看文章
我都係響呢度hang過,都係第一次hang
係咪隻game有bug呢
me too, 我都係打怪物個度hang 咗
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 10:09 PM   #136
布甸
Game Master
遊民一族

o岩o岩爆左啦,隻 game 真係好正,玩完好似睇左齣戲咁。
怪o個度我覺得恰到好處,因只有兩、三個 chapter,
唔會太多而令到隻 game 變左 BH。

此篇文章於 12-23-07 10:12 PM 被 布甸 編輯。
布甸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-07, 11:14 PM   #137
pakchi70

引用:
作者: martinyau1979 查看文章
me too, 我都係打怪物個度hang 咗
大家係咪都係60G版?
舊 12-23-07, 11:56 PM   #138

引用:
大家係咪都係60G版?
me -40GB
martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-07, 12:29 AM   #139
chinsai
Game Master

幾經辛苦爆埋Crushing
仲齊sai 1000 medal points unlock sai 所有reward
crushing difficulty 真係痴線的.....四五個衝埋黎圍住你來射....
舊 12-24-07, 09:25 AM   #140
布甸
Game Master
遊民一族

引用:
大家係咪都係60G版?
me 80G

舊 12-24-07, 02:00 PM   #141

引用:
me 80G
hang 機無界限
舊 12-24-07, 05:32 PM   #142
pakchi70

咁我諗唔關部機事係隻game問題了XDD
舊 12-24-07, 06:48 PM   #143
chinsai
Game Master

引用:
咁我諗唔關部機事係隻game問題了XDD
我試過行行下都可以hang 機orz....
其實隻game 有好多bug....不過好在d bug影響唔到隻game 既overall performance..
我遇過一次係個敵人行左入條柱度, 見唔到佢又射佢唔到, 但係我會被佢射到, 啲子彈係由條柱度飛出來...佢又唔出返來...最後唯有restart check point 再打過orz....
後來自己都試過行入一個角落度...差d 出唔返來
舊 12-25-07, 07:07 PM   #144
pakchi70

引用:
作者: chinsai 查看文章
我試過行行下都可以hang 機orz....
其實隻game 有好多bug....不過好在d bug影響唔到隻game 既overall performance..
我遇過一次係個敵人行左入條柱度, 見唔到佢又射佢唔到, 但係我會被佢射到, 啲子彈係由條柱度飛出來...佢又唔出返來...最後唯有restart check point 再打過orz....
後來自己都試過行入一個角落度...差d 出唔返來
行入角落kick住
令我諗起玩天2時又無回卷又死唔去嘅慘況

我暫時都未試過入咗bug位,亦希望唔會入到
舊 12-25-07, 07:45 PM   #145
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
唔該哂
me too...第二周目先hang
今日爆了第二次
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-07, 02:52 PM   #146
小雲天
Crazy Gamer
好多GAMR要玩

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDCSFish
XBox Live GamertagCSFish360
我都就爆了
隻game真係好正

Little Big Planet 創意之評測
近期所玩:Resistance 2、LBP、COD5、GEARS OF WAR 2、NBA2K9、FIFA09、DEAD SPACE
E兩個月買左三千幾蚊Game 破產
小雲天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-07, 12:24 PM   #147
Ninstation
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDHupyi
只係哩隻game,我就只hang過一次
不過亦都有中過bugs,就在潛水艇倉內,週圍無人時但都不斷中槍,
原來敵人在另一邊格著牆都可以射中我
Ninstation 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-07, 07:26 AM   #148
happyguy
神の一手

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhata_kensuke
just found some time to play uncharted during holidays. Now im at chapter 18...its getting pretty scary (especially, playing at night =P).....and those zombies are very annoying....
happyguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-07, 03:12 PM   #149
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
講過真實笑話.
昨天我朋友黎戶我屋企,之後佢叫我dl依隻demo比佢玩,
我好似係去左香港的psn度dl,dl完安裝,安完之後一play~出了句英文字出來~
句野係好野黎~係叫我入碟,haha.
我出翻去看看,隻game名後面真係有"demo"一字~再入多次去~都係叫我入碟~
笑左一陣就delete左~

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-07, 04:29 PM   #150
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: AiStudio 查看文章
講過真實笑話.
昨天我朋友黎戶我屋企,之後佢叫我dl依隻demo比佢玩,
我好似係去左香港的psn度dl,dl完安裝,安完之後一play~出了句英文字出來~
句野係好野黎~係叫我入碟,haha.
我出翻去看看,隻game名後面真係有"demo"一字~再入多次去~都係叫我入碟~
笑左一陣就delete左~
HK PSstore don't have uncharted demo
and the demo is not able to run on HK version PS3 because it's specific for japanese
there aren't any problem on the demo

download the one in US
it rocks.

此篇文章於 12-28-07 04:41 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Uncharted: Drake's Fortune(前稱Naughty Dog) [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 474 08-02-11 12:00 PM

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版